Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nočne more??? Jok v spanju.... 10.11.2007 23:30:55
|
|
|
|
sandra80
|
oj moj deset mesečni sin tudi spi ko top pol pa naenkrat jok pa mi ni čas ni bilo jasno zakaj in kaj narediti. potem sem ugotovila, da v spanju sanja nekaj groznega se prstraši začne jokati jaz ga tako potolažim, tako da ga pustim še naprej v posteljici mu dam svojo roko na lička in ga božam stisnem tudi moja lica k njegovim ter dam poljub na čelo. to mu pomaga in ga pomiri nato sprejme dudo se mu umaknem počasi ter obrne glavo in zaspi.
|
|
|
|
RE: Nočne more??? Jok v spanju.... 10.11.2007 23:32:16
|
|
|
|
malecka
|
To se je meni danes zgodilo pri obeh, 3 leta in 10 mesecev. Pa še to naenkrat, je bilo kar malo srhljivo, še dobro, da je bil možiček tle. Sva vsak enega uštimala pa je tud kake 10 minut trajalo.
|
|
RE: Nočne more??? Jok v spanju.... 11.11.2007 1:06:26
|
|
|
|
lelaval
|
Sanja. Ne moreš druga, kot, da jo potolažiš. Če pa se to predolgo ponavlja, pa sigurno tiči vzrok dugje.
|
|
RE: Nočne more??? Jok v spanju.... 11.11.2007 12:27:09
|
|
|
|
butt3rfly
|
to se mojmu že pri 3eh mescih dogaja, da med trdim spancem kr nenadoma začne divje jokati, da ga komaj potolažiš. to traja neki časa, pol je pa spet vse ok.
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
RE: Nočne more??? Jok v spanju.... 11.11.2007 13:01:59
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Moj taprvi je take napade dobival že v porodnišnici - kot da je podoživel travmo poroda! Pa kr nekaj mesecev je trajalo, da se je to pomirilo. Tudi zdaj se včasih oba (2,5 1,3m) zbujata v joku in takrat pomaga samo to, da ga/jo stisnem k sebi in prigovarjam, da sej sem tu, da so bile samo grde sanje in vedno vztrajam, da me pogleda, zato, da pozabi in lahko potem naprej spi.
|
|
RE: Nočne more??? Jok v spanju.... 12.11.2007 9:57:30
|
|
|
|
banki
|
Prvič ko se je to zgodilo sem bila čisto fraj. Sedaj pa ga umirim že v posteljici, tako da ga božam in mu nežno prigovarjam, da je mama tukaj in da je vse vredu dokler se ne pomiri. Včasih se zbudi, včasih ne. Vsekakor pa ga ne smemo na silo zbuditi, ker je potem še bolj prestrašen in še bolj joka. Tudi pri odraslih ne smeš na silo zbuditi, če imajo more.
|
|
|
|
RE: Nočne more??? Jok v spanju.... 12.11.2007 12:10:29
|
|
|
|
sandra85
|
mojmu miškotu se to zgodi tudi kdaj čez dan, takrat ga hitro dvignem, pocartam, mu govorim, da je mamica tuki.......in pol se umiri in nazaj zaspančka ponoči (ker spi z nama) mu dam lupča na ličko, ga pobožam in naredim ššššš, pa takoj zaspančka mi je rekla pediatrinja, da se znajo ustrašit tut če zaslišijo, kako jim zakruli v rebuščku in pol začnejo jokat
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Nočne more??? Jok v spanju.... 12.11.2007 22:01:52
|
|
|
|
bygi
|
Moja se že 2 meseca večkrat ponoči joka, pa jo stisnem k sebi in ji nekaj šepetam poetm pa zaspi nazaj
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?