|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočno odvajanje
19.12.2008 6:48:33   
Boni3
Naš skoraj 5 letnik se je danes ponoči pokakal v hlačeuser posted image  A se je vašemu otroku to kdaj zgodilo? Sem mu rekla,zakaj pa nisi poklical,da te kakat? Odgovor: Ja kako ,če sem pa spal!" Nikoli se še ni kaj takega zgodilo,tako,da ne vem,no.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nočno odvajanje
19.12.2008 8:45:36   
tojeto1
Če se je to zgodilo prvič po dolgem času se ne sekiraj. Ali je imel slučajno drisko oz. drekec ni bil trd? Če je imel drisko ga moraš razumet, saj otroci bolj trdno spijo in mu je pač ušlo.

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2008 9:08:52   
Boni3
Ne,sploh se je to zgodilo prvič in ni imel driske. Pa jasno,da ga nisem nič kregala ali kaj podobnega,semo tolk sem bila presenečena,ker nisem še slišala,da se kdo tudi pokaka ponoči.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2008 12:55:35   
mily
A doživlja kako stisko? Se mu je zgodilo kej nenavadnega ali na novo? lahko, da je čez dan čisto ok, ampak ponoči pa pride ta stiska do izraza.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2008 13:48:20   
Boni3
Ma se mi ne zdi,imel je zdele norice,ki so pa že par dni mimo.... edino bil je ful vesel,ker ga je prišel dedi iskat,da bo pri njem ves dan. Ampak to ni nobena taka izjemna situacija. Itak ga vidi vsak teden,pa tudi ok se razumemo. Nimam pojma. Res pa je,da kadar se ponoči polulaje to takrat,ko je bolan,ali malo prehlajen,ampak,da bi se pokakal..

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2008 17:13:49   
mily
Sprašujem zato, ker se je lani, podobno nardilo moji punci. je enako kr naenkrat kakala ponoči (2 noči zapored). Pa sva ugotovila da zato, ker sem jst glih takrat bla full bolana. Sem mela angino in sem bla cel dan kr v pižami in sem skos spala. Pa je čez dan kao čist ok sprejela oz. sploh ni nič posebi reagirala. Itak sta z očitom bila veliko zunaj, da se ne bi nalezla. Ampak očitno jo je notri vseeno grizlo, ker me ni take navajena. Naslednji dan sem se zjutraj predno je šla v vrtec pravblekla rekla, da zdej sem pa zdrava, pa je blo spet vse ok.  

< Sporočilo je popravil mily -- 19.12.2008 17:15:11 >

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?