|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče papat
21.10.2004 19:32:24   
SILVA
Moj Matija je star 7 mesecev in imava borbe kadar je treba papat:(.Težak je bogih 6000g in 64cm,porodna 2360g in 45cm.Pediatrinja nama vedno teži da se premalo redi in mene to zelo skrbi:zmeden2:.Mleka in mlečnih izdelkov sploh noče,sadje in zelenjavo bi jedu pa samo Hippovo že pripravljeno kašico,niti slučajno doma pripravljeno:((.Za vsako žlico ga moram prosit,dojiva se samo še zvečer pa ponoči,če je treba.Pri pediatru so nama svetovali,da naj mu v sadne kačice dam še kakšen piškot in naj jih sladkam,v zelenjavne naj dam pa kislo smetano,da je obrok malo bolj kaloričen:zmeden:.Ker je Matija zelo živahen fant,tudi sekundo ni pri miru,razen takrat kadar kaka:)- mislim da pač vse pokuri.Prosim svetujte mi kako naj ga malo poredim:pujs:.Res me že skrbi,ker tako malo papa.Aja poje potem tam do 100g,če dosti dolgo vstrajam:zmeden2:.Jaz sem že čisto obupana,kadar jeva in mi noče papat mi gre kar na jok:((,kaj naj naredim.
lp:kava:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Noče papat
21.10.2004 19:46:57   
tina.nika
Tudi moja Nika( jutri osem mesecev) je do predkratkim jedla kot miska, razen zikike, ta je bla pa skoz najboljsa, skoz je bla s tezo bolj na spodnji meji in tudi meni so veckrat zatezili, da se premalo redi. Madona sem zasla s teme. Skratka, krn naenkrat se ji je neki odprlo in je zacela jesti vse in to kr lepe kolicine, tako da je ze viden napredek. Komi cakam zacetek novembra ko imava posvetovalnico, da jo stehtajo.
Nic skrbet Silva bo ze zacel jesti, vsi smo enkrat. Najbolj vazno je da je zdrav.
lp, Tina:sloncek:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Noče papat
21.10.2004 19:53:24   
ZARA
oj...
pri nas imamo podobne borbe...za vsako zlico...sam da Zara noce Hipp-a papcat ampak samo sadne kasice,ki jih jst naredim...pa tud notr dam piskot...nad zelenjavo pa sploh ni navdusena...

sicer men ne tezijo ampak je pomoje z kilazo cist na meji...ne vem ce bova dobile do 6 meseca 7740 ker zdej se 7 kg nima...in nej bi tezo do 6 mes kao podvojila...porodna je bla 3870...sploh ne malo...sam zdej gre bolj pocasi gor...
A kisla smetana pravs???Dobra ideja...bomo probal...

Ti kr vztrajaj...:rozica:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Noče papat
21.10.2004 21:28:08   
Ro-La
Tudi mi imamo takšne težave. Lanej ne bi jedel sadja, pa ne zelenjave, kupljenih kašic takih in onakih tudi ne, pa kar posebej skuham zanj tudi ne, pa mu dam za jest to, kar jemo mi, pa če je fejst lačen, pa fejst dobro, poje 150g, drugače pa par žličk in adijo.
Pa mu dam 1krat na dan to, kar res rad papca- Monte, se mu kar učke zasvetijo, ko vidi lonček. Drugače pa mu kje se le da podturim tudi smetano. Je pa na srečo pri šestih mesecih podvojil porodno težo in ni bilo več treba na štirinajst dni na tehtanje hodit, ampak na mesec dni:bravo: .
Pač hočejo naši otročki bit moderni:bravo: , pa saj vedo kolko rabijo, dohtarji pa bi itak radi imeli vse otročke po krivulji, bi bili najbolj zadovoljni.
Čimmanj se sekiraj, pa po občutku delaj, s hrano pa ga ne sili, ker bo odpor dobil, pa še tega ne bo pojedel.

Čau, R&L

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Noče papat
21.10.2004 22:31:05   
frutka_
Moj mali je sicer še premajhen za takšne obroke, toda svetovala ti bi, da ga čimmanj sili. Predvsem zato, da ne dobi odpora do hrane. S tistimi "skritimi" kalorijami pa dvomim...ne zdi se mi primerno hraniti otroka s sladkorjem. Raje še vztrajaj s to hrano, ki jo jeste vi in predvsem zdravo, ker če bo lačen bo itak pokazal.
Ja, pa morda še nekaj. Nikoli pred njim ne razpravljaj o tem da noče jesti ničesar, ker potem podzavestno s tem dobi občutek, da je to res in da tega ne mara. Morda se pač malce dalje privaja na nove okuse.

Vso srečo s papvčkom!!!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Noče papat
22.10.2004 9:13:30   
Anonimen
Tudi jaz ne vem, koliko je dobro tisto skakanje okoli otroka s polno žličko in prošnje, naj je malo poje ali pa raznorazne finte, da kaj spravi vase. Otrok naj bi jedel, kadar je lačen. Sicer je pri vas verjetno problem, ker vas pediatri "ganjajo".

Moj dveinpolletnik na primer zjutraj popije dva deci kakava, ob enajstih v vrtcu poje kosilo. Potem pa do večera večinoma sploh noče ničesar jesti. Zvečer pa včasih kaj poje, včasih pa popije le svojo porcijo kakava.

Včasih se sicer oči zgraža, kako od enastih do večera otrok ničesar ne poje. Ampak kaj, če noče, pač noče.

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Noče papat
23.10.2004 22:50:51   
mnjam
Tudi naš pobalinček ni hotel jesti:hudicek:. Pa se je očka vključil v akcijo:bravo:. V kuhinjo privleče igrače :racka::pujs::kuza::metulj:in skače z njimi okoli, :duda: ga pa gleda, jaz pa filam žlice v usta. In potem kr nekaj spravimo v želodček. Uglavnem, mogoče zgleda smešno, ampak pri nas to PALI! Probaj! Pa veliko uspeha.
P.S. jaz sigurno hrano ne bi sladkala.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Vodene športne aktivnosti
Michonne RR

Kdaj ste otroke vpisali na vodene športne aktivnosti?

Pri 1 letu (17%)

Pri 2-3 letih (17%)

Pri 4-5 letih (31%)

Ob vstopu v šolo (34%)


Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!