bambi
|
Ne vem kaj je moji ljubici, tako se je rada dojila in vse je bilo lepo in prav, do pred 3 dnevi.... 27.03. bo stara 6 mesecev in smo pred 2 tednoma začeli z malo goste hrane, sicer malo banane in mleka, za ostalo ni pokazala interesa..... Včasih, ko sem jaz študirala in je bila v varstvu je dobila aptamil ali pa sem si jaz načrpala mleko..... Zelo všeč ji je postalo hranjenje po žlički, čaj pa absolutno pije samo po žlički ali pa hoče iz kozarca. Zvečer pred spanjem je obvezno papala po ziziki in tudi ponoči sva se lepo dojili. Pred 3 dnevi pa je bil zvečer vik in krik, ko se ji dala zizi in ni in ni hotela jesti, ponoči sva se vseeno lepo dojili, včeraj zvečer pa isto. Kričanje in jokanje, ko sem jo dala na zizo, sem mislila da jo mogoče mučijo zobki, ampak ko sem jo dvignila in jo nehala siliti z zizo je bilo takoj vredu. Nocoj ponoči pa se tudi ni hotela dojiti. Včeraj popoldan je sicer pojedla kašico iz cele banane in 3 baby keksov zmiksano z 60 ml mleka..... mogoče jo je to tako nasitilo in zato ni mogla zvečer???? A se je vam tudi to kdaj zgodilo???? Jaz sem zelo žalostna, ker sem se tako močno trudila z dojenjem, imela vnetje bradavic, pa sem kljub temu vstrajala, sedaj pa to..... Moja mam je rekla, da sem jaz prav tako že po 1 mesecu dojenja zavrnila zizo in se nisem več hotela dojiti. Jaz tega ne morem verjeti, saj če je otrok lačen bi po moje zagrabil tudi zizo, če pa je vse do sedaj tako lepo jedla Upam, da mi bo katera znala kaj svetovati, ker sem res zelo na tleh zaradi tega.... LP