|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   No, junijke kje ste???
8.6.2005 9:16:53   
*maja
Kje se skrivate? Že dolgo se ni nobena javila, pa ja niste že vse šle rodit :)-.
Jaz imam ravno danes CTG in potem še pregled pri G. Me prav zanima, če se že kaj pripravlja. Mene že tako na dol pritiska da je joj, medenične kosti me zvečer tako bolijo, da se komaj dvignem. Trebuh imam sedaj trd že zjutraj in nič več samo zvečer in je že prav moteče, če hodim moram kar malo upočasnit ali pa se celo ustavit, da pridem do sape :(.
No še malo pa bo. Upam da res zelo kmalu ;).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   No, junijke kje ste???
8.6.2005 9:29:48   
rozi81
Ojla, se še jaz pofočkam!

Jst sm mela pa dons ful grozno noč:(. Skos mi je trebuh otrdeval pa še bolel je ful. Zdej hočm pa mal stanovanje pospravt me pa vse špika, sam da se mal sklonm:zmeden:. Kaj bi to lahko bilo?:zmeden2: Grem pa dons na UZ:bravo: in to samoplačniškega ker mi moja G čisto nič ne pove:grrr:. Še v spol nisem več sigurna8). Zmerom samo pravi da lulčka ne vidi ampak da bi rekla punčka je, se pa še ni zgodilo. Ma sej je vseen sej vem sam mene zanima in če je ta možnost da izveš zakaj pa ne. Da ne bo pol tko k se je že eni tuki na RR zgodil, k je v zadnjih 14 dnevih punčki lulček zrastu.:zmeden::zmeden:
Me je pa že pošteno strah poroda, priznam.:zmeden: Pa sloh ne vem česa se bojim sam kumi čakam da bo za mano. Pa da se končno lahko ne trebuh uležem:bravo:. Morm rečt da bom čist vesela ko bom imela :duda: v naročju in ko bom brez trebuščka. Nič ga ne bom pogrešala ker tko kot se pa zdaj premikam pa mislm da še moje babice niso tako okorne.:)-
Sramna kost me pa tako boli da mi zjutraj skoraj vsak dan pomaga moj :love: da lahko iz postle ustanm.:((

Nič še mal pa bo šlo zares.:bravo::bravo::bravo:

LP S

Še 18 dni do PDP

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   No, junijke kje ste???
8.6.2005 15:20:56   
katarina2004
Ojla drage moje!

Mislim, da se pocasi poslavljam od vas. Ravno danes ponoci dobila rjav izcedek (baje se pocasi zacenja) in lazne popadke.PDP imam 16.06. Tako sem se ustrasila zgrabil me je strah pred porodom v momentu sem postala trda. Tako, da upam, da bom zdrzala do petka, ker imam v porodnisnici pregled.

Vam porocam, ce pa ne pisemo PUNCE POGUMNO, ZELIM VAM CIM LAZJI POROD!!!!!!!

pozdravcek

Katy

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   No, junijke kje ste???
8.6.2005 15:33:26   
Anonimen
Mene tudi že malo grabi strah, po drugi strani pa pričakovanje in veliiiika želja spoznati svoje prvo dete... Počutje je vsak dan slabše (se mi zdi, da se premikam kot v počasnem posnetku), gin. pravi, da je otroček že pripravljen in da se lahko začne danes ponoči........ali pa čez 14 dni, nihče ne more vedeti.) Čeprav imam PDP čez 12 dni, me več ni naročil na kontrolo - očitno predvideva, da bo kaj prej?! :zmeden2: Tako da bolj ali manj samo čakam, nič drugega ne počnem :) Danes bom poskusila vsaj plenice zlikat, bi bil že res čas.
Tudi jaz želim vsem junijkam (in seveda vsem ostalim tudi) čim lažji porod in zdrave otročke!

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   No, junijke kje ste???
8.6.2005 16:03:08   
rozi81
Joj punce morm vam povedta sm tok vesela :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, dons sm končno vidla kaj imamo. Se je tako lepo vidla lulika. :roza: Teja bo. Jst sm tok vesela. Sm si po tihem ful punčko želela. Sej je vseen ampak ena želja pa vseen obstaja. Joj kr skakala bi od sreče.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Zdej pa še mal pa se bomo spoznal. Upam da čimprej!

LP S:nosecka: in :duda:38t

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   No, junijke kje ste???
8.6.2005 16:10:00   
Anonimen
Rozi, super!! Si predstavljam, kako si vesela :)

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   No, junijke kje ste???
8.6.2005 16:28:02   
tizzy
hoj,
jaz tud sam še malo do konca, sem že čist nepokretna, iz postelje se komaj dvignem, ker me tako boli sramna kost. Trebuh mi otrdeva nonstop - vsaj tak občutek imam, vsakič ko ponoči vstanem za wc, je čisto trd. Po eni strani že komaj čakam na našega :duda:, po drugi strani me pa grabi strah do poroda. Upam, da bo šlo čim hitreje.
Tudi vsem ostalim želim čim lažji in hitrejši porod. Uživajte s trebuščki.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?