|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče piti mleka
19.5.2006 8:44:36   
pety78
Vid bo kmalu dopolnil 8. mesecev, pred kratkim pa je vztrajno začel zavračati mleko iz flaške. Sploh ga več ne pije. Že od začetka mu dajem Novalac in ni bilo nikoli problemov. Če mleko dodajam raznim kašicam, ga za moje pojme dobi vseeno premalo. Drugače pa že je sadje, zelenjavo, meso, skutke in navadne jogurte. A mislite, da s skutkami in jogurti lahko nadomesti mleko?user posted image

LP, Petra

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče piti mleka
19.5.2006 8:49:29   
Anonimen
Ja, Naš tudi nikoli ni ekstra pil mleka, pa mu prav nič ne manjka.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2006 8:56:06   
Seven*
Nic ne skrbi. S skutkami in jogurti KOMOT nadomesti mleko. Otrocki ponavadi vedo kaj je dobro za njih. Ima ze svoj razlog, da zavraca. Saj mogoce je to kaksna muha, ki bo minila. Kar mirno mamica..user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2006 9:28:33   
ALINA55
Moj sin je star 7 mesecev in pol in pije mleko le še okrog 23.00. Na dan spije le 230 ml mleka in je pediatrinja rekla, da ni panike, saj mleko nadomesti z mlečnimi kašicami, jogurtom in skutkami. Ima pa tudi že sadni in zelenjavno - mesni obrok, za zajtrk in večerjo Milupino mlečno kašico, za popoldansko malico jogurt ali skutko, redko puding, ponoči pa mleko.
Ne se sekirat, naj je to, kar mu paše.

LP, Alina.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2006 11:54:32   
tinatona
Hej!

Ne se sekirat. Moj mali je pri 6ih mesecih začel štrajkat in ni hotel mleka pit. Tako da sva prešla na samo gosto hrano. Zdaj pa od decembra dvakrat na dan popije actimel z mlekom in jogurtom (koktejl tam okol 260ml). Pa je čist ok.

LP

(odgovor članu ALINA55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2006 12:25:24   
anckabancka
Tudi naš 10 mesečnik še ni spil ene flaše mleka do sedaj. Res je, da ga še dojim, vendar pri meni ne dobi več toliko, kot potrebuje. Zato mu dajem razne kašice z mlekom, jogurte, skute, pudinge. Pa tudi v hrano dobi nekaj mleka, če paše noter...

Upam, da dobi dovolj. Čeprav bi bilo bolj preprosto eno flašo zjutraj pa eno zvečer...

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2006 13:01:10   
*biba*
Naš Žan je pri 8 mesecih sam nehal piti mleko pri meni in od tistega trenutka nismo spravili vanj niti kapljice mleka.user posted image Še sedaj ne ko smo stari 17 mesecev.
Ampak je zdravnica že takrat rekla da ni panike, mu pa  potem dam  raje skute, jogurt  ko jih ima rad.  

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?