Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nočno vstajanje pri 11 mesecih 7.5.2009 1:34:48
|
|
|
|
reba
|
Fantek star 11 mesecev - dojen do 6 meseca. Do sedaj smo spali ok, pred 1 tednom pa kar ne lepem, smo se začeli zbujati okorg 1 zjutraj ... ga pocartam, previjem, naredim flaško, včasih zaspi takoj, včasih ne... Ne vem kaj je vzrok zobki, lakota, pogreša materino bližino, sanje.... ! Res da mi čez dan veliko ne poje, par žličk pa se začne upirati in pljuvati... spi pa cca. vsega skupaj 2 uri. Ima mogoče katera podobne izkušnje oz. kakšno uspešno metodo!
|
|
|
|
RE: Nočno vstajanje pri 11 mesecih 7.5.2009 7:44:13
|
|
|
|
nuala
|
Jaz ti svetujem da ga ne crkljas in ne previjas ponoci. Ce mislis, da je lacen ( torej ce mleko vedno z veseljem do konca popije ) mu daj flasko, drugace pa se ne ukvarjaj z njim. Naj razume, da je noc za spanje, ne za crklanje in igro z mamico.
|
|
RE: Nočno vstajanje pri 11 mesecih 7.5.2009 8:02:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja bo stara 11 mesecev pa tud ponoč ne spi.Jaz recepta nimam,sem ga že sama iskala .Današnja noč je bla ,kar naprej stokanje,prestavljanje,jokcanje.... Ponavadi ji dam čaj,včasih mleko,ampak nič ne pomaga.Neki časa nazaj so bili krivi za nespanje zobki,zdej pa nevem,kaj bi bil vzrok.Ni pa nikoli nevem kak fajn spala. Danes zjutraj je že ob 6,30 gledala iz posteljice,jaz bi pa še rada spala. Zakaj ga pa ob enih previjaš?Je pokakan?Jaz bi jo sam v tem primeru previla,drgač ne.
|
|
|
|
RE: Nočno vstajanje pri 11 mesecih 7.5.2009 8:38:56
|
|
|
|
analucija
|
po moje so zobki. je pa res čimmanj se ponoč z njim ukvarjat. pri meni se je trikrat zbudu okrog 6m pa si je kmalu premislil srečno
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
PorodMC09Kako se vam je začel porodsprožili so ga pred rokom (
16%)
odtekla mi je voda (
28%)
s popadki (
39%)
sprožili so mi ga po roku (
17%)
Število vseh glasov: 145Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!