liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Pozdrav! Sem se odločila, da za mnenje povprašam tukaj, ker od bližnjih kolegic ne bom dobila toliko realnega mnenja, že zaradi tega ker marsikatera ni v podobni situaciji (nimajo družin, niti partnerja ). Tako...moje vprašanje je naslednje. Upam, da mi boste podali svoje mnenje ( tako ženske kot moški), da vidim malo bolj realno sliko iz drugega zornega kota. Zanima me, če ste kdaj ugotovile, za svojega, da počne tiste stvari ( samozadovoljevanje) in to pred vami skriva oz. potem mu nekako ni do vas? Naj povem, da imam občutek, da za partnerja nisem več dovolj dobra, čeprav pravi da sem super in vse. Vem, da je to nekaj naravnega in normalnega, vendar počutim se nekako izdano, prizadeto, ker se dojemam na način, da nisem dovolj dobra. Po porodih normalno da nekaj ostane, trudim se, vendar nikoli ne bom princeska z lepo postavo. Samozavest mi krha na ta način, čeprav se sama koliko toliko vredu počutim ( izgubila sem že 10kg in počasi teža še pada ). Včasih imam zdravstvene probleme zaradi katerih res ne morem početi teh stvari, pa vendar, boli me nekje pri srcu. Nora sem nanj kljub temu da sva že nekaj let skupaj, njegova pozornost, kaj naj rečem, odnesel jo je veter. Zdaj sem postala zaprta še jaz, ker se mi ne zdi fer, da pozornost curlja samo iz moje strani. Kaj naj naredim, da bom spet 'dovolj dobra' in vredna tudi kakšnega sporočila, ki mi bo dal vedet da misli tudi on name in da le ni pozabil 'na naju'. Hvala za mnenja in odgovore! Mogoče pa le ne sili vate.....ker imaš zdravstvene probleme in ne moreš seksati oz. imeti spolnega odnosa in si ga nekajkrat zavrnila, zdaj le ne sili vate več s pozornostjo.....in ko je nehal siliti vate s pozornostjo, ki si jo prej verjetno precejkrat zavrnila, te boli pri srcu, ker te ne obsipa s pozornostjo, ki ti je bila prej nadležna, zdaj, ko je pa ni, ti pa manjka..... Ker pa je vseeno moški in ga kot žena tudi vzburjaš, pa ne sme siliti vate, ker imaš od časa do časa zdravstvene probleme in ne moreš imeti spolnega odnosa se pa samozadovoljuje....in ker ti spolni odnos oz. seks imenuješ "te stvari" verjetno imaš tudi do "teh stvari" specifičen odnos, on to samozadovoljevanja skriva pred tabo, ker so to pač zate "te stvari".......
|