Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NOČE ADAPTIRANEGA MLEKA 10.5.2007 20:46:58
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Poskusi še s kakšnim drugim adaptiranim mlekom, kot so Novalac, Babylove,.... Mogoče mu bo kakšen drug všeč. Mi smo imeli te bitke pri osmih mesecih, ko je ziziland odpovedal, vendar sem mu morala na koncu dati kravje mleko, ker je zavračal vsako adaptirano mleko . Veliko sreče ti želim!
|
|
|
|
RE: NOČE ADAPTIRANEGA MLEKA 10.5.2007 20:47:37
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: metka84 Moja noče adaptiranega mleka(imama aptamil pre) stara bo 3 mes in noče jest malo poje pa se začne polek jokat pa ven pljuva kaj naj naredim,je mogoče to od aptamila,ali je možno od kapljic od koroških lekarn,ker so malo sladke in zato zavrača Prosim pomagajte,sem že čist obupana. A se kaj dojis, ali nic?
|
|
RE: NOČE ADAPTIRANEGA MLEKA 10.5.2007 20:58:07
|
|
|
|
metka84
|
Nič več ne dojim,ker je tudi prej prsa zavračala.Imam doma novalac 1 nisem ga še uporabila ker ne vem če lahko kar sama menjam hrano ali se morem posvetovat s pediatrinjo
|
|
RE: NOČE ADAPTIRANEGA MLEKA 10.5.2007 20:59:39
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: metka84 Nič več ne dojim,ker je tudi prej prsa zavračala.Imam doma novalac 1 nisem ga še uporabila ker ne vem če lahko kar sama menjam hrano ali se morem posvetovat s pediatrinjo Lahko sama zamenjas, ce sicer na splosno nima zdravstvenih tezav.
|
|
RE: NOČE ADAPTIRANEGA MLEKA 10.5.2007 21:03:22
|
|
|
|
metka84
|
Nima dobenih zdravstvenih težav.Hvala
|
|
RE: NOČE ADAPTIRANEGA MLEKA 10.5.2007 21:12:17
|
|
|
|
metka84
|
Novalac se dobi na recept
|
|
RE: NOČE ADAPTIRANEGA MLEKA 10.5.2007 21:34:02
|
|
|
|
metka84
|
Pravkar sem poskusla novalac in je jedla z užitkom.Bomo videli kako bo naprej.
|
|
RE: NOČE ADAPTIRANEGA MLEKA 10.5.2007 21:37:34
|
|
|
|
adrijana.sara
|
Midve sma imeli enak problem pri petih mesecih. Aptimila mi marala in sma poskusili z Novalac in ga je takoj sprejela, potem sma imeli Hipp, sedaj pa imama Milumil2-ugoden in zelo podoben Hippu. Lp
|
|
|
|
RE: Noče adaptiranega mleka 10.5.2007 21:41:29
|
|
|
|
metka84
|
Kaj so pa zdravnice rekle če ste same menjale hrano so bile kaj hude,do katerega meseca se dobiva hrana na recept
|
|
RE: Noče adaptiranega mleka 10.5.2007 21:51:57
|
|
|
|
adrijana.sara
|
Mene niso nikol niti vprašal kaj uporabljama in nikoli nisem prosila za recept, sma do sedmega meseca zraven dojili in mi ni predstavljal prevelikega stroška. Glede menjave mleka pa ni problema, če otrok ni na kaj alergičen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?