Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Noče piti več navadnega mleka 22.3.2011 20:39:27
|
|
|
|
ZARA
|
Moja pupsi ga je tudi nehala pit pri 2 letih, ko sem ji flašo vzela, ampak samo za eno obdobje... ne vem kako leto in pol... potem ga je spet začela. Jst se ne bi preveč sekirala.
|
|
RE: Noče piti več navadnega mleka 22.3.2011 20:57:28
|
|
|
|
tejči28
|
Moj je pil aptamil po 2.letu skoraj do pred mesecem,ko je bil star 2leti in 5mesecev.Ne se sekirat zaradi tega.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2011 21:56:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2011 14:04:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Noče piti več navadnega mleka 23.3.2011 14:13:16
|
|
|
|
zaspancek1
|
Eh, naš starejši ne mara nobenega mleka od enih 14 mesecev dalje, ko je nehal piti po flaši. Pač je jogurte, sir, skuto in občasno kakšno mlečno kašico, ki že vsebuje AM. Če misliš, da ga potrebuje oz. da ga bo pa raje pil, mu pa ponudi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?