|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče spat...
27.10.2009 9:15:25   
inja2
moja eno leto stara hčerkica gre čez en teden v vrtec. problem pa je v tem, da ona čez dan noče spat (ne spi niti ponoči, kaj dosti).
poskusili smo že vse, pa nobena stvar ne pomaga nič. sedaj pa me skrbi kaj bo v vrtcu, ko grejo vsi otroci spat ali saj počivat?

ali ima katera izkušnje s tem?

inja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče spat...
27.10.2009 9:17:31   
zvesta
Nič te naj ne skrbi. Zgledi vlečejo in zagotovo bo tam vsaj malo počivala, lahko se pa zgodi, da celo spala.
Vsekakor omeni vzgojiteljici tvoje strahove in bosta skupaj dorekli neko strategijo.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2009 9:21:38   
tintin
ne skrbi.
Tudi moj je bil tak...doma je bilo zaspat muka, v vrtcu pa je že prvi dan lepo zaspal.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2009 9:28:51   
inja2
upam, da bo res tako, ker tole spanje doma je ena sama živčna vojna...
ne morem verjet kok so si lahko otroci različni, starejši sin (2 leti) nima nobenih težav s spanjem, naša ta mala sončica je pa čisti obup....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2009 9:41:11   
Najaa
Kot bi pisala o moji starejši. user posted image Že od rojstva je zelo malo spala, dnevno spanje je bilo kot ena živčna vojna in vedno je fuuuul dolgo trajalo, da je zaspala. Ko je bila stara 2 leti, je nehala čez dan spat.
V vrtcu je sicer kdaj zaspala, ker jo je vzg. tako dolgo božala, ampak je bila zarad tega pol celo pop. tečna, zvečer pa nikakor v posteljo. Tao da smo se zmenili, da je ne uspavajo, ampak če želi zaspi, če ne pa pač počiva in gleda knjigice ipd. In je bilo ok.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2009 9:42:53   
inja2
ja naša ni pri miru niti sekundo :) nekako upam, da se bojo že sporazumel

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2009 9:45:15   
Najaa
Bojo bojo, pa tudi ti povej, kako je doma. Mogoče jim bo pa ratal in bo v vrtcu zaspala brez problemov.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2009 10:08:39   
kajalin*
Nič ne skrbi,v vrtcu jih pošlihtajouser posted image Imam pa srečo,moja bo stara 5,pa še vedno spi popoldan najmanj 2 uri,ji je pa v vrcu premalo spanja in pride sitna domuuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.10.2009 10:55:21   
lukec
Zadnjič je bila že ena podobna tema. Že takrat sem napisala, da pri nas vzgojiteljice ne silijo spati. Če otrok ne spi, se z njim igrajo kakšno mirno igro ali pa mu berejo. Mislim, da ne bi smelo biti problemov.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......