|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nivea šampon za ravnanje las
11.12.2007 11:52:33   
Anonimen
Ste ga že preizkusile? Me zanima vaše mnenje, preden grem v trgovino - ali se ga splača ali ne?

Sama imam ravno toliko valovite lase, da si jih moram sušiti ali s krtačo ali z likalnikom. Pa bi mi ful pomagal en tak šampon, da ne bi imela potem veliko dela.

Kaj pa šampon proti mastnim lasem? Katerega priporočate?' Si jih moram umivat na 2 dni in mi je to ful preveč.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
11.12.2007 11:56:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nivea šampon za ravnanje las
11.12.2007 11:56:27   
eya
Baje, da deluje...

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2147109

Samo tudi masti lase, tako da tebi verjetno ne pride preveč v poštev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2007 11:56:38   
Anonimen
uf.. sorry, grem iskat!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2007 11:57:08   
Anonimen
eya, si me prehitela. HVALA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2007 12:03:58   
Mlada mamica
Meni pa ni razlike...user posted image Tut ena prijateljica je imela pa tut ni zadovoljna,tak da ne vem---odvisno po moje!user posted image

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2007 16:36:55   
orhideja
Jaz imam cel komplet od Nivee za ravnaje las. To se pravi šampon, balzam in emulzijo. Pa moram rečt, da pri meni ne učinkujeuser posted image . V drogariji mi je prodajalka rekla, da moram imeti komplet če hočem da bo učinek. A učinka brez likanja niuser posted image  Pa naj povem še to, da sploh nimam skodranih las, ampak samo nekaj rahlo valovitih ob obrazu (pa me motijo). Res ne vem kako si lahko s tem porvnaš zelo skodrane laseuser posted image .
Mislim da je vse skupaj popolnoma brez učinka in škoda denarja za to. Likalnik ti edini zgladi laseuser posted image .

Moje mnenje iz prve roke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2007 16:52:03   
Anonimen
. A učinka brez likanja niuser posted image   

Seveda, da ne, saj noben šampon na svetu ti ne "zlika" las, to je logično.

Meni je ta linija recimo malo "otežila" las, da lažje dol pade in da niso tak naelektreni. Pa tudi z likalnikom ne rabim več tolikokrat it skozi las. 
Meni jih pa ne masti, ker imam preveč suhe lase, da bi jih lahko.

(odgovor članu orhideja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2007 17:16:35   
orhideja
Seveda, da ne, saj noben šampon na svetu ti ne "zlika" las, to je logično.

Ampak na vseh izdelkih od Nivee je narisan prečrtan likalnik in lepo piše z RDEČO: Lepi ravni lasje brez likanja samo s sušilnikom za lase.

S tem pa se ne strinjam. To je zavajanjeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2007 17:32:37   
Anonimen
. To je zavajanjeuser posted image .

Točno tak, zavajanje. Odvisno kdo se pusti zavajat. Jaz ko sem vidla slikico, sem se kotala od smeha, sem kupla, ker me je zanimalo če bo slučajno kaj razlike.

(odgovor članu orhideja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.