Little Butterfly
|
Najprej se moram vsem zahvalit za vse tiste vzpodbudne besede in zaželjeno srečo - upam, da se bo res tako izšlo kot si želim. Jaz od njega ne pričakujem, da bi doma sedel kot penzionist - niti slučajno (bi se mi zdel čuden pri teh letih), ampak vseeno pa se mi zdi pretirano, da obvezno gre ven petek in sobota, potem pa še med tednom kakšna 2 dni (torej 4 dni na teden - to pa se mi vseeno zdi malo preveč). Saj če bi šel med tednom samo na pijačo za kakšno urico ali pa dve ne bi imela čisto nič proti, da pa se ta pijača zavleče tudi med tednom do 4-ih zjutraj,to pa mi ni glih najbolj všeč. Jaz imam svojo družbo, svoje prijatelje, s katerimi se super razumem in vse, res pa je, da nas je večina vezanih in smo se zaradi tega malo oddaljili Tudi skupno družbo imava - saj jaz se z njegovimi kolegi super razumem, ampak zdaj so vsi samski (oz. en ima punco), tako da če bi šla jaz sama z njimi se ne bi glih super počutila, pa tudi moj ne bi bil tako sproščen, če bi imel samo on punco zraven sebe (torej mene)... Saj občasno gremaven s tistim kolegom, ki ima punco, ampak to je bolj redko... Zdaj pa da še povem včerajšnjo zgodbo - tudi včeraj je bil en izmed tistih dni, ko so lumpali okoli celo noč. Klical me je ob enih zjutraj, sploh ne vem zakaj me je klical (oz. ne spomnim se, ker me je zbudil in sem bila še rahlo v transub ko sma se pogovarjala ), vsi kolegi so bili ful glasni zraven in sem ga vprašala, kdaj pride domov, pa je reko da enkrat zjutraj... Takrat pa mi je prekipelo, spakirala sem stvari, se vsedla v avto in se odpeljala domov (ko on ni v tujini, sma pri njem, drugače pa jaz še živim doma). To sem mu tudi napisala v sms-u in mi je napisal, da pa mogoče rabima oba malo časa za premislek. Danes ko pa se je zbudil, pa mi pošlje sms v katerem se mi opravičuje za včeraj (povedal je tudi da so malo preveč spili) in če še vedno lahko pride v nedeljo k meni (ker sma bila zmenjena, da grema v nedeljo popoldan k meni). In sem mu rekla, da če želi lahko pride... Ne vem če je to bila napaka ali ne... Jaz sem izredno čustven človek in njemu težko rečem NE. Tako da sem zdaj pristala, da pride v nedeljo k meni in se bom probala pogovorit z njim, da sklenema nek kompromis, ker tako jaz ne mislim živet... Upam, da sem naredila prav... Saj vem, da se bo to zdaj slišalo čudno in sentimentalno in ne vem kaj še vse, ampak jaz ga kljub vsemu ljubim in si resnično želim, da ostanema skupaj ter da on postane vsaj malo bolj odgovoren...
|