|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočna nemirnost
2.2.2008 11:12:00   
Ekaz
Naša Lana je stara pet mesecev. Do četrtega meseca smo ponoči vstajali enkrat, sedaj pa se že en mesec zbuja na dve uri. Začne se zvijat, glavico obrne nazaj, z nogicami se odriva in obrača levo in desno. Zaspi za cca 20 sekund, potem pa znova. Zelo podobno je kot takrat, ko je imela krčke. Je možno to? Še vedno smo le na mleku. Zdravnica je rekla, da bomo začeli z gosto hrano po dopolnjenem 6 mesecu. Je morda lačna?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nočna nemirnost
2.2.2008 11:24:53   
jaša2
naša lana je stara 9M, pa imamo ševedno borbe ponoči. in to tud nekje od 4M al 5M. včasih se zbuja vsako uro in ji morma hitro dudo dat, jo po ritki tačlat, pa spet jok, ko greva proč....pri 6M sva se nehali dojit in od takrat sploh ne je ponoči. tud ni kazala lakote, ko sem ji htela dat flaško. zdaj pač čaja pije.     mi je kolegica razlagala, da je njen sin pri enih 3M vsako uro bil na zizi, ker se po teh mescih ful razvijajo in rabijo dosti hrane. tak da...ne vem prav, kaj ti naj rečem, ker sem o tem nočnem zbujanju že tolk težila tu na forumu in smo sprobali že vse mogoče...
kar se pa tiče goste hrane, mi smo pri 4M  začeli s sokeci, da vidim, kak bo prenašala, pa da se malo navadi še na kak drug okus. pa je ful rada pila. čez čas pa sm začela s kašicami in ni blo nobenih problemov, stranskih učinkov, alergij itd. nevem, mogoč bi pa lahk že kaj probala. postopoma, par žličk pri kosilu.

_____________________________

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nočna nemirnost
3.2.2008 21:59:51   
Bombažek
ja, žal tudi pri nas nekako takole- do četrtega meseca smo prespali že ene tri noči, sicer pa zizali in zaspali nazaj. Potem pa...user posted image ... sicer se je vse pokrivalo s cepljenjem. Ne upam trditi, da je to krivo, ampak ravno takrat se je začelo. Jok, zbujanje in bujenje po dve uri skupaj, zvijanje, z rokicama je grabil vse okoli sebe, sploh ga nisem mogla potolažit. Še vedno je isto, le da ni več vsako noč, ampak 3-4krat na teden, pa smo stari že 8 mesecev. Tudi jaz ne vem, kaj naj naredim, sva z možem že kot zombija!!!

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nočna nemirnost
4.2.2008 9:59:58   
MaJer
Tudi pri nas vstajamo neštetokrat  ponoči. Naša malo ga tako biksa že od 4 meseca starosti, sedaj pa je stara 6 in pol. Pa je že tudi prespala celo noč. Približno na dve uri se zbuja, da jo podojim, ker je lačna. Vmes pa ji še dudica pade iz ust in se ponovno zudi. Pa sma že na gosti hrani več kot en mesec in sma jedle na 2 uri , pa na 3 ure čez dan in ni bilo ponoči nič drugače.  Pa je čaz dan malo spala in veliko spala in je ponoči spet isto. Tako da mislim da ni pravega recepta da bi prespali vso noč. 

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Izbira imena za tretjega otroka
gugla

Katero ime k Neli in Filip,bi bolj pasalo:

Tim (53%)

Patrik (47%)


Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!