|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočno vstajanje pri 11 mesecih
7.5.2009 1:34:48   
reba
Fantek star 11 mesecev - dojen do 6 meseca. Do sedaj  smo spali ok, pred 1 tednom pa kar ne lepem, smo se začeli zbujati okorg 1 zjutraj ... ga pocartam, previjem, naredim flaško, včasih zaspi takoj, včasih ne... Ne vem kaj je vzrok zobki, lakota, pogreša materino bližino, sanje.... ! Res da mi čez dan veliko ne poje, par žličk pa se začne upirati in pljuvati... spi pa cca. vsega skupaj 2 uri. Ima mogoče katera podobne izkušnje oz. kakšno uspešno metodo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nočno vstajanje pri 11 mesecih
7.5.2009 7:44:13   
nuala
Jaz ti svetujem da ga ne crkljas in ne previjas ponoci.
Ce mislis, da je lacen ( torej ce mleko vedno z veseljem do konca popije ) mu daj flasko, drugace pa se ne ukvarjaj z njim.
Naj razume, da je noc za spanje, ne za crklanje in igro z mamico.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu reba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2009 8:02:20   
Anonimen
Moja bo stara 11 mesecev pa tud ponoč ne spi.Jaz recepta nimam,sem ga že sama iskalauser posted image .Današnja noč je blauser posted image ,kar naprej stokanje,prestavljanje,jokcanje....
Ponavadi ji dam čaj,včasih mleko,ampak nič ne pomaga.Neki časa nazaj so bili krivi za nespanje zobki,zdej pa nevem,kaj bi bil vzrok.Ni pa nikoli nevem kak fajn spala.
Danes zjutraj je že ob 6,30 gledala iz posteljice,jaz bi pa še rada spala.
Zakaj ga pa ob enih previjaš?Je pokakan?Jaz bi jo sam v tem primeru previla,drgač ne.

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2009 8:38:56   
analucija
po moje so zobki. je pa res čimmanj se ponoč z njim ukvarjat. pri meni se je trikrat zbudu okrog 6m pa si je kmalu premislil
srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2009 22:10:59   
reba
Hvala za odgovore. Ne žanka ni pokakan, je pa fejst polulan in potem po flaški še bolj lula, da mu čez čas skozi pride in se potem še zaradi tega zbudi.

(odgovor članu analucija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Porod
MC09

Kako se vam je začel porod

sprožili so ga pred rokom (16%)

odtekla mi je voda (28%)

s popadki (39%)

sprožili so mi ga po roku (17%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!