|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Njegova sodelavka
26.5.2006 20:29:04   
Anonimen
Mater, sem ljubosumna.
moj mož ima tako delo, da je veliko na poti. Ker se ogromno prevozi, se pogosto z njim vozi tud njegova sodelavka, ki gre meni osebno fuuuuul na živce. Je prava koketa in sama vase zagledana in se kar bojim, da ne bi mojga napadla, zlasti zato, ker se vozita tud ob večernih urah.
Moj mi je že kar nekaj zgodb povedal o njej, med drugim tudi to, da je enga drugega sodelavca brez sramu pobožala po mednožju, ko jo je izzval. Čeprav je trapa poročena!
No, ravno danes sta spet na poti, jaz pa ljubosumna. Sicer ne težim, a vseeno mi pa ni.
Morala sem se izpovedat.user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Njegova sodelavka
26.5.2006 22:00:39   
Anonimen
Drugače se razumeta?Veš skoraj vsepovsod je že tako,sploh če nekje delaš ko je veliko personala.Moj se je pa začel ukvarjati z meneđerstvom in imam isti problem.Težko je,sploh če si ful ljubosumen edini razlog je ali se s tem sprijazniš ali pa prenehaj z njim.Ne vem kaj naj ti rečem ker imam isti problem in se pravkar ubadam s tem.Jaz se probam počasi sprijaznit ampak ti povem da je zelo težko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2006 23:10:52   
mojamura
a si možu povedala za svoje občutke glede njegove sodelavke in tega da te to pač moti...zanima me kaj je rekel

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2006 23:18:15   
smrka
Jest bi bla tud ljubosumna. Verjetno bi si zelela biti muha zdaj v avtu. Nevem pogovori se z mozem in mu povej kar cutis.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2006 23:39:48   
Sita
Najbrž ti mož ne bi povedal nobene zgodbe o njej, če bi imel kakšen interes, da bi z njo kaj imel. V takšnem primeru bi bil tiho.
Pogovori se z njim, če mu ne zaupaš, ampak brez napadanja in očitkov. Ne smemo zmeraj nekaj sumiti, ampak zaupati. V naših glavah je veliko več domišljije kot se stvari dejansko odvijajo.
Saj vsi moški niso živali, da bi kar vse po čez naskakovali. Četudi bi ga ženska "napadla", se prav lahko ubrani, če hoče.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2006 9:37:54   
srki
Mogoče pa ji je ravno zaradi tega povedal, da bi svojo ženo odvrnil od tega, da bi mislila, da kaj imata.

Najbolje da mu poveš kaj te muči, da poskusaš odmisliš te občutke. Sama ga najbolje poznaš in veš, ali je zmožen kaj takega narest.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.5.2006 10:07:10   
kapica
Jaz pa mislim da ce se do tebe naprej obnasa kot do sedaj, da drugace ne opazis kaksnih sprememb pri njemu, se nimas kaj bat.

Verjetno ti je te zgodbice o njej povedal zato, da ves kaksna je, pa da ti da obcutek da nima kaksne zelje po njej. Drugace je da bi on razlagal kako je dobra pa kaj vem se vse.

Moj ima tud taksen siht, da je skoz z zenskami skupaj, pa nekatere so res lusne, ampak sedaj se vec ne sekiram, ker vidim da mu niso simpaticne.

Tako da mislim da bos mogla to enostavno sprejeti, ne pa se toliko sekirat.Ce te ima on rad, bodi brez skrbi.

LP

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.5.2006 10:35:17   
Anonimen
Zaenkrat imaš problem samo ti, ljubosumna si.

Nič ne pišeš, da ti je mož dal kakšen konkreten razlog za ljubosumje, razen da se sodelavka pelje v njegovem avtu. Kar pa še ni dovolj....Če ti je o njej govoril tako neposredno, nimaš razloga za paniko...Če bi nekaj bilo, bi verjetno hotel vsaj prikrit....

In če boš kazala ljubosumje, bo imel on samo dodaten povod, da se res nekaj zgodi. Saj tudi če se nič ne dogaja med njim in sodelavko, si ti ljubosumna, zelo, zelo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2006 0:40:49   
yudit
ce je sodelavca pobozala zakaj se ni njega, meni se zdi to sumnjivo.?user posted image  mogoce je glih njega pa je zdaj to obrno kao ces sodelavca, da vidi zenino reakcijo. po moje je zelo videt kak bos na to reagirala , kaj ga nisi vprasa ce je se njega , ce se že vozita po vecernih urah. saj nemores kuj slatat nekog po premozenjuuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2006 7:02:12   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Moj mi je že kar nekaj zgodb povedal o njej, med drugim tudi to, da je enga drugega sodelavca brez sramu pobožala po mednožju, ko jo je izzval. Čeprav je trapa poročena!

Če vam je povedal toliko zgodb o njej se ni za bati za zvestobo. Verjetno pa vaš ubošček potrebuje nekaj pozornosti  z vaše strani, ker s takimi zgodbami verjetno podžiga vaše zanimanje zanj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2006 10:53:40   
baguSka
Se pridruzujem mnenju od Primoze. In ce ne zaupas svojemu mozu, potem imas resen problem. In kaj pol ce una skace po njemu, ce se tvoj moz ne da?? Punca prim vajeti v roke in ga zadovolji TI. Razn, razn, ce mogoce hoces, da ga izkoristi se kera druga...

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2006 11:32:28   
Anonimen
Trunutno najvecja cloveska napaka je, poroka..

Cloveku se zazdi, da ima nekoga rad.. seveda je to zgolj halucinacija.. in dokaz,. da je to zgolj halucinacija je to, da se potem boji (strah), da njegove lastnine ne bi imel se kdo drug... in potem gre v poroko, da se kao zazihra.. da to zdaj njegovo..
In zdaj mi je jasno, zakaj tiste obljube vecino ljudi ne motijo.. celo vsec so jim.. ker potem imajo en argument vec, da postanejo zrtev, v primeru, da ga njihov partner kje biksa..
In nobene panike ni, ce te obljube pomenijo nazaupanje.. to ni pomembno.. pomembno je da slisis tisti DA! in da jih slisijo se price.. Kako prefinjena goljufija v imenu ljubezni..

V resnici pa clovek pogresa sebe.. in zato se zahaklja za drugega in pocne z njim razne necloveske in sadomazohisticne zadeve.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.5.2006 14:53:44   
Sita
Poroka je potrebna še za kaj drugega. Mislim, da predvsem zaradi premoženja. Da je potem skupno in nimaš težav s sorodstvom. In v vseh pogledih ti je potem lažje. Poročene ženske so v tej družbi bolj cenjene. Še zmeraj. Saj če si poročen, si lahko še zmeraj sam svoj človek, to bi dejansko moral ostati. Ljubosumje, lastništvo drugega, ukazovanje, zahtevanje nekaj od drugega - to so zame motnje v osebnosti.
Tako, Tjazi, meni se zdi, da poroka kot taka ni problem. Problem so te posesivne lastnosti, ki jih večina ima. Se ti ne zdi?
seveda imamo odgovornosti in dolžnosti do drug drugega, vendar tudi svobodno voljo. Vse je treba ravno prav uskladit, kar pa je treba še pred poroko razčistit skozi pogovor. In se nikoli pozabiti pogovarjati drug z drugim.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2006 15:22:38   
Anonimen
Ja.. ampak s poroko se nehote ali pa hote.. pridobi nekaj posedovalnih lastnosti.. kar jih mogoce brez poroke ne bi bilo..

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
29.5.2006 15:53:07   
Sita
Mislim, da je to predvsem odvisno od človeka. Še neporočeni se včasih pobijejo med sabo... zaradi ljubosumja ipd.

Naj citiram zgodbico Anthony-ja de Mella iz Žabje molitve:

" Spremenjena poročna vizitka

Mlada ženska je poklicala trgovino z vizitkami.
      "Ali se spominjate, da sem prejšnji teden pri vas naročila poročne vizitke? Sprašujem, ali bi se še dalo vnesti nekaj sprememb?"
      "Povejte mi nove podatke, gospodična, zabeležil si bom", je rekel trgovec.
      "Prav. Vnesti bo potrebno drug datum, drugo cerkev in drugega moža."

Čisto nemogoče je biti poročen z drugim, če se človek najpej ne loči od sebe. "

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.5.2006 16:04:24   
Sita
Pa še neka zelo poučna zgodbica Anthoniya de Mella iz žabje molitve:

Niti ti nisi svoj

In Buda je rekel:
      "Ta dežela je moja, ti sinovi so moji" - takšne besede govori bedak, ki ne razume, da niti sam ni svoj.

Nikoli nisi resnični lastnik stvari.
Samo držiš jih nekaj časa.
Če jih nisi sposoben spustiti,
one držijo tebe.

Karkoli zbiraš,
moraš držati v dlani
tako, kot držiš vodo.
Če jo stisneš v pest,
se izmuzne.

Polasti se, pa boš uničil.
Izpusti, pa bo za vedno tvoje.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.5.2006 23:42:03   
natalia
Sita, zelo lepo! in resnično.

jaz bi mela oke na pecljih, če pa mu zaupaš pa se nimaš česa bat.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.5.2006 10:52:09   
mamsi
Jaz bi bila tudi ljubosumna, pa naj gre vsa morala o lastništvu k vragu! Tako pač je, tako se počutim in vem, da se z veliko veliko truda tega še vedno ne bi mogla otresti. To je v naših genih, pa če smo še tako svetniški, tega iz sebe ne moremo iztrgat. Da je to res je dokaz v tem, ker smo po naravi sebični, in če imamo nekaj radi, tega ne želimo izgubiti. Ne počutimo se dobro, že majhen frocek zna to lepo pokazat, pa ni še prav nič nafilan z načeli in moralo.

Anonimna, to je zate izziv. Če ti tvoj mož pove kaj takega, ga je že moralo vsaj malo pritegniti. Čas je, da popelješ svojo domišljijo na plan in popestriš vajino erotiko. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.5.2006 12:22:54   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Sita
Anthoniya de Mella

Anthoniya de Mella-Katoliškega duhovnika, Založba župnija Lj-Dravlje

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 30.5.2006 12:23:36 >

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?