|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče jesti
13.5.2008 8:36:13   
p&b
Naša mala pupika je 6.maja napolnila 6.mes.tako,da smo začeli z uvajanjem goste hrane,vendar ni najbolj zaineresirana oz.ko se približam z žličko k ustom jih stisne skupaj.Začela sem z mlečno kašico,kuhano jabolko,banano pa noče.Paše ji edino sveža jabolka v kosu da jo sesa in gricka.Ima katera podobne izkušnje in kaj ste storile ali se je s časoma odprlo samo od sebe.
Tudi pit še noče nič ne na žličko niti na flaško,pa bi verjetno že morala piti kakšen sokec,ali ji zadostuje moje mleko-še vedno polno dojim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče jesti
13.5.2008 8:43:25   
Anonimen
Moja 8 mesečnica ne pije drugega kot malo vode,jo pa zato večkrat dojim.
sem že slišala,da eni otroci ne marajo hranjenja po žlički.daj za foro probaj dat naprimer banano z roko.Mal jo popeštaj in ji dajuser posted image
Lahko jo pa tolk zobki matrajo.Ko bo pa lačna bo pa na široko odpirala ustkauser posted image

(odgovor članu p&b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2008 8:52:36   
mihaelao
Živjo!
Tudi moja babuška je imela 6. maja pol leta ... user posted image
Jaz sem ji že pri recimo 5. mesecih poskušala čaj dajati po žlički (kdaj pa kdaj), sicer se še vedno polno dojiva. Pred tednom dni sva začeli z GH za kosilo, pa jo potem še vseeno podojim, ker še nimam občutka, koliko mora pojesti. Jaz sem si pomagala tako, da sva se npr. z dudo igrali - kot bi bila avionček: naprej leti zzzzzzzzzzzzzz, ko pa sem ji približala k ustom, pa aaaaaaaaaaaaaaa in dala dudo v usta. Tako ji tudi z žličko rečem aaaaaa in že odpre usta. Sicer je pa res, da se ji zdi žlička zabavna in je vsa vesela, ko vidi, da bova jedli ... Najbrž jo bo sčasoma tudi tvoja sprejela ... ugotoviti mora, da je to nekaj luštnega in prijetnega ... Želim ti, da vama kmalu uspe user posted image

Nič ni lepšega od današnjega dne ...

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2008 10:54:13   
sandra85
še ni pripravljena, ne sili
mi smo začeli z uvajanjem pri 6m, 2 tedna je jedel vse in dosti, pol kr naenkrat ni več želel jest (sem polno dojila), pol je spet začel jest in zdaj pri 8,5 m je vse

tekočino: če dojiš, pol verjetno ni žejna. moj pije samo  vodo. sokov in raznih čajev ne mara

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu mihaelao)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2008 12:59:04   
romta
Ni panike. tud pri nas sem začela s šestimi meseci uvajat gosto hrano, nekje pri osmih pa je začel jest. Sem pa vztrajala in pripravljala hrano, čeprav sem vedla da ne bo vse skup nič pojedel. Nikoli ga nisem nič silila, če je pojedel samo eno žličko pa samo eno... Ko sem o tem govorila z zdravnico, je rekla da je pač pri nekaterih otrocih treba biti bolj potrpežljiv. Naj povem da pri prvem teh problemov ni bilo...

Kjer je volja je pot!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2008 23:36:53   
nananaja
poskusi najprej s prstom ji dat, da se navadinovih okusov, v stisnjena usta nikar ne sili žličke.

(odgovor članu romta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2008 7:01:17   
anju

IZVIRNO SPOROČILO: p&b

Ima katera podobne izkušnje in kaj ste storile ali se je s časoma odprlo samo od sebe.

seveda jih imamouser posted image scasoma se bo odprlo. ne silit. ji pa kazi hrano, da jo zacne zanimat. nas je zacel pokusat, ko smo ga posedli za mizo skupaj z nami ob kosilu. nekako pri 8m se mu je odprlo. ce jabolko rada grizlja je za prvi teden uvajanja ze dostiuser posted image
kar se pitja tice pri 11m se vedno ne spije celega deci vode na dan, se raje dojiuser posted image

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?