|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče več mleka!!!
22.1.2007 15:30:20   
Jasmina25
Naš mali ima sedaj 7 mesecev in enostavno noče več piti mleka. zvečer sploh ne, niti zjutraj ko je zelo lačen. Ali ima še katera tak problem? jaz bi probala z malo kakava. a mislite, da je to kul???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče več mleka!!!
22.1.2007 15:31:32   
Anonimen
kaj pa če bi mu dala notri kakšno kašco? Mogoče frutolino, čokolino?

(odgovor članu Jasmina25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2007 15:35:10   
Jasmina25
Že sprobala, ne pomaga. Itak sem mu vedno dodajala rižeka. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2007 15:53:22   
Miss Piggy
Mojemu je slo na bruhanje po kateremkoli adaptiranem mleku- po osmih mesecih dojenja. Pa sem mu navadnega dala, pa par zlick cokolina not, pa je.
Sem pa sprobala Aptamil, Novalc, Babylove, Humana,... NI SANS!
Poskusi z drugimi proizvajalci, ce ne pa navadno mleko. Po moje vseeno bolje kot nic!

(odgovor članu Jasmina25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2007 17:26:27   
nas5
Jasmina25 - neverjetno imamo tudi mi isti problem! Zjutraj ji dajem v flašo(21o) alpskega mleka in pol žličke kakava. Spije v momentu. Samo mleko pa ne mara. Zvečer pa naša Tina poje kakšen grisolino ali keksolino, mleko ne pride v poštev. Moram ti napisati, da drugače je vse in to zelo rada. Lp!!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2007 17:32:46   
Anonimen
Po moje tudi lahko poskusiš s kakavom. A je kakav alergen? Pa če se ti da tistega pravega kuhat, ne instant, še bolje, tisti ima še železo notri.
Drugače smo mi pri enem letu prešlji na kakav, ke tudi mleka ni hotel več.

(odgovor članu nas5)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2007 22:29:22   
ikajug
Ne se sekirat!!!!!!Najina punčka je začela mleko zavračat pri 6 meseceh in ni bilo šans, da bi ga vsaj malo spila.Nič ni pomagalo!Sva ji pač več jogurtov dala za jest! Pri 14 mesecih pa je kar sama od sebe začela govorit mleko, pa sem ji ga dala....in glej ga zlomka, zdej ga spije tudi do pol litra na danuser posted image vse ob svojem časuuser posted image !!!!

Caecus ne iudicet de colore.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2007 23:28:27   
saša halb
mi smo na istem, samo da je problem k se noče niti dojit, samo zvečer, meni pa kar lije in ne vem kaj naj saj vem da bo nehalo, manj kot je povpraševanja, samo ne da se mi čakatuser posted image , mleko pa noče, niti navadno kravje ne, tako da ga filam z jogurti in skutkami. tudi po čokolinu mu gre na bruhanje.user posted image
ah saj bo že

lpuser posted image

(odgovor članu ikajug)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2007 10:09:53   
iva01
Isto je bilo pri nas, tam nekje v 6 mesecu se je začelo, zavračal je vse kar je bilo mlečnega, probala em vsa mleka, kašice, navadno mleko, ni da ni. nato sem ga nehala silit in je potem  čez kakšno leto kr počas začel jest, kakšen fruhtcverga, malo mleka (pol deci ), jugurt, sirček za mazat, včasih tud čokolino al čokoladne kroglice, gres; sej ne velik ampak nekaj pa že.

(odgovor članu saša halb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2007 13:44:03   
Jasmina25
Evo, sva dodala kakav pa je. Celo flaško zmaže kot za stavo. Saj drugače je full priden za jest. Kar mu dam poje. Sploh navadni jogurt je zakon. Bolj je kisel boljše je. Tako da, mislim da bo kul.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

telovadba
Lelly28 RR

Kje in na kakšen način najrajši telovadite?

doma, s pomočjo youtube / vaj iz interneta (17%)

doma, vaje od osebnega trenerja (11%)

v fitnesu, z utežmi (6%)

na vodenih vadbah (28%)

ne telovadim (6%)

v naravi (33%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!