Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 12:39:00
|
|
|
|
Kimmi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jaz ga bom zagotovo . Sem že lepo opremljena s slovensko zastavico in šalom, stave z g. Možem že padajo (bumbar navija za Brazilijo ), vodka je v hladilniku (1 x 0,3 za vsak slovenski gol )... Če pa SLo slučajno popuši, bom pa za brača Jugoslovene navijala. Sem pa mislilla, de če slo slučajno popuši, pa da bo 0,5 vodke padlo za lažje utapljanje žalosti Pa še odgovor na vprašanje: ne, ne bom gledala, me nogomet ne gane prav nič, in na srečo je tudi moj isti
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 12:39:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kimmi ne, ne bom gledala Smrtni greh!
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 12:48:12
|
|
|
|
ZARA
|
Itak ga bom, ker me moj tako nadrila da čist noter padem.
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 13:08:45
|
|
|
|
marijaa
|
Ne bom, ker je to zadnji šport na svetu, ki me privlači, bo pa moj tiste dni odvisen od tv. Upam, da se ne bo vžgala , ker nimam trenutno denarja za novo.
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 13:52:35
|
|
|
|
zvezdan
|
jaz bom pa gledala pod prisilo in zraven pospravljala predmete ki bi bili potencialni za metat po tleh
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 13:57:45
|
|
|
|
donna22
|
Definitivno bom gledala Upam, da kar vse tekme, ki jih bodo predvajali Sem se pa danes tudi z navijaškim šalom opremila
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 14:05:02
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ne. edino mogoce od cetrtfinala naprej.
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 14:29:29
|
|
|
|
PeggyBundy
|
Bom, ker mi ne preostane drugega.
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 14:30:41
|
|
|
|
mojamura
|
ole ole ole ole we r the champions....kak te ne bi gledala....v prvi vrsti bom - pre TV
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 14:30:42
|
|
|
|
barika
|
itaq, vse tekme, kjer bo igrala Slovenija .... vključno s finalno
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 14:35:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika itaq, vse tekme, kjer bo igrala Slovenija .... vključno s finalno tudi jaz. najbrž bom veliko pred tv
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 14:38:19
|
|
|
|
Julija08
|
Ja valda bom gledala!!! Mam rada fuzbal, sploh če naši igrajo...imam pa že majčke, pa šal. Tamal ima pa cel dres - ga bomo vzel s sabo na morje (CRO)...upam da pridejo čez kvalifikacije, ker bodo potem lih takrat igral...no mal pa moramo biti optimisti...
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 14:38:47
|
|
|
|
Julija08
|
Če pa popuš**** pa tud jaz navijam za brate Srbe
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 14:56:12
|
|
|
|
al1*
|
Ne bom gledala. Mogoče edino finale, pa še to verjetno z enim očesom.
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 15:09:44
|
|
|
|
čebelica01
|
jaz bom apsolutliš itak sem navijačica .... v korejo sem hotela ita pa zaradi rizične nosečnosti nisem smela na letalo j.afriko pa ne znese , moram delat . drgač pa grejo kolegi v petek jaz bom pa spet doma ostala
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 15:12:07
|
|
|
|
Urska09
|
Mogoče kakšno tekmo, skupaj z najdražjim soprogom. Sicer pa ne. Nisva neka strašna fena.
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 15:22:51
|
|
|
|
gita10
|
Slovenske tekme defintivno.Potem naprej pa bomo vidli kako bo, ker bom v Grčiji na dopustu in si ga ne mislim prilagajat glede na fuzbal- edino, če bo Slovenija šla naprej bom raskirala tudi tistih 90 minut.
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 16:11:13
|
|
|
|
naja17
|
ITAK ... Lahko pa s kero naredimo mal izmenjave: jaz grem k unem decu k gleda fuzbal, una pa k mojemu k ga - pazi zdej - NE gleda Mu je že zdej hudo, k bo brez TV-ja ....
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 16:39:26
|
|
|
|
Tejči
|
Normalno, da bom gledala, pa navijala,...Pri nama je ravno kontra, jaz sem čist fuzbalersko navdušena, on pa ponavadi zaspi zraven in ga pol nadiram, kaj ne gleda
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 16:45:35
|
|
|
|
Felicita
|
jup, jest tudi sm pa definitivno največja navijačica v celi (širši) familiji bom pa navijala za slovenijo, ko izpadejo za nizozemsko, potem pa bom še vidla, nekak se k argentini nagibam bo pa noro, ker bomo v času četrt in polfinala na absolventu, že vidm da bo... pestro aja, pa moj vd mož tudi ne gleda fuzbala niti ga ne mara. go figure čudne desce mamo
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 17:17:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 17:19:15
|
|
|
|
CatJa
|
Kako tekmo ziher. Da bi se pa neki ekstra angažirala okol tega, pa ne. Kdaj se pa sploh začne (ja, saj vem )?
|
|
RE: No, katera bo gledala fuzbal? :) 9.6.2010 18:22:45
|
|
|
|
Sacherca
|
Sem ena rekdkih srecnic, partnerja niti malo ne zanima nogomet.Mene pa tud ne
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?