|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočno zbujanje in premetavanje
30.9.2005 14:11:21   
jazz
Moj Matic je star devet mesecev in od njegovega petega meseca nisem spala cele noči oziroma, kar naprej vstajam, ker se mali nonštop zbuja. Najprej se začne premetavati po postelji,dokler se ne spravi na trebuh, na vse štiri in nato na noge,potem pa veselo žlobudra in počne vse, samo spi ne! Mu dam piti,jesti, ga previjem če je treba,vse! Da ne govorim o večernem ritualu uspavanja...nori in sploh mu ni za spanje,podobno je tudi po kosilu. Saj bi ga pustila malo jokati, pa imam takšnega tasta in taščo da že če po dnevi joka pet minut skupaj,sprašujeta kaj mu je in zakaj joka! Tašča je prepričana da ga je potrebno zibati,da zaspi na rokah ampak tega ne pustim več, ker mi je točno to delala dokler nisem rekla da je dosti! A imate podobne probleme ali vam vaši malčki lepo zaspijo in tudi spijo dovolj?? Pa kaj naj storim ponoči? Hvala, če se bo kateri dalo napisati kak nasvet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nočno zbujanje in premetavanje
30.9.2005 14:33:48   
ursk@
Tudi meni se tu in tam katera zbudi, vendar jima niti slučajno ne dam ne zajest in ne za pit, ne prižigam luči in se ne igram z njima, ne pogovarjam. Enostavno jo spet položim nazaj v posteljico, pa če je to treba 30x v eni uri. Potem vidi, da ne bo nič, in zaspi nazaj. Se pa mi redko zgodi, da se mi katera zbudi. Upam, da sem ti kaj pomagala.
Tašči in tastu pa povej, da otroci tudi jokajo.

< Sporočilo je popravil ursk@ -- 30.9.2005 14:35:32 >

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nočno zbujanje in premetavanje
30.9.2005 18:08:46   
sezam
Mi smo bli v začetku meseca na morju in od takrat naprej se mi tamala vsako noč zbuja. Se začne premetavat in nato v jok, če je prej ne dvignem pa uspavam. Najprej sem mislila da so na vrsti zobi, ampak mislim da sem se zmotila. Zgleda da ima eno obdobje, ko se hoče crklat. Dons je blo spoh hudo. Se je zbudla okoli 1h, pa jo nosim, pa nosim, pa nič. Mal zadrema pa se spet zbudi, pa spet zadrema,... pa ji dam čaj pa se še bolj dere user posted image  Tko da sem jo mela dost, jo dam nazaj v pojstlo. Ona pa v jok. Pa prav user posted image , pustjo bo že nehala, če ne bo to skoz. Ona pa ne  in ne. No sem jo le dvignila (po ene 5 min), pa podojila, pa se je le pomirila, sam pol je pe trajal  kr ene pol ure da je zaspala. Pa se je nato še ene dvakrat prebudila, sam je hitreje zaspala. Tako da od 1h do 3.15 nisem spala.

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu ursk@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nočno zbujanje in premetavanje
30.9.2005 19:30:09   
BARBARA R.
Kdaj in kaj večerja? Morda mu je zadnji obrok premajhen.
Mi nismo nikoli imeli tezav, samo vsakič ko se je zbudila zjutraj prej, sem ji povečala večerni obrok. To je bilo pri 4, 6 in 9.-h mesecih.
 
   user posted image

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nočno zbujanje in premetavanje
30.9.2005 19:37:35   
kepa*
Zdravo!
Pri nas podobno. Je že tk lepo spal, zdaj pa že kak mesec se od polnoči zbuja vsake pol ure. Pa se postavi na vse štiri in začne cmevkat. Mi dam čaja, ga lepo obrnem, pa kmalu spet...Sem tud jaz čist obupana. Zdaj je sicer bolan in spi poleg naju, ker je še bolj nemiren, a se bojim, da se bo razvadil. Namreč, na morju je spal poleg naju in od takrat ni miru.Če mi pa prekipi in ga dam poleg sebe, pa spi kot polhek. Ne vem, kje je rešitev, bi tud mene zanimalo. Sem ga mislila, da bi ga pustila jokat, a kaj, ko si ne da sam dude v usta, brez nje pa nikakor ne zaspi.
Žal te nisem nič potolažila.user posted image

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nočno zbujanje in premetavanje
1.10.2005 11:16:48   
Rozinca
Hojla! Tudi naš junak se od 6, 5 meseca naprej veselo zbuja ponoči. Danes se je zbudil ob 5. zjutraj in potem joook. Ni pomagalo prav nič; ne najina postelja, ne hrana, ne čaj...
V bistvu sem že full utrujena od vsega tega. Imam včasih občutek, da sem sama kriva, ker sem včasih za vsak stok reagirala. Sem si mislila, revček ne sme jokat..

Uživajte!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nočno zbujanje in premetavanje
1.10.2005 11:58:18   
sergeja26
Živjo!
Pri nas se (ne)spanje ponoči pojavlja tudi kake 2 meseca- odkar smo prišli iz morja. Prej je spal 6- 7 ur v kosu, sva se podojila in potem je spal do jutra, zdaj pa se zbuja na vsake 2- 3 urce, včasih tudi po 5x na noč. Sem že čisto uničena od tega vstajanja. Zvečer pred spanjem poje dovolj- ponavadi porcijo keksolina, čokolina... in potem ga pred spanjem še podojim, tako da ni fora v (premalem) obroku... Tud zobki ne vem če so glih razlog- zdaj trenutno oz že 2 meseca ni nič kaj ven prilezlo na plan (ima jih pa 8)...
Ne vem no... mogoče je res samo obdobje tako...user posted image upam da čimprej mine...

lp, sergeja



_____________________________

STORI, KAR MOREŠ, S TEM, KAR IMAŠ, TAM, KJER SI;


(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nočno zbujanje in premetavanje
1.10.2005 12:35:28   
Urska77
Ojla, naj te nič ne skrbi. Mogoče pa je tvoj otrok lačen in bi mu dala zadni obrok res energetsko bogat, da bi dlje spal.user posted image Glede ujčkanja in taščine razvade, pa te povsem podpiram. Drži se svojega in vztrajaj. Veliko sreče.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nočno zbujanje in premetavanje
1.10.2005 14:47:10   
m@j@
Naj se še jaz pridružim!

Pri nas je tudi tako, že več kot en mesec. Na morju je prespala celo noč, ko pa pridemo domov, pa hudo. Na živce mi gre, če se že zbudi, da se dere ko nora in me od tega začne kar križ bolet. Namreč že slišim taščo, ko bo rekla, ja kaj si pa jokcala ponoči. Da ne govorim o tem, da je bila sposobna tudi gor pridet, ampak ji je moj jasno povedal, da bo letela po stopnicah.user posted image

Sem pa tudi jaz že vse živo poizkusila in sem tudi ko kakšen zombi, ampak se tolažim s tem, da je to obdobje in bo minilo.

lp

(odgovor članu Urska77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nočno zbujanje in premetavanje
1.10.2005 15:15:43   
sarči
Oh jazz,tudi pri nas je tako,ne vem pa kje tiči vzrok nočnemu prebujanju.Naša vsaj 2x na noč začne jokat in ko pridem k njej utihne,ko grem pa opet ona......user posted image user posted image user posted image
Jest včasih pomislim,da jo je morda strah???Kaj pa vem,enkrat bo že minilouser posted image ,do takrat pa bomo zgledale kot user posted image

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?