mojca345
|
naša " cerkvena" vlada si ni na jasnem, da bog ne da za plenice, ne za vrtec, ne za oblačila, ampak samo jemlje tam kjer lohka koga stisne ob kot. zato pa jaz komaj čakam, da jim bo 2 leti potekal. sej so vsi isti pod koži, politiki mislim, ampak mislim, da nam ni šlo še nikoli tako težko, kot nam gre danes.. služb ni, sociala ni za umret ne za preživet. skoz nabijajo študirite, potem pa ne dobim ustrezne službe, sorči ampak za sobarico nisem študirala. otroke si želim, ampak denarja nimam in letos februarja sem želela to dopovedat dekletom na mam.si pa nobena ni hotela razumeti. nimaš kam stisnit, ko nimaš od kje vzet. na denar pa vsi pademo in smo vsi isti, saj je naše preživetje. otrok je strošek in na žalost je danes tako, da želja ni pomembna, ampak je prvo denar in še pred tem ustrezna izobrazba. to pa kar se gre današanja neumna vlada, je pa totalna katastrofa. jaz bi se pritožila in skušala obrazložiti današnje finančno stanje, ne pa izpred mesecev, ker rednih služb skorajda da ni, vse je samo za 1 let ali manj in ne morejo pričakovati, da bo plača ista, ko pa je treba menjat službe. mislim pa, da v bodoče bo vedno MANJ otrok, pa že tako nabijajo kako ni otrok, sploh ker si jih ne bomo mogli PRIVOŠČITI, ne pa ker si jih NE BI ŽELELI ! v rt sun te proklete kretene
|