|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočno jokanje pri 8 mesečnici
14.10.2009 11:01:41   
birba
Ojla!

Mene pa zanima, če ima še kakšna podobne težave s spanjem kot mi. Do 5 m smo spali celo noč z 1x dojenjem, od 5 meseca pa se ponoči naša 8m pogosto zbuja. Zadnje dni pa postaja problem še zaspat zvečer. Zmanjka jo že ob osmi uri, pol odspi pol urce in se zbudi vsa zaspana in jokasta in rabi nekoga da ležei zaravn, da spi naprej. Vmes se non stop zbuja, preverja če smo zraven in napol v snajah joka. Tudi čez noč je isto in včasih se zbudi vsake pol ure in jokca. Se je pa tudi že zbudila in bila sredi noči po 2-3 ure budna in ne in ne zaspat. tudi dojenje ji ni nič pomagalo. Zobkov še nima, samo, da jo tako dolgo matra mi je že čudno. meni se zdi kot, da kaj sanja in pol se non stop zbuja. Pa že ne vem več kako naj ji pomagam in kako naj pridmeo do vsaj kakšne normalno prespane noči.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nočno jokanje pri 8 mesečnici
14.10.2009 11:07:16   
botrca
Otrokovo zbujanje nima neke veze z zobi...otroci tako različno spijo, je obdobje ko prespijo celo noč potem se pa vse spremeni. Tudi moj je imel obdobje okrog enega leta ko se je zbujal ponoči in smo tudi po 3 ure bedeli. To je trajalo 3 mesece. Potem je bilo vse po starem in je zopet spal celo noč.

Kar navadi se na različne situacije, ker jih bo še veliko. Pa srečno. 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu birba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2009 7:32:55   
sončnica24
Mi je čisto poznano, imam 11 mesečnika in že cel teden ponoči ne spimo, zdaj se dva dni od 2-3eh pogovarja v postli potem pa v jok in ga dam k nama pa bi on po nama plezaluser posted image . Se pa je to že dogajalo in minlo ampak malokdaj pa spi čisto celo noč, ker to njegovo jokanje npr. joka 10sek pa jaz povezujem s sanjami ker samo malo zajako in spi dalje.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2009 7:40:09   
alenkaG28
Hey!

Znana situacija...mi smo pri prvem spal sele pri njegovem drugem letu...druga pa...sicer ze spi od 5 mesca, ampak ima ponoci Morice, vse je odvisno od tega kako prezivi dan. Ce sem pori moci grem k njej, jo malo pocartam in spi naprej, ce ne jo dam k nama in tudi plazi pa skace - jo pustiva in kaj kmalu zaspi naprej. Ce so pa to dnevi, ko se non stop ponavlja, pa se z mojim zmenva, da gre vsaj eno noc - ponavadi iz sobote n anedeljo on k njej in se jaz malo naspim. Zobki pa...potipaj dlesni in ce so oteceni, prihajajo in jih namazi pa bo lazje panckal, sostkrat sem ze slisala, da dajejo mame v teh primerih - ce so res zobki, calpol otrokom in da full pomaga.

lp
alenka

(odgovor članu birba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2009 11:03:04   
birba
O hvala za odgovore. Vidim, da nismo edini s taki švof spanjem. Ker vse ki slišim vsi njihovi otroci tako lepo spijo oz. se ponavadi najbolj pritožujejo tisti, ki se 1x na noč prebudijo in pol spijo naprej. Meni je pa 2 ure v kosu odspat že luksuz :-)
Alenka zobe še ne delamo, no vsaj , da bi se videlo ali čutilo ne. Sem že tudi probala namazat z tistim gelom pa ni to to.
Ja no sej vsake toliko nekaj odspimo pa imamo moči za nove nočne podvige :-)

Lep dan in veliko spanja....

(odgovor članu alenkaG28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2009 8:58:34   
greg570
zdravo,

mi imamo pa 8 mesečnega fantka in imamo tudi iste probleme. se zbujamo na dve uri, nočemo zaspat nazaj, če ga pa slučajno ne nosimo, da zaspi, je pa takšen jok, da bog pomagaj. sem že tud probala ga dat k sebi v posteljo, samo on bi se potem samo plazil po postelji, zaspal pa ne. sem pa opazla, da je na zgoraj na vrhu prišel en zobek. mogoče jih samo dlesni matrajo. imam tud pripravljen čaj, pa včasih opazim, da ne more spat,ker je žejen, ker mi spije tud celo flaško čaja. jst samo upam, da bo hitro minilo, pa da se bomo kaj naspali.

(odgovor članu birba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2009 10:49:26   
pike
tudi jaz se podpišem pod tole....

Naša malička že prvi mesec ni spala ponoči. pol smo od 2. meseca pa do 4 meseca spali z 2 x zbujanjem in dojenjem ponoči in sem mislila, da to pa je luksuz proti prvemu mesecu. Pol pa se je spet obrnilo in zdaj se mi enako zbuja vsake pol ure. če je dobra noč pa vsako uro in pol. Spat hodimo ob 23 uri - če mamo srečo in se čez 30 min ne zbudi. Podnevi mi pa spi 2 x po dobro uro. Stara pa je točno 1 leto.

(odgovor članu greg570)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2009 10:53:02   
MATEJKA_
ji je mogoče prevroče? čeprav se sliši nenavadno, ampak je to kar dostikrat vzrok za tako nemirno spanje. tud pri nas je bilo tak en čas, pa mi je kolegica rekla, naj jo s čim tanjšim pokrijem ali pa samo čez noge. in je že takoj prvo noč delovalo...

(odgovor članu birba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?