Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nizek pritisk - pomoč prosim! 4.11.2004 16:48:41
|
|
|
|
Pilar
|
Ma tolk nizek pa spet ni, al kaj? Sicer se pa to dnevno kar veliko spreminja. Baje da pomaga malo jutranje telovadbe...Pa srečno, lepo in mirno nosečnost!
|
|
|
|
Nizek pritisk - pomoč prosim! 4.11.2004 16:57:15
|
|
|
|
Alina
|
Tudi jaz imam že celo nosečnost nizek pritisk, ki pa je res neprijeten. Ponavadi imam občutek kot, da so polna ušesa. Sem bila pa v torek pri ginekologinji in sem imela pritisk 80/60 pa je rekla, da samo narediti nekaj počepov ali skodelico kave, drugače se žal ne da pomagati. Ni pa nizek pritisk nevaren. Želim ti čim več uživanja v nosečnosti.:muca::sloncek::rozica: Lp, Alina 27t
|
|
|
|
Nizek pritisk - pomoč prosim! 4.11.2004 17:31:11
|
|
|
|
Janeja
|
Ja saj vem da ni tako zeloooooo nizek sam zoprn je pa vseen, ko se mi ves čas vrti. No vsaj nevaren ni za :duda: :bravo:, bom že zdržala. Sem pa več vodoravno :)-:)-:)- Vem da dobra :kava: pomaga sam kaj ko mi pa tolk smrdi, da je že cel mesec ne pijem. :(( Bom probala s počepi. :sloncek:
|
|
|
|
Nizek pritisk - pomoč prosim! 4.11.2004 19:18:15
|
|
|
|
Jančika_
|
Janeja, jaz imam vedno nizek pritisk, ponavadi 90/60, zdaj po porodu pa celo 90/50. Včasih se mi kar vrti, ko vstanem. Pomaga mi šport, ki pa ga že od začetka nosečnosti ni:(. Zdaj se bom počasi spet lotila, ampak po pravici povedano sem tako švoh, da sploh ne vem, kako bo to zgledalo... Pa pazi, da se ti ne bo zvrtelo od počepov!:sloncek:
|
|
|
|
Nizek pritisk - pomoč prosim! 4.11.2004 19:36:38
|
|
|
|
Janeja
|
Men pa telovadba in šport že od nekdaj ne diši preveč :ups: tako da s počepi sigurno ne mislim pretiravat. :)-:)-:)- Saj ni tolk hudo, sam to vrtenje je pa res zoprno!
|
|
|
|
Nizek pritisk - pomoč prosim! 4.11.2004 20:55:28
|
|
|
|
beba76
|
Tudi jaz sem :nosecka: z nizkim pritiskom in ni hujšega pbčitka kot donenje v ušesih. Ko govorim, mi kar odmeva v glavi in to me spravlja ob živce. No, ta teden sem v službi nekaj delala čepe in pri tem ugotovila, da v tem položaju to šumenje izgine. A da bi se plazili po štirih, glih ne bi bilo fajn za videt... Pri G pa so tudi meni priporočali počepe - menda je to edino zdravilo:)-:)-
|
|
|
|
Nizek pritisk - pomoč prosim! 8.11.2004 21:11:40
|
|
|
|
Barbara L
|
Moj pritisk kar precej niha, je pa v mirovanju skoraj vedno pre-nizek. Temu sledijo vrtoglavice in nepopisna utrujenost.:zmeden::( Je pa res, da če si merim pritisk po lahki hoji ali po zelo umirjeni telovadbi se vedno zviša. K svoji G sem šla peš in tam sem kot po čudežu imela pritisk 120/70 - normalen!!! Torej po mojem, migajmo in nam bo bolje:bravo::bravo: Barbara L:metulj:
|
|
|
|
Nizek pritisk - pomoč prosim! 11.11.2004 10:01:54
|
|
|
|
Majabo
|
mi kar odleže, ko preberem, da nisem edina, čeravno nobeni ne privoščim, res tudi mene nizek pritisk zdeluje, sem kot cunja, nikoli prej nisem pila kave, sedaj se mi pa tudi ne zdi zdravo, da jo začnem:zmeden: Pravijo, da pomagajo rozine in suhe fige, sama še nisem preiskusila teh nasvetov s 'babičine skinje' jih pa vsekakor nameravam, iz službe se namreč vozim eno uro in takrat v avtu, takrat me najbolj muči, glava mi kar opleta, brrrr, obupno, pa še tako zelo nevarno :( LP:kava:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?