|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče piti tekočine!
3.1.2008 14:40:50   
ALEKSA13
Pozdravljene,

imam skoraj 5 mesecev starega sinčka. Sva še samo na Aptamilu (ne je še GH, počasi pa bova začela). Problem je pa, da nikakor noče piti nobene druge tekočine kot mleko. Nobenega čaja (sem jih že kar nekaj poskusila), pa tudi sokeca ne. Malo (par žličk) soka pije edino, če mu ga dam po žlički, pa še to ga moram malo prisilit. Res ne vem, ali sploh nikoli ni žejen. Ali mislite, da ja lahko karkoli narobe, če tako malo oz. skoraj nič ne pije. LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče piti tekočine!
3.1.2008 14:54:30   
kristinaj
pri 5 m najbrž že poje tam nekje med 150 in 180 ml. ko mu narediš mešanico, daj malo več vode..npr. 180 ml vode in ne 6 žličk mleka ampak samo 5 tako, da bo bolj redko. jaz sem naši kakšenkrat tako naredila, ne vsak obrok. je pa od vsega začetka, od prvega meseca naprej dobivala tudi čaj.

dokler pa nismo resno začeli z gh tudi, naša ni kaj prida spila napram drugim.

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2008 15:28:02   
jaša2
moja tud ni rada pila. nekaj čaja sem ji samo po žlički spravila, kolikor ni šlo mimo. sem se pa trudila in ji čimvečkrat ponudla,ker bi naj otroci,ki niso več dojeni, veliko pili. zamenjala sem več flašk, teh lončkov in iz enega je pol kar začela pit. zdaj- stara je7 mescev- kar rada pije.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2008 15:35:13   
Anonimen
Moja user posted image (4M) je dojena, ampak bi ji morala dajati za žejo vodo ali čaj, ker je kar bolj na zgornji meji po teži.
Pa noče.....niti slučajno.
Sem poskusila 3 različne stekleničke. Vodo, čaj, razredčeno mleko,.....karkoli....NIČ.

Včeraj sem dala izčrpano mleko v stekleničko, pa ni šlo. Začne na vse kriplje vpiti, potem pa se panično doji in jo je prav strah, da ji nebi spet flaške skušala podtaknit.

Pojma nimam, kaj naj naredim.

(odgovor članu jaša2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 17:16:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ALEKSA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2008 17:20:20   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Moja user posted image (4M) je dojena, ampak bi ji morala dajati za žejo vodo ali čaj, ker je kar bolj na zgornji meji po teži.
Sem poskusila 3 različne stekleničke. Vodo, čaj, razredčeno mleko,.....karkoli....NIČ.

Včeraj sem dala izčrpano mleko v stekleničko, pa ni šlo. Začne na vse kriplje vpiti, potem pa se panično doji in jo je prav strah, da ji nebi spet flaške skušala podtaknit.

mah kako vodo ali čaj za žejo. tvoje dojke so narejene tako, da se dete naje in napije. pa ne se sekirat zaradi teže pri otroku,samo dojeni otroci niso nikoli 'pretežki'. jaz sem bila na istem, mulček je skoz vodil po teži med svojimi vrstniki, od 10m do sedaj (13m) pa se ni zredil niti grama... se bo že uravnalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2008 21:12:19   
mateyka
pri 5 m najbrž že poje tam nekje med 150 in 180 ml. ko mu narediš mešanico, daj malo več vode..npr. 180 ml vode in ne 6 žličk mleka ampak samo 5 tako, da bo bolj redko.

jaz tud tko delam. samo dodam en del čaja namesto vode. naša samga čaja ne mara - dela face in se hudo zmrduje user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2008 12:36:30   
afroodita
To ni nič narobe naša je ista stara je 4 m danes sva imele posvetovalnico in je rekel da tudi z mlekom dobi določeno tekočino.

PROBAJ Z VODO ALI S SOKCI OD 4 MESECE NAPREJ MORE PISAT. PA BODI POZORNA DA SO BREZ GLUTENA NA VSAKO STVAR POGLEJ TO MORAŠ STROGO PAZITI KER GLUTEN ZLEPI ČREVESJE 

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2008 12:52:14   
rose
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Dojen otrok ni nikoli pretežek. Naša je tud mala bajsika. Po vseh tabela je po teži na zgornji meji, po velikosti pa na sredini. Pa sem jo do 6m izključno dojila, brez kakršnih koli čajev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2008 18:50:57   
urskas

[/quote]
Dojen otrok ni nikoli pretežek. Naša je tud mala bajsika. Po vseh tabela je po teži na zgornji meji, po velikosti pa na sredini. Pa sem jo do 6m izključno dojila, brez kakršnih koli čajev.
[/quote]

TUdi moji dve izključno dojeni sta bilo dlj debelčkani od drugih.
Tudi nam je P rekla, da pri dojenih otrocih ne gledajo na težo.

drugače bi tudi jaz redčila mleko.

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?