|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nisem nosečka*
15.1.2006 12:32:36   
Anonimen
Naj vam sporočim,da nama s fantom,s katerim sma se razšla v torek,ni bilo usojeno narediti pikice.Čeprav sem si jo srčno želela,lahko grem sedaj,ko sem dobila menstruacijo danes,ponovno novi usodi naproti,sama.Malo sem žalostna,a hkrati pomirjena,ker si želim,da bi moj otrok imel dobrega očka.Upam,da mi to nekoč uspe.

user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nisem nosečka*
15.1.2006 12:38:35   
Sulfinija
Elanor!!!!!!

Ne vem kaj naj ti rečem.Kar čutim tvojo žalost.Nisi nosečka in tudi žal brez fanta.Vendar vedi,da za vsakim dežjem posije sonce upam,da bo tudi tebi prav kmalu!

LP Mojcauser posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2006 12:43:07   
lelaval
Če sta šla narazen, je resnično bolje, da nisi nosečka. Ko boš spoznala novega fanta in z njim zanosila, boš videla, da je bolje, da otrok odrašča ob očetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2006 12:44:19   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  žal mi je za vaju, eno majhno vprašanje imam pa le zate...kaj bi naredila, če bi bila noseča...a bi bila mogoče spet skupaj oz. če sta imela željo po user posted image  ? No, upam, da ni preveč osebno vprašanje, pa svetujem ti, da se kar oreng user posted image user posted image  zjokaš, pa bo kmalu že bolje...bolečina mora it ven...
Nati

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2006 12:44:24   
CIPRESA
Elanor z fantom vama pač ni bilo usojeno in tudi usoda je hotela da otroček nebi bil brez očka...zato pojdi z novimi močmi naprej in na koncu te bo čakala SREČA!!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2006 13:13:41   
Anonimen
Oba sma si želela dojenčka,morda on še celo bolj,kot jaz.Delala sma načrte,se veselila vsakega novega dne.Zbrala sma nekaj igračk iz najinega otroštva,se pogovarjala o vzgoji.In že celo imena sma imela kar nekaj časa že pripravljena(izbral jih je on).Tako sma se veselila.Pa nama ni bilo usojeno.Mislim,da tudi,če bi bila nosečka,ne bi bila nikoli več skupaj.Žal.Pikica,ki si jo jaz še vedno želim,pa bo zrastla v mojem bušiju,ko spoznam pravega očka zanjo.S tem se tolažim v teh težkih trenutkih.user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2006 15:28:59   
AKŠ
Elenor - vem da je hudo - ampak pravijo da za vsakim dežjem posije sonček.....tudi zate bo....

bolje da je tako, kot pa da bi ostala sama z malo pikico - ko bo prišel "ta pravi", potem boš šele vedela, da se je tisti torek moralo zgoditi to,kar se ti je zgodilo - in ne bo ti žal, da se je usoda za trenutek poigrala s teboj...

(pri meni je bilo enako - sedaj imam res super partnerja in malo nadobudno deklico, ki nama je polepšala življenje)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2006 16:04:53   
Naja30
Ne bodi žalostna, če sta se razšla še preden si zaneslivo vedela, da nisi user posted image , je bolje tako. Boš že našla partnerja, s katerim bosta srečna starša.

Držim pesti zate!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?