Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo gospodinje, ampak DIREKTORICE GOSPO... 6.11.2009 9:39:11
|
|
|
|
sonček33
|
Majci tole je zame izvaja dneva.
|
|
RE: Nismo gospodinje, ampak DIREKTORICE GOSPO... 6.11.2009 9:46:27
|
|
|
|
Majci100
|
Mene je tudi čisto impresioniral takšen pogled, na nas ženske. Sploh za tiste, ki so doma in so res gospodinje, v naši družbi večkrat naletijo na negativne odzive iz okolice, češ: A ti si pa kr doma, a ne hodiš v službo, al kaj???????? Ti prispevki so res zanimivi, všeč so mi,....tale govori o Gospodinjah z direktorsko plačo,..ha ha: http://www.n-tv.si/studio-n-gospodinja-z-direktorsko-placo
|
|
|
|
RE: Nismo gospodinje, ampak DIREKTORICE GOSPO... 6.11.2009 9:52:20
|
|
|
|
TRIŠ
|
Zelo mi je všeč naslov teme
|
|
|
|
RE: Nismo gospodinje, ampak DIREKTORICE GOSPO... 6.11.2009 9:57:46
|
|
|
|
Mija79
|
Se pravi po tem prispevku sledeč sem napredovala v direktorico ,to mi je zelo všeč...
|
|
|
|
RE: Nismo gospodinje, ampak DIREKTORICE GOSPO... 6.11.2009 17:13:46
|
|
|
|
pupe
|
direktorica gospodinjstva,...sem že prenesla mojemu možu:)
|
|
|
|
RE: Nismo gospodinje, ampak DIREKTORICE GOSPO... 6.11.2009 17:26:58
|
|
|
|
mika
|
Mene pa to sploh ni impresioniralo...majci, ne vzet osebno... sem bila gospodinja dve leti, se nisem nič kaj direktorsko počutila. Bolj direktorsko se počutim sedaj, ko sem v službi in sfolgam oboje...veliko naredi tud mož oz. oba vodiva domače podjetje ...pa še likarco plačujem. Kaj je bolj direktorskega...da si sam za vse al da drugi delajo zate? joj, upam da nisem katere gospodinje užalila, ampak jaz sem se v tej vlogi zelo slabo počutila.
|
|
|
|
RE: Nismo gospodinje, ampak DIREKTORICE GOSPO... 6.11.2009 22:14:39
|
|
|
|
Spark
|
Dober naziv. Grem moža vprašat če rabi novo službo. Mu je rade volje prepustim
|
|
|
|
RE: Nismo gospodinje, ampak DIREKTORICE GOSPO... 8.11.2009 11:54:17
|
|
|
|
ely*
|
Tale naziv mi je pa všeč
|
|
|
|
RE: Nismo gospodinje, ampak DIREKTORICE GOSPO... 9.11.2009 12:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
joj to je ena babnica knjigo napisala, da je vodenje gospodinjstva enako vodenju podjetja in je stvari razložila, kako se lotit posameznih projektov, da ti ostane velika plača - prosti čas. A ta bukva se še kje dobi?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.