Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Te pa razumem, meni bi bilo ultra čudno, da bi se mi pri 7ih mesecih (ali še prej) odstavil! Obe pupi je bilo treba kar mal prepričevat, da sta zapustili zizo, ampak sta na koncu jo brez kake traume, samo da bi pa sami ne hoteli, pa da bi ponujala, to mi je pa čisto novo . Vem, da taki otroci obstajajo, samo kot rečeno, bi bilo tudi meni čudno, ekr sem pač drugače navajena. mojih ni motlo nič: ne m., ne nosečnost, ne žajbljev čaj, ne taka in drugačna hrana, samo da je bila ziza . Ja pri nas je tudi bila ziza zakon, jaz sem njega dojila na minute in ne na ure, kot tu ene pišejo oz kot bi ga kao moral. Največji razmak je bil ponoči na 3 ure, ampak proti jutru je že bilo na 2 in 1 uro. Ni ga zmotila, ne hrana, ne čaj, ne menstruacija, ki sem jo jaz dobila že 1 mesec po porodu in jo imela vsak mesec čist normalno, nič ga ni zmotilo. ziza rula, imel je nekaj krize vmes, ko se je zmrdoval, pa ne bi, pa bi, pa ne bi, pa bi- ampak je še vedno pil vsaj nekaj. Tokrat pa je bilo čisto drugače, joške enostavno ni več hotel. Glih to, da ga prej ni nič zmotilo ali je vsaj nekaj pil, pol pa čisti konec- je bil zame že znak, da iz te moke več ne bo kruha. Zobi pa pri nas niso bili, ker jih je šele okoli 8 meseca dobil. To je najbrž tak, kot me ne razumemo, kako lahko kak otrok še pri 3 letih ziza . Tole meni res ne bo nikoli jasno, eni že berejo, eni se s kolesom vozijo, eni pa še zizajo - pa nimam nič proti, samo težko je razumet
|