|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočno življenje v Ljubljani
20.10.2010 9:51:35   
Anonimen
Fak, no, sem v zadregi.... znanci iz Italije pridejo konec meseca žurat v Ljubljano in jaz (ki nisem bila zunaj dlje kot do deset_ih zvečer že ene 10 let) naj bi jim svetovala, kje se kaj dogaja ponoči v naši prestolnici. Kam naj se dajo? Stari so okoli 30 let.
Kerensa, ti zihr veš, kam naj se dajo.

< Sporočilo je popravil Ankica. -- 20.10.2010 9:52:05 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nočno življenje v Ljubljani
20.10.2010 10:16:38   
piko12
Moji viri (sestra in mož, 30 let) pravijo: Exen (v šiški pri mercatorju), Hugo nekaj-zraven ribarnice ob Ljubljanici, Bivši global na vrhu Name, in klasika HP in Zlata ladjica. Bachus je za under 20 baje. Za bolj alternativne varjante (Metelkova, K4) pa trenutno nimam podatkov iz prve roke. Drugače pa sem jaz tudi čist out glede tega...user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2010 10:23:40   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: piko12

Moji viri (sestra in mož, 30 let) pravijo: Exen (v šiški pri mercatorju), Hugo nekaj-zraven ribarnice ob Ljubljanici, Bivši global na vrhu Name, in klasika HP in Zlata ladjica. Bachus je za under 20 baje. Za bolj alternativne varjante (Metelkova, K4) pa trenutno nimam podatkov iz prve roke. Drugače pa sem jaz tudi čist out glede tega...user posted image  

Hugio Barrera klub... jest bi to priporočila, stara muzka pa dokaj normaln folk.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2010 12:45:50   
Anonimen
Super, hvala. Bom posredovala naprej.

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2010 13:26:25   
baguSka
Pa Cvetlicarna. Tam tud baje vedno dogaja. Pa se koncerti v zivo se velikokrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2010 13:46:53   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Pa Cvetlicarna. Tam tud baje vedno dogaja. Pa se koncerti v zivo se velikokrat.

jup, to je tut men pršlo na misu - majo stand up večere pa zdej bo v roku par tednov velik tribute bendov (tribute to beatles, tribute to doors, tribute to pink floyd), pa mislm da ob petkih so clubbing nights...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2010 15:15:11   
kaya2007
mi smo bili zadnjič na nebotičniku, pa je bilo tudi čist luštno..še posebej, če je ravno kakšen koncert.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2010 10:27:31   
Kerensa*
Mater, no, ženske, a ste res čiste zapečkarice? user posted image

Cvetličarna (bivši Mediapark) je za pijane najstnike. To preneseš samo takrat, ko je tam kakšen res dober koncert, ampak vstopnino ti pa zaračunajo tako, kakor, da si na Marakani. user posted image

Orto bar - dobra, stara, (večinoma) rock glasba. Gneče ni več toliko, kot včasih, je pa še vedno težko dobiti mizo in če jo že, jo tik pod zvočniki, tako, da na čvek lahko pozabiš.

Metelkova mesto - za totalno alternativo. Od grunge muzike do gay lokalov. Plus je to, da je vse popolnoma sproščeno in da se nihče z nikomer ne obremenjuje, minus je pa to, da je droga na vsakem ovinku. Ampak ti ne težijo. Racije so skoraj tedenske (ali pa vsaj obiski policije).

K4 - sprejemljiva glasba (mešano), ob nedeljah pa gay in lezbo večeri. Solidne cene, folk ni zatežen, se pa vse skupaj nagiba k Metelkovi.

Franci na balanci - moj party plac user posted image . Brez vstopnine, mešana glasba (slovenska, hrvaška, tuja - plesna), cene sicer ne najnižje (0,3 vodke je 3€), ampak vzdušje, ki je maximalno dobro, popravi tudi to. Pubertetnikov zelo malo, zunanja kadilnica, parkirišča so. Jaz tam uživam.

ExEn - balkan žuri, večinoma narodni (ExEx je nadomestek za prejšnji City club, takorekoč). Vzdušje fajn, cene za preživet', je pa priporočljiva prilagodljivost drugačni mentaliteti, ne glede na to, v kakšnem (alkoholnem) stanju si.

Top club - bivši global. House muzika (večinoma), velikokrat prireditve in vstopnina, moti me požarna varnost, ljudje so krepko preveč fancy oz. wannabe facny (s 5€ v žepu pridejo gor, vsi načičkani in cel večer žulijo en cocktail, samo, da lahko rečejo, da so bili tam in se pokazali). Ampak ugotoviš pa lahko vse nove modne trende. user posted image

Bachus - načeloma je 21+, za manj samo, ko so kakšni high-school in fax party-ji (npr. trenutno). Welcome drinki so, glasba podobna Topu (razen, če so tematski večeri), cene primerne temu, kdo je lastnik.

Hugo Barrera - trenutno popularen, ja. Dobra, stara glasba, odrasli obiskovalci, na dostop z avtom pozabite.

Ultra - pri gostilni Šestica. Večinoma balkan žuri, ampak za mlajše, kakor v ExEnu. Dostikrat nastopi Grand zvezd (nazadnje je bila Slavica Čukteraš), ugodne cene.

Sputnik - zadevica na Viču, nasproti Interspara. Prijetno na pogled, dokaj prijetno za denarnico, parkirišče OK, vstopnine ni, včasih kakšen tematski večer. Glasba mešana.

KMŠ - predvsem za študente. Glasba mešana, cene nizke, je pa ogromno extra pijanih.

Arena - v BTCju. Tematski večeri, nastopi DJev in skupin, večinoma house in trance glasba, ambient pa zelo všečen.

Trocadero - v Sneberjah. Novo odprt, bivši Dinosaurus, očitno usmerjen izključno na vikend žive balkan nastope (mislim, da je bil na otvoritvi Jovan Perišić).

Holiday's pub - sicer kafič, ampak dolgo odprt, glasna glasba, prostora za miganje skoraj ni, je pa vzdušje super in cene OK.

Siesta - tudi kafič, ampak odprt 24/7, v Črnučah, glasba sicer glasna, ampak še lahko govoriš, tudi zunanje mize za kadilce.

Klub 300 - v Dravljah. Uradno bowling, neuradno pa tematski večeri, tudi karaoke. Prostora in parkirišč dovolj, glasba mešana (večinoma živahna), cene... t'ko-t'ko.

Lepa žoga - športni lokal, ki je ob športnih dogodkih odprt, dokler ti dogodki pač trajajo. Prenosi tekem, OK cene, navijaško vzdušje, gužva. Tudi dnevni lokal.

Inbox - največja diskoteka, z londonskim ozvočenjem. Bolj za mlade, z redkimi izjemami, OK cene pijač, klinc je vstopnina, ki niti ni tako majhna, saj so skoraj vedno tematski večeri, dosti je rejva in posledično tabletk in čudakov zunaj.

Ah, tega je preveč za naštevanje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2010 10:31:29   
ksenjak
Uf, jaz sem se namatrala že samo, da sem tole uspela prebratuser posted image .
Ej, Kerensa, kje pa je Inbox?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2010 10:33:03   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

Na Rudniku, zraven Leclerca.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2010 10:34:24   
ksenjak
No, saj ne, da bom kdaj jaz za zajadrala a me je vseeno zanimalo, kje v lj je tako velika diskoteka.

Dankeuser posted image !

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2010 10:34:48   
ksenjak

No, saj ne, da bom kdaj jaz za zajadrala a me je vseeno zanimalo, kje v lj je tako velika diskoteka.

Dankeuser posted image !

tja

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2010 10:34:56   
Felicita

Uf, jaz sem se namatrala že samo, da sem tole uspela prebratuser posted image .

rudnik, pri takkotu.

p.s.: kmš je ponavadi zadnja varianta, ko se vse ostalo v centru zapre. starost narašča premo sorazmerno z uro user posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2010 10:44:38   
Kerensa*
Kar se pač kafičev tiče (za ogrevanje pred diskotekami user posted image ) in ostalega:

Nebotičnik - krasen razgled, cene OK (niso tako navite, kakor se govori), ampak hitrost natakarjev je pa enaka polžji. user posted image  Pojdite gor takrat, ko se vam nikamor ne mudi.

7. luknja - v BTCju. Notranji lokal, za kadilce, nizke cene, zraven biljard, cajtngi za branje so, pa platno za športne prenose tudi.

Latino - striptiz klub v BTCju. Na nivoju, menda je še Čepinka nekaj delala tam (ne plesala user posted image ).

Playa - v BTCju. Ni več od Plestenjaka (prodal user posted image ), je pa enaka kot prej. Lepa za pogledat'', draga za plačat'', ampak vzdušje pa OK. Še kakšnega VIPovca by the way srečaš, pa njihovi After-work partyji (ob sredah) so super - degustacije, gratis make-over, welcome drink in podobno.

Sombrerro - na koncu Fužin. Vedno gužva, hitra postrežba, dobre cene, dobra in ne preglasna glasba.

Scania - v Štepanjskem naselju. OK glasba, OK cene, z gnečo ne pretiravajo, zunanji del za kadilce.

Podkev - pri tržnici Moste. Dovolj velika, tudi zunanji del, zvečer je parkirišče, glasba mirna, postrežba in cene OK. Tudi sendviče imajo.

Povodni mož - pri Porodnišnici. Lahko se noter kadi, ampak je ponavadi kar polno zvečer. Vsake toliko kakšen one-man-band.

Biljard hiša - pri RZZ. Kadiš noter, imaš biljard, cene fajn, glasba mogoče malce preglasna, je pa dovolj parkirišč.

Companeros - pri Bavarskem dvoru. Simpatično skrit v notranjosti stavbe, zanimivo oranžen, super cene, majčkeno preglasna glasba, postrežba primerna.

Cezar - na Bavarskem dvoru. Odprt 24/7, kava zanič user posted image , ostalo OK, postrežba t''ko-t''ko, pokrit zunanji del, parkiraj na Titov način (snađi se). user posted image

Emonska klet - pijača, hrana, fajn cene, znotraj je prenaglas.

Letni vrt Jazz kluba - the best lokacija, the best vzdušje, cene malo manj the best, literarni in glasbeni večeri, kar pomeni kulturen folk, glasba pa ni po mojem okusu.

EnPub - v Šiški. Balkan glasba, cene niti ne tako nizke, postrežba odvisna od natakarja (plus jim je pa to, da ne kradejo user posted image ).

Acapulco - pri Franciju. Ne najcenejši, glasba prenaglas (sploh znotraj).

Hardcore caffe - striptiz klub s tematskimi (zanimivimi!) večeri, welcome drinki in podobnim. Neuradno (pssst! user posted image ) pa plesalke niso samo plesalke.

A hočete še? user posted image

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 21.10.2010 10:46:27 >

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.10.2010 10:45:38   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
kmš je ponavadi zadnja varianta, ko se vse ostalo v centru zapre. starost narašča premo sorazmerno z uro user posted image

V KMŠ se gre potem, ko si vse ostalo že dal čez, ja user posted image . Odprt do 5ih zjutraj, preden pa vse pomečejo ven, je pa itak že ura 6. user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.10.2010 10:54:38   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

kmš je ponavadi zadnja varianta, ko se vse ostalo v centru zapre. starost narašča premo sorazmerno z uro user posted image

V KMŠ se gre potem, ko si vse ostalo že dal čez, ja user posted image . Odprt do 5ih zjutraj, preden pa vse pomečejo ven, je pa itak že ura 6. user posted image

in potem pretuhtaš kdo od tvojih sožuralcev ma najbližji flat, se greš stuširat in v službo user posted image

še to - bakhus, companeros, emonska so trenutno polni takih in drugačnih študentskih in dijaških žurov tko da odsvetujem obisk... edin čez vikend pa ne vem kako je.

< Sporočilo je popravil Felicita -- 21.10.2010 10:55:04 >

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.10.2010 10:57:09   
Kerensa*
še to - bakhus, companeros, emonska so trenutno polni takih in drugačnih študentskih in dijaških žurov tko da odsvetujem obisk...

Top, Bachus in KMŠ imajo zdaj, oktobra, ko je začetek študentskega šolskega leta, ves čas to na sporedu, ja. Ampak plus je pa to, da ni vstopnine in da dobiš gratis welcome drink, kar pomeni, da če se sprehodiš zvečer čez vse tri, si lahko že simpatično nažgan in to zastonj. user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.10.2010 16:05:39   
Anonimen
Uaaaauuu, Kerensa, sem vedela, da boš ti pravi naslov user posted image . Mu bom posredovala naprej tvoj seznam, preveden seveda, potem pa naj izbira. Ali ne bo več zapustil Lj. ali pa se ji bo izogibal v krogu 500km user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
21.10.2010 17:52:08   
kaya2007
a joe penas smo omenili? pa kaj se zdaj kaj dogaja v opera baru (če sploh kaj)? ammm, pa e-vino tudi kar hvalijo in tisti lokal nasproti ljubljanskega dvora, ne spomnim se imena. ma saj lokalov je kar nekaj, samo nič pretresljivega se nikjer ne dogaja. as je pa baje zaprt, ne bo več kluba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.10.2010 18:21:06   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

a joe penas smo omenili? pa kaj se zdaj kaj dogaja v opera baru (če sploh kaj)? ammm, pa e-vino tudi kar hvalijo in tisti lokal nasproti ljubljanskega dvora, ne spomnim se imena. ma saj lokalov je kar nekaj, samo nič pretresljivega se nikjer ne dogaja. as je pa baje zaprt, ne bo več kluba user posted image

dvorni bar. tam je za it na pijačo (vino, ker majo hudo vinsko klet), ne pa za žurat. pa natakarji so počasni pa nekateri precej zoprni user posted image

vidm pa da skeleta ni nihče omenu user posted image 2 za 1 koktejli pa to user posted image pa zlo zanimiv ambient user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.10.2010 22:01:10   
nejcko
O, madona ... nič od naštetega skoraj ne poznam user posted image Jaz sem res za v penzijo user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.10.2010 9:09:47   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
a joe penas smo omenili? pa kaj se zdaj kaj dogaja v opera baru (če sploh kaj)?

Joe Penas in Opera bar še obratujeta, ampak že zdavnaj nista več "in", zato se tam zbira samo še stara klapa, ki je bila tam že... zdaaavnaj. user posted image

Dvorni bar je še vedno tam, kjer je bil, ampak kar se vina tiče, je boljše "E-vino" na Šmartinski cesti (poleg DURS-a).

Vsi lokali na "ljubljanski promenadi" (beri: obrežje Ljubljanice) so še vedno OK in poleti so polni do zadnjega kotička. Vedno so mi bili všeč (cene pa ne user posted image ) in najbrž mi vedno bodo, ampak za zdaj, ko je že podnevi zunaj mraz, kaj šele zvečer, pa niso primerni.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.10.2010 17:51:15   
kaya2007
a v e-vinu imajo samo vino in pjače, ali imajo tudi kakšne prigrizke?
ve kdo za kakšno lokacijo z dobrim vinom pa dobrim pršutom, sirčkom, olivami...?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.10.2010 22:35:46   
ronja
Ok, bom izkoristila kar to temo: kaj pa kak lokal, kjer bi bila dobra stara rock glasba in dejansko PLESIŠČE - da se res pleše, ne da se samo "muva". Da se znori, pa da je res stari rock (to zame pomeni: Rolling Stones, Janis Joplin, Elvis, Jimi Hendrix, Springsteen, Beatli, Dylan,...) Pa da ni to v neki strašni manjšini, da dajo en ta komad, pa potem 10 štanc čez. Bi obraten proporc. In da folk res pleše. a obstaja kaj takega, kar je bila včasih Palma ali pa K4 (čeprav ta je imel že takrat bolj aleternativo oz. neki grounge ipd) ali pa Bunker?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.10.2010 12:06:46   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ok, bom izkoristila kar to temo: kaj pa kak lokal, kjer bi bila dobra stara rock glasba in dejansko PLESIŠČE - da se res pleše, ne da se samo "muva". Da se znori, pa da je res stari rock (to zame pomeni: Rolling Stones, Janis Joplin, Elvis, Jimi Hendrix, Springsteen, Beatli, Dylan,...) Pa da ni to v neki strašni manjšini, da dajo en ta komad, pa potem 10 štanc čez. Bi obraten proporc. In da folk res pleše. a obstaja kaj takega, kar je bila včasih Palma ali pa K4 (čeprav ta je imel že takrat bolj aleternativo oz. neki grounge ipd) ali pa Bunker?

tole kar opisuješ je še najbl hugo barrera, čeprov tm je bl (stara) disko muzka, vsaj ko sm bla jest tm... majo pa tut star rock. večinoma 80. no (njihov slogan je - kjer so osemdeseta doma). in pleše se in nori. pa tut klientela je normalna (večinoma 30+)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?