|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočete za otroka 48.000 SIT!
8.1.2006 1:38:39   
Katja6
......Ja, samo še to sem čakala, da jih bo potegnu iz žepa in mi mahal z denarjem pred nosom. Pa ne vem ali je on tako obupan, al bi morala bit jaz user posted image  Zakaj? Ker sem zamudila življenjsko priložnost, ki jo ponuja Slovenica za naše dojenčke. In to na tako prijazen način. Mater jim ...brrrr user posted image . In če so že tako najboljši od vseh, zakaj pa pol morjo 200 evrov ponujat, da jih sploh spustiš u bajto? Najprej klicarjo stokrat iz vseh možnih telefonov, ki jih imajo, samo zato da dvigneš, ker ne veš, da so spet oni, potem se ti nalima pred vrata, ko si ob vseh lepih trenutkih, ki jih preživljaš z dojenčkom, že stokrat pozabil, da si se zmenil za eno predstavitev. Pa ravno, ko imaš v bajti po tleh igrač, da nimaš kam stopit, v lijaku še posodo od kosila in dojenčka na previjalni mizi....Takrat pozvoni zavarovalni zastopnik user posted image . Sej je blo že par dni nazaj, a se ne smem spomnit, ker mi še sedaj pokrovko odnese.... In sploh ni pozvonil prvič....ne, kje pa....že pred novim letom se je enkrat oglasil. MORA. Bolj jih odganaš, bolj so tečni. Kot muhe....

No in na koncu, ko vidi da ne bo nič reče: NOČETE 48.000 SIT ZA SVOJEGA OTROKA! Pa da ne bo pomote, to ni bilo vprašanje, tak je bil njegov zaključek!! Način pa tak!! 

In potem nosim user posted image , mojega user posted image , ki skoraj nikoli ne joka, in ga položim v posteljico, me pogleda in se začne pritoževati pa si rečem: No te bom pa nosila še malo, da odslužim teh 48.000........user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nočete za otroka 48.000 SIT!
8.1.2006 1:41:11   
Anonimen
Denar je veliko, se zdalec pa ni vse. To lahko recem tudi jaz, ki nimam denarja. Ja, bi potrebovala 48 jurjev, ja, ampak ne za vsako ceno. Za taksnole ze ne.

(odgovor članu Katja6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2006 7:42:51   
soncek&luna
tudi mene so klicali iz slovenice... sem sicer pri njih sklenila zavarovanje ze pred porodom... pa mi ta bon oz. 200 EUR ne pripada, ker sem skenila zavarovanje prek posrednika in ne preko njih direktno user posted image .. pa se to... teh 48.000 sit, ce sem jih prav razumela ne dobis takoj, ampak ti jih podarijo pri premiji oz. koncnem znesku zavarovalnine...

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2006 8:31:02   
tascha
Jest sem se pri njih zavarovala tudi preko posrednika, pa vseeno dobim teh 200 EURov. Je pa res, da šele na koncu zavarovanja oz. da ti jih štejejo v tvoje varčevanje.user posted image

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2006 9:05:22   
tinica
Naju so tudi nasrali in sma sklenila zavarovanje in pa plača prvi mesečni obrok. Potem pa sem šele naslednji dan "osel jaz" malo bolj vredo pogledala kako in kaj je z to pogodbo in ugotovila, da se nam sploh ne splača. Ko pa sem jo naslednji dan poklicala, če lahkok dobim denar nazaj saj sem plačala 15.000 sit potem pa ni bila več tako vredo kot pa na predstavitvi, tako da sma se za denar morala obrisati pod nosom. Potem pa me še tik pred novim letom spet kliče, da če sma si premislila, da najina pogodba je veljavna še vedno do konec leta 2005 potem pa jo bodo stornirali, pa koliko ugodnosti je še sedaj zraven, da lahko vlagamo tudi v druge skladi, skratka, bla bla bla.
Ma sem jezna user posted image  ko se spomnim na njih.

Lp, Tina

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Katja6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2006 9:23:23   
lelaval

Tudi jaz mislim, da teh 200 EUR, ki jih ponujajo zavarovalnice, niso nič. 200 EUR za otroka lahko dobim od sorodnikov, pa jim ne rabim potem še vsak mesec dajat denarja user posted image .
Skratka, jaz sem te zavarovalne agente takoj odslovila. Če bo kateri izmed mojih otrok pri 18 letih potreboval večji znesek za npr. študij, pa bomo takrat vzeli kak kredit. Mogoče bomo takrat finančno bolje podkovani in bo lažje. user posted image user posted image

(odgovor članu Katja6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2006 11:42:15   
Meceno
Jaz sem samo rekla da sem seznanjena z njihovimi ugodnosti in da če se bom odločila jih/ga  bom poizkala/poklicalauser posted image ,....odgovor je bil ,...da on ve da ga ne bom poklicala, celo rekel mi je da sem se pametno odločila oz  da če slučajno so v kateri zavarovalnici boljše ugodnosti, jih naj le izkoristim, obilo sreče in namig da je najbolje da človek sam varčuje, brez posrednika,...zavarovanj,...

Za konec pa sem mu jaz rekla da je bolj slab poslovnež, ker če on že v naprej ve da ga jaz ne bom poklicala,...zakaj se sploh trudi,.... MORA NEKJE TASLUŽIT,...to je bil odgovor ,...in mislim da prvi izkren od nekoga ki je želel meni kaj ponujat.

Seveda se nisem odločila, Tara ima svojo bančno kartico in ko bo potrebovala šuhe z peto pri 11letih ji jaz sigurno ne bom kupila, sama si jih bo pa lahkouser posted image  

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2006 12:29:54   
Katja6
soncek&luna daleč od tega, da bi ti kaj podarili, še dalj od tega, da bi ti takoj dali. Imajo pa beden pristop user posted image . Saj če bi mi mahal z denarjem pred nosom, bi ga takoj pospravil, ko bi rekla, da sem za. Pomislim na to, kako psu klobaso skoz šipo moliš..... So prijazni samo toliko časa da dosežejo svoje, če ne, so nesramni..... Okrog mene naj velik ovinek naredijo, jim priporočam, drugač jih bom ugriznlauser posted image

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2006 12:33:55   
Katja6
Ja Meceno, takih je pa malo. Me zanima koliko časa bo zavarovalniški agent, ne spada v družino hijen. Sorry če pretiravam....se mi pač dvigne pritisk sam da se spomnim.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2006 18:09:17   
soncek&luna
katja sej vem da ni nic podarjeno, vsaj kar se denarja tice.... za mojega malega sem itak ze pred rojstvom sklenila zavarovanje za 15 let in zase posebej.... sicer tisto zavarovanje za user posted image  je bolj nalozbeno varcevanje...

Mami, pika moja!

(odgovor članu Katja6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2006 18:21:15   
Anonimen
Nihče ti nič ne šenka, ni pa slabo, če imaš za otroka vsaj neko naložbeno zavarovanje, da bo imel tam vsaj nekaj sredstve za šolanje. Je pa tudi tako, da si s tem sam življensko zavarovan.

(odgovor članu Katja6)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2006 20:57:11   
anckabancka
Zaleže, če agentom rečeš po telefonu, da npr."Moja mami to dela in sem se zavarovala pri njej"... Pa v mojem primeru je to čisto res.  Pol me pa ne kličejo več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.1.2006 22:12:43   
Badeja
Tudi mene so nenehno morili po telefonu, čeprav sem jim dala vedet, da me to ne zanima. Ko sem se nehala oglašat na vse skrite in čudne številke, pa so začeli še z maili. Začetek pogovora pa je bil: V porodnišnici ste dobili naše darilo ( krpico za umivat ali nekaj podobnega- češ kot da je bilo v tistem paketu samo njihovo darilo), zdaj pa vam mi podarimo 200 EUR, če boste varčevali pri nas, torej se jutri vidimo?! Pa na lep način poveš, da tega ne želiš in še kar kličejo in pišejo. Tudi jaz sem bila jezna kot user posted image , potem pa se je user posted image  zmenil z njimi in so nama dali mir. Upam vsaj.

(odgovor članu Katja6)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.1.2006 11:17:36   
2ursae
jaz sem rekla, da sem zaposlena pri konkurenčni zavarovalnici (kar je v mojem primeru tudi res) in da imam zato pač vsa zavarovanja tam. Je vžgalo, gospa se je zahvalila, odložila slušalko in bil je mir.
Probajte, morda bo šlo user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.1.2006 11:32:56   
Pupica
ja če res nočeš potem je najbolje da rečeš, da si že pri sorodniku sklenil zavarovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katja6)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?