|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče pokazati +, M pa vseeno zamuja
18.8.2007 23:21:55   
Anonimen
Ja, že teden dni mi zamuja, pa mi CB prejšnji teden ni pokazal ničesar, niti danes First sign. Kaj zdaj to pomeni? Sem ali nisem noseča?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče pokazati +, M pa vseeno zamuja
19.8.2007 6:21:04   
Anonimen
očitno nisi ali pa še nisi. četudi ti zamuja, to še ne pomeni da si noseča in da bi ti test moral pod mus pokazat plus. ne vem kaj pričakuješ od nas, da ti odgovorimo na to vprašanje, nažalost nismo čarovnice, da bi pogledale v kuglu in ti povedale. Test ponovi čez nekaj dni, če bo negativen in še M vedno ne bo, se posvetuj z G.

Lahko, da si imela pozneje O, kot misliš in zato bo test pokazal seveda kasneje plus, lahko pa sploh nisi noseča, da te daje živčnost in zato zamuja, da so se ti malo hormoni pomešali, da.................................

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 19.8.2007 6:23:44 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2007 7:08:30   
Temari
Glej... meni je zamujala dva tedna. Na koncu sem bila že čisto adijo, ker nisem vedela kaj se dogaja. Pokurila sem ohoho testov in če bi se mi kdo v dispanzerju oglasil na telefon (začnejo delat ob osmih in potem so verjetno do dveh na kavici ali kaj user posted image ), bi šla delat celo krvni test. Ampak potem je gospa prišla in to je bilo to. Je pa popolnoma normalno, da se ciklus kdaj pa kdaj prestavi sam od sebe. Saj verjamem, da te grize, ampak bodi pozitivna, čeprav lahko glede na lastne izkušnje povem, da najverjetneje nisi noseča.

Dva nasveta (čisto vsaka na forumu ti bo povedala isto):
1. počakaj par dni in če M še vedno ne bo, ponovi test;
2. če bo test negativen in M še vedno ne bo, se posvetuj s svojim ginekologom.
In to je to.

Držim pesti, da boš zagledala magično drugo črtico, pa naj bo roza ali modra.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2007 12:57:36   
ajat
Ojla anonimna, tudi meni zamuja že en teden, pa sem tudi jaz naredila že cb, ki je pokazal lep - . user posted image  A ker moje M nikoli niso redne, vem, da ni to nekaj čudnega, pač nisem noseča. Upam na september.
Če pa je res ne bo še en tedeen bom pa test ponovila.

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.8.2007 13:58:36   
Anonimen
Meni je ta mesec zamujala 19 dni. No včeraj je pa prišla. En teden ti lahko zamuja zaradi živcev, hormonov....ogromno stvari. 

(odgovor članu ajat)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2007 15:25:38   
Endri
Ja to so po mojem samo živci, meni tudi odkar delava na user posted image  zamuja vedno vsaj kakšen dan, največ mi je pa do zdaj zamujala 10 dni. A kakšnih drugih znakov pa nimaš razen da ti zamujauser posted image ?

Srečno

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.8.2007 16:34:12   
Anonimen
Meni pa do zdaj ni nikoli zamujala. Vedno pride od 28 do 31 dne. Tako, da je to zame nekaj čudnega.  Čakam in čakam, da vidim kaj bo. 

(odgovor članu Endri)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.8.2007 18:55:25   
Anonimen
Hja, ne vem. Jaz bi na tvojem mestu še malo počakala, preden bi se veselila. Govorim iz svojih lastnih izkušenj.
Tudi pri meni je bila menstruacija vedno redna. In v decembru mi je zamujala in zamujala... Testi negativni. Joj, koliko denarja sem zmetala takrat proč za te teste!!! A menstruacije še vedno ni bilo. Pa prsi so me full bolele itd. Žal je potem prišla. Očitno je bila psiha tista, ki je motila ritem.
In v januarju mi je spet zamujala. Naredila sem test in negativen. Zopet nič logično. Ampak bila sem nestrpna, pa sem naredila čez par dni še en test. In bil je pozitiven!!! Tako da sedaj čakamo user posted image .

Srečno! Upam, da si user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.8.2007 20:21:25   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

očitno nisi ali pa še nisi. četudi ti zamuja, to še ne pomeni da si noseča in da bi ti test moral pod mus pokazat plus. ne vem kaj pričakuješ od nas, da ti odgovorimo na to vprašanje, nažalost nismo čarovnice, da bi pogledale v kuglu in ti povedale. Test ponovi čez nekaj dni, če bo negativen in še M vedno ne bo, se posvetuj z G.

Mi je tud že 2 meseca zamujala...user posted image  če ni pol pač ni user posted image
Naši hormoni so zelo zapletena in kompleksna zadeva user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Partner/ica in nosečnost
пеперутка16

Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?

Da. (60%)

Ne, vedno pozabi. (20%)

Ne, ne zanima ga/jo. (20%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!