Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Noče zize - please help!!!! 13.1.2006 15:35:28
|
|
|
|
Jessy
|
Meni tako dela, kadar ni lačna, zato ji takrat dam dudo. To pa vleče! Počakaj kakšno uro, pol pa spet poskusi!
|
|
|
|
RE: Noče zize - please help!!!! 13.1.2006 18:03:02
|
|
|
|
AKŠ
|
mogoče je imel samo "slab trenutek"- boš videla kako bo pri naslednjem obroku. upam da je to - nočem te plašti, ampak pri meni je bilo isto- čez dva dni sem pa fasala mastitis (otročku je očitno mleko že prej grenilo, ko jaz še nisem nič občutila) - upam da pri tebi ni to.....
|
|
|
|
RE: Noče zize - please help!!!! 13.1.2006 19:16:36
|
|
|
|
mamči
|
Moj mali se tako obnaša,ko ni lačen, ali pa mu pozorost bega drugam - "nima" časa za jesti, ker ga vse druga zanima. Včasih se celi dan tako obnaša, drugi dan pa bi bil stalno priklopljen.
|
|
|
|
RE: Noče zize - please help!!!! 13.1.2006 20:12:18
|
|
|
|
tina104
|
Moj ponavadi to dela, ko ni lačen, pa zgleda hoče samo sesat, mu dam pleničko in mu je to čisto všeč ali pa ga dam v položaj za podiranbje kupčka in potem sesa mojo ramo - pleničko na rami. Včasih pa ful joče tudi, ko mleko preveč izteka oz. prehitro teče in ne more požirat. Pomaga, če si malo mleka izčrpam.
|
|
RE: Noče zize - please help!!!! 22.1.2006 19:53:41
|
|
|
|
TORTICA
|
Mi smo imeli enak poblem pi 4,5 mesecih. Par dni je tako delal potem pa sem si mleko istiskala in je pil po steklenički.
|
|
|
|
RE: Noče zize - please help!!!! 31.1.2006 10:05:54
|
|
|
|
Urša
|
Thunder, a se je zadeva uredila? Moj mi to dela že 2 tedna in nič kej bolš ne kaže... sicer še vztrajam, ampak je res utrujajoče.
|
|
RE: Noče zize - please help!!!! 31.1.2006 10:24:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Morda pa je res trenutna muha? Da nisi slučajno s kakšno kremo,mlekom za telo namazana?Ali pa od mila? Morda je zaznal kakšen okus,ki mu ni po godu?
|
|
|
|
RE: Noče zize - please help!!!! 31.1.2006 11:13:41
|
|
|
|
Urša
|
Ne, nič novega, vse po starem. Sem pa že od parih slišala za podoben primer in se je uredilo samo po sebi. Upam,da se bo pri nas tud.
|
|
RE: Noče zize - please help!!!! 31.1.2006 15:09:19
|
|
|
|
thunder
|
Ja očitno je to neka nova finta - no zdej traja že kar nekaj časa. V tistem trenutko ko noče zize mu dam dudo in jo zagrabi in duda (drugače je sploh ne mara) in ko se malo umiri, mu jo vzamem in mu uturim zizo. Včasih rata včasih pa jok in stok. Če noče mu čez kake 15 min spet ponudim zizo in potem se navadno priklopi. Me je pa ful presenetu s to novo finto, ker kaj takega nisem pričakovala, glede na to da je zelo rad priklopljen na mene (sploh ponoči).
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?