|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Njegovo pohajkovanje s prijatelji
2.10.2008 23:09:08   
Little Butterfly
Imam eno težavo, s katero se soočam že nekaj časa in res več ne vem kaj naj naredim. S fantom sva skupaj 4 leta in pol, jaz sem stara 23, on 22. Dela v tujini, doma je en teden na mesec. Ko pride domov prvi dan je vse ok in sma skupaj, potem pa ne vem če mine kak dan, da ne bi šel s kolegi na pijačo (ki ponavadi traja vsaj 2-3 ure ali še več), med vikendi pa obvezno ven (petek in sobota, včasih tudi do 9-ih zjutraj). Zadnje mesece se mi tudi zdi, da se niti ne moreva prav pogovarjat o teh stvareh, ker če mu kaj v tej smeri omenim, kar postane slabe volje in se noče pogovarjat. Saj mogoče mi boste rekle, da je še mlad in da ga bo minilo, ampak mene to že preveč moti, ker se mi zdi, da so mu prijatelji bolj pomembni od mene. Po eni strani se pogovarjava o hiši in iščeva parcelo, da bi spomladi začela zidat, po drugi strani pa mene to tako mori, da več ne vem kaj naj naredim user posted image  Jaz sem zaradi tega vedno bolj žalostna, ko pa mu to povem, pa mi samo reče kaj mu s tem tečnarim, da pretiravam in ne vem kaj še vse user posted image

Prosim za kak dober nasvet in če ima katera podobno izkušnjo bom vesela, če pove, kako je stvar rešila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Njegovo pohajkovanje s prijatelji
2.10.2008 23:50:55   
rotkappchen
Ojla...

No ja...mladost naj bi sicer res bila norost...ampak vseeno pa ni treba da opravičuje določena vedenja, sploh če so ta taka da eden trpi, medtem ko se ima drugi luštno. Jaz mislim, da se morata o tem vsekakor pogovorit, ampak to tako, da ti insistiraš pri pogovoru, četudi on zače sanjat o tem, da tečnariš...povej mu da če se bosta enkrat zmenila in zares pogovorila o tem, potem ti ne moš več sitna (v njegovih očeh) in njemu ne bo bilo treba razmišljat o tem, da bo moral spet poslušat kozje molitvice ko bo prišel domov.

Kakšna pa je ta njegova klapa...nima noben od njegovih kolegov tudi kakšnega dekleta, ki bi morda lahko prišlo zdraven na večerno srečanje in bi ta klapa potem postala pač bogata še za deleta...tako bi tudi ti šla ven in bila z njim...no razen če počnejo kaj takega zaradi katerega je bolje da te tam ni...No sej če bi šel na vsake kvatre tako ven...to je popolnoma razumljivo...nenazadnje smo svobodni ljudje...seveda z odgovornostjo. Ampak taka praksa, ki si jo ti navedla bi pa tudi mene motila. Lahko si malo pikra nazaj in pač vprašaš, za koga gledata parcelo in hišo...da ti je ne rabiš, če boš ves čas visela doma, medtem ko bo on lumpal naokoli.

Realna rešitev pa je pač, da se ti malo odtujiš (pa ne tako, da ga nehaš imeti rada in podobno) in da si najdeš kakšno okupacijo, ki ti bo vzela čas in boš tako ti malo manj počutila zapostavljeno, on pa bo kmalu ugotovil, da imaš tudi ti svoje obveznosti (tako kot on s kolegi), zaradi katerih bo morda on kdaj zapostavljen s tvoje strani - in prav je, da se bo tako počutil, kajti edino tako bo sprevidel da je zveza sestavljena iz dajanja in sprejemanja in da mora biti to primerno razporejeno med oba, ne le da en daje in drugi vzema...oz. da en čaka drugi pa lumpa...

veliko sreče... 

(odgovor članu Little Butterfly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2008 0:15:22   
Little Butterfly
Najprej hvala za nasvet. Bom probala vztrajat pri tem, da se resno pogovorima, ker tako več res ne gre naprej, pa naj on reče kar hoče.
Glede njegove klape pa je tako na stvari, da njegov najboljši kolega je imel punco 2 leti, ampak sta šla na začetku avgusta narazen. Ko sta še bila skupaj, smo še kdaj šli kam skupaj, potem pa se je to končalo. Ostali iz njegove klape pa so vsi samski oz. ima kateri od njih punco mogoče kak mesec ali dva, da je niti ne spoznam... In pa dva iz te klape (ponavadi jih je 5 vedno skupaj) sta še mlajša (en je star 20, en pa mislim da celo 18 ali 19). In to bi po cele dneve lutali okoli - potem mi ponavadi pove kje so bili in kaj so delali (upam, da je to vse res kaj mi pač pove), ampak mene to vseeno res feeeeeeeejjssttt moti. Potem pa ponavadi še kaj spijejo (vsaj vikend je vedno naporen za njih) user posted image  Jaz res ne vem, kaj mu naj sploh rečem, da me bo poslušal in potem tudi upošteval. Imam ga neizmerno rada, ampak to pa je stvar, ki pa je vseeno ne bi rada prenašala celo življenje oz. je ne bom... Pa upam, da se bo to končalo dobro...user posted image

(odgovor članu rotkappchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2008 4:52:37   
nanč

Realna rešitev pa je pač, da se ti malo odtujiš (pa ne tako, da ga nehaš imeti rada in podobno) in da si najdeš kakšno okupacijo, ki ti bo vzela čas in boš tako ti malo manj počutila zapostavljeno, on pa bo kmalu ugotovil, da imaš tudi ti svoje obveznosti (tako kot on s kolegi), zaradi katerih bo morda on kdaj zapostavljen s tvoje strani - in prav je, da se bo tako počutil, kajti edino tako bo sprevidel da je zveza sestavljena iz dajanja in sprejemanja in da mora biti to primerno razporejeno med oba, ne le da en daje in drugi vzema...oz. da en čaka drugi pa lumpa...

veliko sreče...
user posted image

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu rotkappchen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2008 6:48:31   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: nanč

Realna rešitev pa je pač, da se ti malo odtujiš (pa ne tako, da ga nehaš imeti rada in podobno) in da si najdeš kakšno okupacijo, ki ti bo vzela čas in boš tako ti malo manj počutila zapostavljeno, on pa bo kmalu ugotovil, da imaš tudi ti svoje obveznosti (tako kot on s kolegi), zaradi katerih bo morda on kdaj zapostavljen s tvoje strani - in prav je, da se bo tako počutil, kajti edino tako bo sprevidel da je zveza sestavljena iz dajanja in sprejemanja in da mora biti to primerno razporejeno med oba, ne le da en daje in drugi vzema...oz. da en čaka drugi pa lumpa...

veliko sreče...
user posted image

Se podpišem. user posted image

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2008 6:56:33   
ribicija
NE bo se spremenil. Pomenita se in mu razloži kako in kaj. Takšen odnos ne vodi nikamor, saj bo čez 10 let tako da bosta imela hišo, ti boš doma z otrokom ali dvema on pa bo lumpal cele noči s kolegi. Takrat ti bo še težje.

Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2008 8:29:56   
Piruri
Leta sploh niso pomembna...iz lastne izkušnje ti povem, da se ne bo spremenil...sem imela fanta, ki je bil starejši od mene, pa so mu bili kolegi na prvem mestu...pa to sploh nebi bil problem, ampak sva se videvala le čez vikende...in si predstavljaš kako je to...sobota žur/nedelja maček...
Taki ljudje se nikoli ne znorijo dovolj, da bi kasneje lahko znali postaviti prioritete po pravem vrstnem redu...nikar se ne pusti prepričat, da kompliciraš in te zadeve...pomisli rajši, če ga vidiš kot očeta svojih otrok, da ti ne bo kdaj rekel, da ne more počuvat otroka, ker je zmenjen s kolegom user posted image ...
Z bivšim sva se razšla....in spoznala sem moškega, ki je glede na določanje prioritet idealen...in vem, da lahko računam na njega kadarkoli...in to se mi zdi zelo pomembno v nekem partnerskem odnosu...

Nikar si ne dovoli, da bi zanemarjala svoje občutke samo zato, ker je on še "otročji"...ti že imaš prav določene svoje vrednote in ni problem v tebi...on pa itak ne bo sprevidel tega, dokler bo dovolj klape, ki bi mu sledila...

Pogovorita se in če mu je karkoli za ohranitev tega razmerja in za vajino prihodnost, bosta skupaj znala sklenit prave kompromise...

< Sporočilo je popravil Piruri -- 3.10.2008 8:30:20 >

www.by-ab.si

(odgovor članu ribicija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2008 8:33:36   
suzyka.m
redko kateri se spremeni, ponavadi se odnos, ko pridejo otroci, samo še poslabša... ženske pa kot ženske, imajo potrebo po tem, da so ljubljene, naivno mislijo, da jih bo (moške) otrok spremenil...
bistvo je, da si zvesta sama sebi in si ne zatiskaš oči pred resnico tako,  kakršna je... jaz z tipi, ki se ga ob vikendih nalivajo nisem hotela imeti opravkov, ker to se kasneje spremeni v nalivanje vsak dan... in ne da bi vedla kdaj - postaneš žrtev takšnega in drugačnega nasilja... 

(odgovor članu ribicija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.10.2008 8:51:27   
bskrle
Fant še ni dozorel za  resno zvezo, dekle ima za zraven.

(odgovor članu suzyka.m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.10.2008 8:57:03   
mojamura
po moje on še ni odrasel in dorasel neki resni zvezi. on vse skupaj jemlje, tak malo za šalo. živi med oblaki in se sploh ne zaveda, kako se ti počutiš, oz. najverjetneje misli, da z vsem skupaj pretiravaš.

po moje ga bo ta faza, da se izlaufa, držala še kake 2-3 leta. Jaz bi se vprašala, če sem to pripravljena še tako dolgo prenašati. Ne rečem, da idi z njim narazen, ampak hudo je če vidiš, da se obnaša totalno otročje...brez vsakega čuta odgovornosti.

< Sporočilo je popravil mojamura -- 3.10.2008 8:59:41 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 10
3.10.2008 9:08:06   
Katey
Zalo podobno situacijo sem imela tudi sama s svojim bivšim in ti moram žal povedati, da ni pomagalo prav nič. Ko sem ugotovila, da zatiram lastno srečo zaradi njega, se je pri meni vse končalo. Točno sem vedela kaj si želim in kaj upravičeno pričakujem od svojega partnerja, ker mi on tega ni mogel dati in so kljub vsem pogovorom ne njegovem prvem mestu ostali prijatelji, sva zvezo končala. 
Ja je bilo težko, ampak mi danes ni žal popolnoma nič, ker sem točno vedela kaj želim in kaj sem pripravljena dati imam partnerja, s katerim lahko rečem se imam super v vseh pogledih.
Mislim, da si še premlada, da bi si sedaj uničevala leta z nekom, ki se še ni našel.
Srečno.

Neposredna povezava do sporočila: 11
3.10.2008 9:09:11   
Anonimen
No ja, pri 22ih sem tud jaz skoz ven hodila pa moj tud, pa sva bla že 7 let skupaj. Pa sva zdaj čist normalna in ne noriva več vsak vikend zunejuser posted image . Pač ne moreš od 22 letnga tipa pričakovat da se bo obnašal k penzjonist. No saj eni se. Sam takim se pa običajno kasnej obrneuser posted image . Pa tebe to sploh nebi motilo, če bi imela svojo družbo, oz. bi se razumela z njegovo. Mi smo tud velika družba, ga žuramo skupaj, al pa posebi, vsi se štekamo....pa je en kolega dubu punco....ona pa nonstop mori. Zakaj? Zato k je asocialna do konca. Nima prjatlu. Nima življenja. Nima nič. Sam njega. In pol bi ga rada mela kar 24 ur zravn, da ji ne bo revi dolgčas. Beda. Valda da tip sam čaka da lahko zadiha. Pa ne rečem da si ti ista. Sam primer sm dala.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.10.2008 10:42:36   
VRTNICA84
Jaz te popolnoma razumem kak se počutiš. Se mi je dogajala podobna situacija. Le da ni pohajkoval oz. lumpalz prijatelji okoli. Ampak si je jemal  čas za druge stvari. Vedno sem pristala na zadnjem mestu.
Povem ti, da ga ne bo nič spremenilo. Le vedno ti bo obljubljal ali pa te imel vedno za tečno.
Dobro premilsi kaj boš naredila. Ker takšen moški se nikoli ne spremeni!

Na tvojem mestu bi se skušala pogovorit z njim. Če pa ne bi bilo efekta, pa bi odšla vstran. Ter si poiskala takšnega, ki bi me znal bolj cenit.

Tudi sama sem storila tak.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.10.2008 11:29:29   
kajajaka
Na tvojem mestu bi se skušala pogovorit z njim. Če pa ne bi bilo efekta, pa bi odšla vstran. Ter si poiskala takšnega, ki bi me znal bolj cenit

Se strinjam!

Pa še ena stvar mi ni jasna? A nimata skupne družbe? Ima in strogo svoje kolege in ti svoje?
Pri nama, so vsi kmalu postali skupni in sva veliko skupaj okoli lumpala. Sedaj, ko je bebica, greva pa včasih malo ločeno ven, včasih pa varstvo najdeva in greva skupaj.

Sem pa tudi mnenja, da rabi vsak človek tudi čas zase. Pa kaj, če gre fant včasih malo sam ven? A tebi ne paše kak večer s kolegicami, ko lahko malo obirate in si čisto v ženski družbi? Po moje se temu tudi poročeni in s 5 otroci ne bi smeli odpovedati. Seveda je pa vse stvar dogovora in zmernosti! Srečno!

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.10.2008 13:11:19   
ronja
Hm, jaz pa tudi fanta razumem: star je 22 let, rad bi še žural, svojih prijateljev ne vidi 3 tedne in ko pride domov, se hoče z vsemi dobit in nadoknadit zamujeno...

Tudi sama sem pri teh letih rada veliko žurala, čeprav je res, da nisem nikoli pila. Ampak če bi mi fant "prepovedal" žuranje s prijatelji, ne bi več bil moj fant. Res pa je tudi, da nisem jemala zveze kot ne vem kako resne takrat - pač bila sva skup in sva se mela fino - in se mava še vednouser posted image . NJemu ni bilo toliko do žura, tak da sem šla včasih tudi sama. Res je pa, da sva imela skupno družbo in ko sva začela, sva večkrat ostala domauser posted image . Ampak vseeno se mi v teh letih zdi to precej normalno, če se res ne napija - to pa ponavadi pomeni neke prikrite probleme nekje.  no, jaz sem torej bila taka bolj divja punca, pa sem se čisto lepo ustalilauser posted image - no, mal še ven seka, ampak na splošno nisem neodgovorna, sem tisto fazo dala čez. Bi pa se takrat močno bunila, če bi mi jo hoteli vzet...

Vsi pari imamo faze, ko je en bolj nor na drugega kot drugi in takrat bi bil en skoz skupaj, drugi ima pa seveda še 100 drugih stvari za počet in ljudi za bit z njimi. Meni se je vedno, kadar sem ga preveč pogrešala, obneslo to, da sem se pač vrgla v svoje stvari: svoje hobije, svoje prijatelje... pač svoje življenje, neodvisno od njega. Navadno ni minilo 2-3 dni, ko sva se sicer videvala, vendar pa ne toliko kot sicer in me je že ful pogrešal in potem sva spet našla neko sredino. Fantje majo radi neodvisne ženske. Pokaži mu, da znaš živet brez njega.

Gradit hiše pa jaz še ne bi šla z njim. Ne vem, koliko se ti mudi, vendar če bi si rada v kratkem omislila družino, mogoče trenutno res ni najbolj primeren kandidat. Naj se izživi, da ti ne bo očital, da si mu "ukradla mladost"user posted image . Naj žura, vendar pa če se hočeta odločit za kak resnejši korak, se morata vsekakor pogovorit - in najprej probajta tak "odgovoren resen" odnos, če vama to sploh odgovarja - predno zidata...

Neposredna povezava do sporočila: 15
3.10.2008 13:43:55   
Anonimen
no, jaz sem torej bila taka bolj divja punca, pa sem se čisto lepo ustalila - no, mal še ven seka, ampak na splošno nisem neodgovorna, sem tisto fazo dala čez. Bi pa se takrat močno bunila, če bi mi jo hoteli vzet...

evo, to...pač fant je čist normalen mladič

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
3.10.2008 13:47:34   
Katey
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

no, jaz sem torej bila taka bolj divja punca, pa sem se čisto lepo ustalila - no, mal še ven seka, ampak na splošno nisem neodgovorna, sem tisto fazo dala čez. Bi pa se takrat močno bunila, če bi mi jo hoteli vzet...

Normalen sigurno, samo z drugimi navadami in interesi kot jih ima ona.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.10.2008 14:17:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katey

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Normalen sigurno, samo z drugimi navadami in interesi kot jih ima ona.

Ja. Sam to je pa drug problemuser posted image . Ni problem v njemu. Problem je ker nista usklajenauser posted image

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
3.10.2008 14:17:35   
mižek
No ko si že omenila mladost, mislim, da sta oba res mlada, ampak za nas punce se ve, da smo malce spredaj in da hitreje odrastemo.
Mislim da malce prehitevata stvari, zelo hitro sta začela razmišljat o parceli in zidanju, mislim da imata še zato čas!
Če mene vprašaš, še tvoj fant ni zrel za kaj takega.
Da pa ti odide lumpat pa je tudi posledica tega, da je še tako mlad in je več ali majn v službi, ko pa pride domov pa mu paše, da malce odklopi, saj ne da bi ga zagovarjala daleč od tega ampak mislim, da si ti vse skupaj preveč resno vzela med tem ko on neuser posted image . Moje mnenje je tudi, da je malce preveč obremenjen, jaz če sklepam sama po sebi, da bi bila pri takih letih več eli majn zdoma, bi me kar zagrabila panikauser posted image
Vprašaj ga če si sploh želi vse to očemer sta s pogovarjala(hiša, parcela), če mene vprašaš se je malce ustrašil odgovornega življenja.user posted image

Upam da se vse porihta tako kot si želiš

Neposredna povezava do sporočila: 19
3.10.2008 15:48:57   
poli*
pred svojimi kolegi se more pokazat, da je frajer- "ne more" bit cel vikend s svojo punco, ker mu bodo kmalu rekli, da je copata. Vse ok, samo malo mere mu manjka- mal več bit s tabo in mal manj lumpat okol, pa mu neb prou nč manjkalo.
Sicer pa fanta ne poznam in ne morem nič reči, ali se bo umiril ali ne. Namreč poznam tudi take, ki so si ustvarili družino, pa še vedno ne manjkajo niti na enem žuru user posted image . Partnerke pa seveda niso nič zadovoljne s takim življenjem. Takih si nobena ne želi, ane?!
Pogovorita se, pa hiška naj zaenkrat malo miruje 

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.10.2008 16:06:13   
Little Butterfly
Najprej se moram vsem zahvalit za vse tiste vzpodbudne besede in zaželjeno srečo - upam, da se bo res tako izšlo kot si želim.
Jaz od njega ne pričakujem, da bi doma sedel kot penzionist - niti slučajno (bi se mi zdel čuden pri teh letih), ampak vseeno pa se mi zdi pretirano, da obvezno gre ven petek in sobota, potem pa še med tednom kakšna 2 dni (torej 4 dni na teden - to pa se mi vseeno zdi malo preveč). Saj če bi šel med tednom samo na pijačo za kakšno urico ali pa dve ne bi imela čisto nič proti, da pa se ta pijača zavleče tudi med tednom do 4-ih zjutraj,to pa mi ni glih najbolj všeč. Jaz imam svojo družbo, svoje prijatelje, s katerimi se super razumem in vse, res pa je, da nas je večina vezanih in smo se zaradi tega malo oddaljili user posted image Tudi skupno družbo imava - saj jaz se z njegovimi kolegi super razumem, ampak zdaj so vsi samski (oz. en ima punco), tako da če bi šla jaz sama z njimi se ne bi glih super počutila, pa tudi moj ne bi bil tako sproščen, če bi imel samo on punco zraven sebe (torej mene)... Saj občasno gremaven s tistim kolegom, ki ima punco, ampak to je bolj redko...

Zdaj pa da še povem včerajšnjo zgodbo - tudi včeraj je bil en izmed tistih dni, ko so lumpali okoli  celo noč. Klical me je ob enih zjutraj, sploh ne vem zakaj me je klical (oz. ne spomnim se, ker me je zbudil in sem bila še rahlo v transub ko sma se pogovarjala user posted image ), vsi kolegi so bili ful glasni zraven in sem ga vprašala, kdaj pride domov, pa je reko da enkrat zjutraj... Takrat pa mi je prekipelo, spakirala sem stvari, se vsedla v avto in se odpeljala domov (ko on ni v tujini, sma pri njem, drugače pa jaz še živim doma). To sem mu tudi napisala v sms-u in mi je napisal, da pa mogoče rabima oba malo časa za premislek. Danes ko pa se je zbudil, pa mi pošlje sms v katerem se mi opravičuje za včeraj (povedal je tudi da so malo preveč spili) in če še vedno lahko pride v nedeljo k meni (ker sma bila zmenjena, da grema v nedeljo popoldan k meni). In sem mu rekla, da če želi lahko pride... Ne vem če je to bila napaka ali ne... Jaz sem izredno čustven človek in njemu težko rečem NE. Tako da sem zdaj pristala, da pride v nedeljo k meni in se bom probala pogovorit z njim, da sklenema nek kompromis, ker tako jaz ne mislim živet... Upam, da sem naredila prav...  Saj vem, da se bo to zdaj slišalo čudno in sentimentalno in ne vem kaj še vse, ampak jaz ga kljub vsemu ljubim in si resnično želim, da ostanema skupaj ter da on postane vsaj malo bolj odgovoren... user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.10.2008 16:11:31   
Anonimen
Ok 4x tedensko je pa mal huda. To mi pa še v času študija ni rataluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
3.10.2008 19:17:30   
karmy
ne vem kaj pričakuješ od 22 letnika? mogoče čez par let ko se bo bližal 30-im ko bo ( mogoče ) bolj odgovoren in bil pripravljen biti večino časa s tabo. 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Neposredna povezava do sporočila: 23
3.10.2008 20:54:06   
corfu
Hmmm...zanimivo user posted image  Jaz sem pri 22 rodila prvega otroka, mož je bil takrat star 25 let, oba sva bila zrela in pripravljena na tako življenje, ker sva se tako zavestno odločila. Poznam fante, ki se znorijo in ustalijo, so pa fantje, ki celo življenje ostanejo žurerji in jim družina in otroci pri tem ne predstavljajo nobene ovire, še več se umikajo od doma. Vidva hišo, parcelo...dajta lepo na stran. oba sta še mlada, predvsem pa tvoj fant očitno še ni zrel in pripravljen na kaj takega o čemer se vidva pogovarjata, ja, nekaj takega si želi v prihodnosti,, a ta trenutek na to ni pripravljen. Mislim, pa da si ti do njega preveč popustljiva in on že kar malo manipulira s tabo, saj ve, da mu vedno oprostiš in ne ukreneš nič, predvsem pa se mi zdi, da sama sebe premalo spoštuješ in ceniš.

Želim ti srečo!

Uživaj življenje...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.10.2008 21:02:40   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: Little Butterfly
Dela v tujini, doma je en teden na mesec.

Hm, če je 3 tedne na mesec brez tvoje bližine, potem ima verjetno že tam (v tujini) svoj ritem življenja - ki nekako "zdrži" brez tvoje večje prisotnosti.
Se pa popolnoma strinjam s tem, kar je ronja napisala. Najboljši nasvet v danih okoliščinah....

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?