|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče v vrtec
14.6.2007 15:23:18   
Mešamdrek
Moj sin,star je 3,5 leta zadnje čase noče hoditi v vrtec oz.imava vsako jutro borbe s prepričevanjem naj gre.Naj povem da je bil skozi celo leto bolehen in zato tudi po presledkih dalj časa odsoten iz vrtca.Danes pa sem bila na sestanku v vrtcu in mi je vzgojiteljica rekla,da noče nič jesti(oz.bolj malo) ter da je med opravili vselej bolj pri zadnjih(pri obuvanju,pri teku itd.)Na splošno je zelo priljubljen pri otrocih.A mislite da je težava v tem da se zaveda da je pri zadnjih ter da posledično noče v vrtec? Naj povem še da se to dogaja kakšen mesec in da je prej vedno rad hodil v vrtec.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče v vrtec
14.6.2007 15:52:01   
piščanc
po bolezni smo imeli tudi mi kar daljšo krizo, čeprav je prej rad hodil v vrtec. Našemu pomaga, da kaj nese v vrtec - npr. papir za igranje za celotno skupino, obleke za katere je prosila vzgojitejica, da se igrajo...

dobro je, da si vzgojiteljici omenila, da bo bolj pazila nanj in se mu malo več posvečala. je pa res, da se otroci včasih še preveč zavedajo, kdaj niso zaželjeni. naš je v skupini nekje spredaj in to mu ni preveč všeč - večji ga prekašajo, mlajše pocartajo vzgojiteljice in se trenutno ne počuti preveč super.

moj predlog v vrtcu je bil, da gre k starejši skupini, ker tam bolje zaigra, je pa najstarejši (ni pa največji user posted image ). tako, da septembra pričakujem boljše odnose.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2007 15:59:34   
Mešamdrek
Ja,tudi meni je vzg.omenla,da naj kakšno igračo prinese,če mu bo bolje.Ne vem.....

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2007 16:47:55   
piščanc
naš je tudi tak, da nima nobene ninice, niti se ne mara crkljati. rad pa je v centru pozornosti, rad se igra s starejšimi, rad jih posnema. in če je zraven njega 5 cmer z dudami (on je nima) se počuti zapostavljenega, ker vzgojiteljica pač bolj dela s cmerami.

vačsih ga že prepričam za igrače, ampak mu ni preveč za njih. zdaj smo začeli bolj nositi stavri, ki jih on nese vzgojiteljici za vse. pa kar deluje. ampak priznam, ni več vesel v vrtcu, vsaj ne v tej skupini. saj v vrtec gre, tudi sam zakoraka v sobo, vidi pa se predvsem, ko ga pridem iskat - ful me je vesel, uboga nič, če ga kregam me kar udari. pol se pa stisne k meni in joka.

zdajle so itak počitnice in bo manj v vrtcu, s septembrom bo pa treba malo sprememb.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?