Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 14.1.2006 19:27:00
|
|
|
|
mojcadamijan
|
Jaz sem vse stran pometala, nekaj sem podarila
|
|
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 14.1.2006 19:32:58
|
|
|
|
juma
|
Najprej se orng izjoči,daj si čas teden,14 dni ali več, potem pa zajemi sapo spakiraj vse njegove stvari v škatlo in,ker jih noče nazaj jih vrzi stran.potem pa začni živeti novo obdobje,ki bo boljše zate.
|
|
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 14.1.2006 19:38:06
|
|
|
|
fusia
|
Jaz mislim enako kot predhodnice. Za nov začetek je sigurno najbolje se znebiti "stare navlake", zakaj bi te morale stvari spominjati nanj in na bolečino. No, jaz sem od enega bivšega obdržala en spominek, ker mi je res veliko pomenil. Spomini sami po sebi tudi niso nič slabega.
|
|
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 14.1.2006 19:42:39
|
|
|
|
Anonimen
|
cune bi js nesla na kak karitas oz v humana container, slike pa taka jajca bi vrgla preč, cdje pa odvisn od tega kaka muska je..če jo poslušaš jih mej drgač pa šenki kermu
|
|
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 14.1.2006 19:58:36
|
|
|
|
mamči
|
Jaz ti tud priporočam, da še malo počakaj, pol pa začni sortirat - stran metat. Jaz osebno slik nikoli ne mečem vstran. Cunje nesi nekam, kjer bodo jih potrebovali, drugo kramo pa , če ti je všeč obdrži, če ne pa zavrži.
|
|
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 14.1.2006 20:10:34
|
|
|
|
Tejči
|
Jaz sem slike obdržala, sem bila prelepa na njih , oblačila sem mu vrnila (je moral odnest, pa če mu je pasalo al ne), prstan sem obdržala in ga nosim, ker mi je všeč, tudi ostalo zlatnino sem obdržala-saj zlato ni nič krivo..druga pa ni imel pri meni Tebi pa priporočam, da se prvo izjočeš, se spraviš k sebi, potem pa vse kar ti ne koristi vrzi proč, podari komu,.. Vse dobro v prihodnje!! Za vsakim dežjem posije sonček!
|
|
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 14.1.2006 20:38:40
|
|
|
|
Mariposa
|
Jaz sem slike obdržala, ostalo pometala stran. Slike so vseeno spomin na neko ne tako kratko in kljub vsemu lepo obdobje v mojem življenju in prepričana sem, da jih bom ko bom starejša z veseljem še kdaj pogledala.
< Sporočilo je popravil Mariposa -- 14.1.2006 20:39:19 >
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 14.1.2006 20:40:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej si jezen in hočeš vse zažgati, čež par let, ko se pa jeza ohladi, je pa fajn ko najdeš kak spominček na bivšega
|
|
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 14.1.2006 21:46:54
|
|
|
|
malika
|
Jaz sem vedno vse sproti pometala stran, pa mi ni bilo nikoli žal.
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 14.1.2006 21:54:33
|
|
|
|
lelaval
|
Kot so ti že predhodnice napisale. Najprej se zjoči, vsaj kakšno sliko obdrži - za spomin, da ti ne bo kasnje žal, cunje podari tistim, ki jih potrebujejeo (RK, Karitas), ostalo pa pomeči stran. Pa začni na novo.
|
|
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 14.1.2006 22:01:16
|
|
|
|
BibaJ
|
Najprej se zjoči in ohladi! Jaz bi drobnarije-spominke in slike obdržala in nekam pospravila. No, tako sem tudi naredila! Čez 30 let bo prav fino to pogledat. Upam, da ti kmalu posije sonček!
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2006 22:54:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 14.1.2006 23:42:17
|
|
|
|
KODA
|
Znebi se teh stvari in začni na novo.
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 15.1.2006 0:20:31
|
|
|
|
soncek&luna
|
najprej zdaj to skatlo daj nekam na stran... in ko bos pripravljena bos vedela kaj narediti z vsebino... jaz, ko sva sla z bivsim narazen po 8 letih, nisem nic vrgla stran... itak sva si velik razdelila, kar je ostalo pa je nekje spravljeno, se ne spomnim vec kje ...
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 15.1.2006 17:18:53
|
|
|
|
dory
|
Jst sem zmer vse stran pometala, pa mi nikol ni bilo zal za to...ce sem v knjigi preteklosti obrnila list, potem naj list ostane obrnjen...ne vem zakaj bi se vracala nazaj, ko pa gre zivljenje naprej...
|
|
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 15.1.2006 17:26:11
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
res je odvisno od posameznika jaz namreč nebi metala stran saj stvari kot so cd,spodnjice...niso krivi spomini bodo vrjetno ostali ali vržeš stran ali obdržiš vse skupaj pa boš pozabila ko se boš ponovno noro zaljubila in ostali bodo le še megleni spomini.
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 15.1.2006 19:52:56
|
|
|
|
zoya_
|
jaz sem šele po dveh letih šla iskat k njemu moj radio, ker sem mu ga posodila.... njegovih stvari nisem stran zmetala, sploh ne spominkov in vse kar mi je dal, ker nočem preteklosti brisat, saj je bil tu ljubezeni in vse te stvari so bile s posebnim namenom kupljene in so mi kljub pretečenemu času drage... vzem si čas za razmislek in šele potem ukrepaj...
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 15.1.2006 21:41:20
|
|
|
|
Pupica
|
Jaz sem darila obdržala. Konec koncev sva še vedno prijatelja, če bi se sovražila, bi verjetno vrgla proč. Slike sem mu vrnila(tiste na katerih je on), tiste skupne pa fifty:fifty. Vendar so pospravljene v kleti med šaro. Ostale so mi le tiste moje. Moj pa je zmetal vse preč Čeprav sem mu večkrat jaz težila, da naj kaka stvar pusti, vendar pravi, da nima lepega spomina. Tako da če pa res ne veš, daj v klet, čez par let boš trezno odločila. Kramo boš pometala preč, kaj boš pa pustila.
|
|
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 16.1.2006 13:01:03
|
|
|
|
gaja*
|
Jaz bi vse ostalo, razen njegovih oblačil, dala v eno veliko škatlo in jo čez nekaj časa razpakirala (al pa tudi ne) oziroma jo vrgla proč. Po svoje cunje pa bi moral kar sam prit. Kaj se pravi da jih ne rabi?? Naj jih potlej odnese sam in jih da karitasu oz. ne vem komu že...
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 16.1.2006 13:23:32
|
|
|
|
puncica
|
V škatlo pa na podstrešje, v klet, kjer pač hodiš samo enkrat letno, čez nekaj let se boš vsemu temu prav rada nasmejala, jaz ne bi metala stvari stran.
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 16.1.2006 14:02:55
|
|
|
|
artista7
|
takole je: kar je uporabno, podari npr. za karitas. Ohrani tiste slike, ki pomenijo npr. kako prelomnico tvojega življenja (jaz sem ohranila slike od maturantskega plesa, pa slike od Roj. dneva, kjer so gor tudi moji kolegi). Ostalo sem mu vrnila, nekaj pometala stran. Takrat sem veliko jokala in malo mi je bilo težko, potem sem opazila, da sem naredola prav, ker je že tako ali tako pustil prevelik pečat na mojem mladem življenju. Sicer se mi pa zdi še najbolj racionalno razmišljanje tisto od Radhe. Spominke in podobno šaro pa le vrži. Tudi zate bodo prišli lepši časi, ko jih bosta lahko z novo ljubeznijo na novo kupila in vaju bodo spominjali na lepe čase! Vem, da je tole malo prezgodaj za tvoje občutke, a vse enkrat najde svoj cilj.
< Sporočilo je popravil artista7 -- 16.1.2006 14:04:03 >
|
|
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 16.1.2006 19:23:20
|
|
|
|
india
|
Zaenkrat v škatlo z njimi, potem pa, morda čez čas, z njimi proč, v najbližji kontejner, na Karitas ali kaj podobnega. Morda pa bo celo čez čas prišel po te stvari sam. Nikoli ne veš, kako se s tvari obrnejo. Jaz sem vedno vse spakirala v smeti.
|
|
|
|
RE: Njegove stvari-obdržati ali ne? 16.1.2006 19:40:55
|
|
|
|
buča
|
Moja sestra je vse stvari obdržala(s fantom je hodila 3 leta),še vedela nisem,pa ona je tud pozabla.Ko pa smo letos pospravljali garažo se je našla ta škatla od Primoža,pa slike,pa medvedki,še zlat obesek...itd...s sestro sva se skor uscale od smeha(čeprav sem jo takrat dolgo tolažila in so tudi tekle težke solze,a je prebolela..)...ajoj,kakšne čupe scufane,pa ful peroksida gor,pa rdeča šminka z rjavmu obroblena...je rekla,da jo na njega vežejo lepi spomini,čeprav je bilo slovo boleče.... Sama pa ne vem.....z mojim sva skopaj že skoraj 12 let,težko bi bilo nekaj razdeliti,ali nekaj pomembnega vreči proč,to je le neko obdobje,kar dolgo od 17 leta sva že skup...če bi kaj vrgla proč,bi bi bi...ejjjj,ne vem kaj!!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?