|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nivein nahrbtnik
11.2.2005 17:41:45   
mala Zala
Živjo!

Par dni nazaj je bila debata o tem, da imajo v Tušu le te po 6000 SIT. Me zanima, kaj vsebuje.

Do zdaj sem ga imela od DM-ja, sicer kozmetike nisem uporabljala, se mi je pa zdel super, ker je imel zunanje žepke (za dudo, denarnico, kako drobnarijo). Jih ima tudi nivein?
Je pa slaba stran le tega material, saj mi je zdaj, v tem mrazu, z notranje strani čisto razpokal in je ven začel letet filc, s katerim je polnjen.

Hvala in lep pozdrav:kuza:!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nivein nahrbtnik
11.2.2005 17:49:36   
mala Zala
Pravzaprav sem slikco že našla, tako da vem, kako izgleda, me pa zanima, če vsebuje isto kot v BC? Ker se mi zdi, da je bilo enkrat govora o tem, da kupljen v Avstriji vsebuje druge izdelke.

Hvala in lp!

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nivein nahrbtnik
11.2.2005 17:52:13   
Anonimen
Meni je bilo pri njem najboljše to, da je imel podlogo za previjanje v "spodnjem štuku". Kozmetike pa je bilo preveč (tri leta nazaj) in je nisem porabila (vsaj ne za bebico, verjetno zase).

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nivein nahrbtnik
11.2.2005 17:55:17   
nejcko
Jaz se ne spomnim več, kaj je bilo not (je tega že 3 leta), mislim da krema, pa robčki, previjalna podloga.
Ima pa 2 žepka - enega za stekleničko, drugega za plenice oz. robčke.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nivein nahrbtnik
11.2.2005 17:57:44   
lin
Akcijo sem vidla tudi jaz,samo nevem če je prazen ali s kozmetiko,ker prodajajo oboje.
Moja prijateljica ni bla preveč zadovoljna z njim ker se ji je hitro raztrgal in noter popokal,je pa res da ga je zmeraj nabasala do konca.
Sama pa izkušenj z njim nise imala.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nivein nahrbtnik
11.2.2005 17:59:04   
Annny
Notri so čistilni robčki 70 kom., šampon + tuš gel 2 v 1, olje, krema, ena škatlica z raznimi testerčki, previjalna podloga.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nivein nahrbtnik
11.2.2005 18:00:10   
Anonimen
Jst ga mam še doma, ga ne rabim, sam podlogo za previjanje sem zgubila nekje. Če ga vzameš brez, ti ga pošljem, če hočeš.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nivein nahrbtnik
11.2.2005 18:04:53   
Annny
Meni se zdi ta ruzak kar fajn...ni ne vem kako 'fancy' in kvaliteten, je pa kar praktičen. Kozmetike (sploh tistega šampona in olja) je pa res veliko za enega dojenčka:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nivein nahrbtnik
11.2.2005 18:05:14   
nejcko
Ja točno, olje je bilo še notri in tuš-šampon kopel. Jaz ga zdaj še pri hčerki uporabljam, mi ni nič znotraj popokal, samo zunaj, na enem predalčku rob, pa še to čisto malo, pa sem ga za sina in zdaj za hčerko non-stop uporabljam.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nivein nahrbtnik
11.2.2005 18:23:51   
frutka_
Meni se zdi zelo neroden, ker je visok in ga ne spraviš v košaro pod voziček (PP Pliko,Pramette), če je ležišče vozička spuščeno. Lepo ga veselo lahko tovoriš še naprej na ramenih.
Kozmetike pa ni toliko noter, da se ti ga splača kupiti, ker je vse manjša embalaža.
Jaz sem kupila eno lepo manjšo torbo, kot potovalkico in v njo enako spravim vse, stala pa je le 4tisoč.Komot jo spravim pod voziček, vanjo dobim komplet vse za malega za preobleč in potrebne drobnarije.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nivein nahrbtnik
11.2.2005 18:24:20   
mala Zala
Punce, hvala za odgovore in lep vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nivein nahrbtnik
11.2.2005 18:26:48   
mala Zala
Frutka, tut jaz imam PP Pliko, pa sem nosila DM-ovega obešenega čez obe ročki, prav priročno je, res! Da ni treba vedno od spodaj ven vlačit. Veš kako mislim? Tako, kot se nosijo originalne PP torbe.

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nivein nahrbtnik
11.2.2005 18:28:59   
frutka_
Mala Zala res je ja!Niveinega pa ne moreš ven potegniti, ko je spuščeno ležišče ker je previsok. No, jaz tudi imam potovalkico preko obešeno, podobno njihovi torbi. Ampak originalne PP torbe so pa drage ko :hudicek::hudicek::hudicek:. Pa niso nič kaj posebnega razen, da piše na njih PP!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nivein nahrbtnik
11.2.2005 18:40:35   
KIRA
nič dosti - jaz sem ga pred časom kupila, ker sem nekaj takega rabila - je zalo prostoren in gre ogromno not.
vseboval je pa le nekajmalenkosti - so narisane na škatli. par robčkov, en dušbad, nalepko baby on bord - ima pa integrirano - v posebnem predalu - previjalno podlogo. jaz vem da sem ga preplačala - je bil 8 jurjev, ampak sem nujno nekaj rabila. vrag pa v sili muhe žre...

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nivein nahrbtnik
11.2.2005 18:41:34   
Nani-nani
Živjo!
Nivein nahrbtnik sem nabavila v Avstriji, v Bipi, stal pa je 20 evrov. Pri nas so dragi, saj stanejo od 7.300 sit pa tja do 8.000 sit. Notri pa je bila podlaga, 20 ml kremica za obraz in telo, 20 ml kremica za ritko, 200 ml šampon in kopel, 70 komadov vlažilnih robčkov v škatli, 20 komadov kremnih robčkov v škatli. Zunaj ima en predal za flaško ali termovko. Na drugi strani pa predal za škatlo z robčki. Znotraj je en velik predal.(z gumicami, da lahko flaška pokončno stoji)
Nisem še ga sprobala, upam, da bom z njim zadovoljna.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nivein nahrbtnik
11.2.2005 19:24:46   
Pia73
Jaz sem bila pa z Niveinim nahrbtnikom full zadovoljna, pa nič mi ni popokal. Imela pa sem, no še imam tudi original PP torbo, ker sem imela - imam- Peg Peregov voziček - marelo. Čez tisto torbo ga pa res ni!

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Nivein nahrbtnik
12.2.2005 10:37:20   
p@tricij@
mene pa zanima,kakšen je od dm nahrbtnik. ker imamo tudi mi peg perego marelo in so njihovi nahrbtniku tako dragi, me zanima kakšen je od dm. in ali se res lahko pritrdi na ta voziček. če pa ima slučajno katera samo torbo od peg peregota za prodati, se pa priporočam.
koliko pa stane od dm nahrbtnik? in ali ima kaj notri še kakšne kozmetike?

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Nivein nahrbtnik
12.2.2005 17:14:05   
mala Zala
Živjo!

Meni je sicer DM-ov ruzak super, ampak kot sem rekla, mi je na mrazu razpokal in zdaj mi ven leti filc.

No, na voziček se "pritrdi" s pasom (poleg naramnic ima še en nastavljiv pas) in jaz sem ga preprosto obesila čez ročaje. Priročno.

Hja, stane (pa ne me za besedo držat) okrog 3.500 do 4.000 SIT, res se ne spomnim točno, vem pa, da se mi ni zdel drag. Notri je ena (bolj švoh) podloga za previjanje, pa hladilno mazilo, robčki in ne vem, če še kaj. V glavnem meni je služil, ampak zdaj bi pa rada še kakega drugega probala, da ne bom imela skoz istega.

Lep pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?