|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočno spanje - hranjenje
28.6.2007 21:55:24   
Strawberrie Cherrie
Zdajle berem tukaj po RR, pa vam otroci pri 2,3,4,5,6 mescih spijo kar po celo noč?
Pa me zanima lai so to dojeni otroci, pa kako za user posted image naredite, da nočejo joške.
Ker moj user posted image sicer spi celo noč (12h), ampak ob 23h in 5h pa obvezno malica???
No, sej mene ne moti, ker z vseljem vstanem za svojega otroka, ampak se počutim sedaj tako, kot da bi bil Ožbej ful razvajen.

Tiste, kateri user posted image so se še pru 6,7 mesecih dojili ponoči, kako in predvsem KDAJ ste to ukinile??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nočno spanje - hranjenje
28.6.2007 22:21:36   
darja72
Vem, da ti ne bo ravno v tolažbo, moja punčka je stara 15 mesecev in ima še skoraj vsako noč "malico". Kako odvaditi, pa bodo druge napisale.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nočno spanje - hranjenje
28.6.2007 22:23:34   
larissa78
Sicer ti ne bom točno odgovorila, ampak moj je do drugega meseca prespal celo noč, sedaj je star 6 mesecev in se navadno zbudi 1x, lahko že ob 23-ih, ali pa komaj ob 4-ih zjutraj.Spat gre med 20 in 20.30, vedno pa, je točen kot urca vstajamo med 6 in 6.15.Takrat si jaz želim, da bi še malo potegnil, a kaj ko me gleda kot sovica.Ponoči mi ni težko vstati, to traja maksimalno do 10 minut.Si pa želim, da bi podnevi zaspal brez mene.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nočno spanje - hranjenje
28.6.2007 22:25:24   
Jančika_
Prvemu sem ukinila nočno joško pri štirih mesecih in pol, ker se je zbujal na pol ure, podnevi pa nič jedel. Spat je hodil ob pol sedmih zvečer, ob petih se je nekje do enega leta zbujal za joško oz. kasneje flaško in spal do osmih.

Drugi se je do 6 mesecev zbujal 2x na noč za hranjenje, potem večinoma samo 1x, zdaj pri enem letu pa noč prespi ali pa se zbudi za flašo (pri 10,5 mesecih se je odstavil) okoli petih, šestih, nakar spi do sedmih. Spat pa gre ob sedmih zvečer. To, da se je prej zbujal dvakrat na noč za dojenje, me ni čisto nič motilo, ker je potem takoj zaspal nazaj. Motilo bi me, če bi potem hotel imeti žurke. Je pa nočno hranjenje počasi opuščal sam; jaz sem pripomogla samo v toliko, da mu že od rojstva nisem za vsak pisk ponoči tiščala joške v usta, ampak sem najprej poskusila z dudo in ga podojila šele, ko se je izkazalo, da je res lačen.


< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 28.6.2007 22:27:29 >

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nočno spanje - hranjenje
28.6.2007 23:14:21   
anckabancka
Taprvi  user posted image je spal celo noč od 4. meseca.

Tamali pa pri 6 mesecih še vedno 1x ali 2x na noč dobi zizo. Pa mu tudi z veseljem dam, ker čez dan velikokrat štrajka in se ne doji prav lepo. Pa goste hrane tudi še ni sprejel. Zato mu še ne mislim ukinjati nočnega dojenja, saj sem prepričana, da ga potrebuje.

Ja, otroci so različni.


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nočno spanje - hranjenje
28.6.2007 23:21:17   
eva1
Pri Lukcu je bilo tako, da večji ko je bil, več se je hotu joškat...pri 8 mesecih pa sem ukinila nočno dojenje tako dasem ga prestavila v svojo sobo-prvo noč se je zbudil še 1x, potem pa nič več(prej se je dojil po 4-5x na noč)...Aljo sem dala v svojo sobo pri 1 mesecu...pa je od takrat jedla samo še 1x ponoči(okoli3-4h), pri 4.5 mesecih pa se je začela zbujat 2x na noč in sem uvedla zvečer mlečno kašico in je začela spat celo noč(12 ur)...ekola če ti je kaj v pomočuser posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nočno spanje - hranjenje
28.6.2007 23:53:31   
sonjaka
Joj, a se ti hecaš. Moj je toliko star kot tvoj in se že od rojstva ponoči doji po 5x in te navade do danes še ni opustil. Sicer je zdaj še bolan, pa še zobke je dobil, tako da je še slabše, ker od kar ima zobke, dude ne mara za noben denar. Zdaj šele 14 dni uvajamo gosto hrano in mu gre kar v slast, bom videla kako bo potem, po 9 mesecu, ko bo večinoma že vse stvari jedel (tudi mlečne izdelke in gluten). Takrat sem hčerko nehala dojiti čez dan. Potem pa opuščanje najprej prvega dojenja, potem drugega po vrsti...Vsaj tako sem delala pri hčerki, ki se je pri enem letu še po dvakrat na noč dojila, pri 14 mesecih sva pa brez nekih travm zaključili. Upam, da bo šlo tudi pri sinu tako, čeprav se mi zdi še večji odvisnež od dojenja. Ne zaspi brez, se raje eno ure dere, kot da bi ga pretepali. Kaj čem, kar se tiče spanja, nimam sreče z otroci. Ampak sem se že navadila.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nočno spanje - hranjenje
29.6.2007 15:23:32   
skuštrana
L-p, saj če ti papca ob 23 pa potem spi do 5 je to že full fajn. Tako nekako je bilo pri nas, s tem da je zadnjič zvečer jedla ob 22 potem pa do 5, 6 zjutraj nič. Problem je, če otrok ponoči po hranjenju noče nazaj zaspat, ampak zganja žurke...Ja, potem je pa naporno. Tole kar imaš ti je pa blažen mir user posted image
Aja, celo noč (od 9 zvečer pa do 9 zjutraj) je pa začela spat pri cca 10 mesecih, je pa sovpadalo s prenehanjem dojenja- na njeno željo.

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu sonjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?