|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nisem šla po CB
6.10.2004 8:49:39   
Neža81
Jutro!

Včeraj po službi nisem mela časa it po CB, ker sem morala nujno iti v avstrijo, ko sm pa prišla domov pa je bla ura 22 in je bila lekarna zaprta:zmeden:. Tako da bom danes to opravila. Skoz hodim na wc in gledam dol če je že kaj. Tudi znakov še ni nobenih :sloncek::sloncek::sloncek:. Ponavadi me najprej začne trebuh boleti in sem vsa nervozna, sedaj pa nič. No, bomo vidli. Ampak danes bom šla po CB,ko bom imela malico, torej ob kakih 11.

Bote držale pesti?

Neža
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nisem šla po CB
6.10.2004 8:52:55   
pi
Držim pesti :sloncek:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nisem šla po CB
6.10.2004 8:56:01   
TASI71
Tudi jaz držim pesti za :modri::roza:

Upam, da bo današnji dan zate nekaj posebnega.
Za srečo ti pošiljam enega :angel:

LP Taši

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nisem šla po CB
6.10.2004 8:59:02   
Neža81
Punce, a mi lahko katera pove, kolikostane CB? Še ga nisem nikol uporabila.

Hvala9nebesa

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nisem šla po CB
6.10.2004 9:05:13   
mozart
Okrog 1.600,00 sit. Sama sem ga kupila, a ~al nisem imela mo~nosti da bi ga uporabila-:hudicek:!

l.p.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nisem šla po CB
6.10.2004 9:05:58   
klarisa
okrog 1300, cenejš je romed dip test (cca.300 sit), ki pokaže že kakšne 4 dni pred M...

Držimo pesti!
pa pa

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nisem šla po CB
6.10.2004 9:12:41   
Neža81
ROMED DIP se reče testu? Pa je tudi tako zanesljiv kot CB? Kaj mi svetujete, katerega je bolje uporabiti? M:hudicek: bi (ne)mogla dobiti danes ali pa jutri.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nisem šla po CB
6.10.2004 9:18:45   
klarisa
Na navodilih piše da je 99 %-tko kot CB, ima pa baje večjo občutljivost na BHCG (noseč.hormon) zato prej pokaže. Reče se pa kar Romed dip test ampak čist v vsaki lekarni ga menda nimajo.

pa pa

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nisem šla po CB
6.10.2004 9:23:38   
Neža81
Če ne bojo imeli tega pa bom vzela CB. Do 12.00 pa vam vsekakor sporočim kaj bo (če ne bom preveč nerodna, ker še nisem nikol uporabila testerja in ga bom že kje uničla prvič;)). Sicer pa so tako navodila zraven.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nisem šla po CB
6.10.2004 11:06:38   
smrček
Drižim pesti.

Sicer imaš pa dve možnosti: Kupi in naredi test (lahko greš tudi v laboratorij, stane cca 650 SIT in je zelo zanesljiv).
Ali pa počakaj devet mesecev in boš 100 % prepričana
;););)

Želim ti :modri::roza: in hitro sporoči

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nisem šla po CB
6.10.2004 11:10:03   
tinkamiška
Še kr držim pesti!!:)

Tinka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nisem šla po CB
6.10.2004 11:49:21   
simonas
Jaz tudi držim pesti, ura pa bo že skoraj 12.:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nisem šla po CB
6.10.2004 12:10:09   
Neža81
Punce odgovor sem napisala v drugi temi, se orpavičujem...nič ni Sicer pa piše v navodilih, da je treba CB opravit prvi dan po izostali M, jaz pa bi jo mogla dobit danes ali pa jutri... tak da sem optimistka in še bom čez 3 dni enkrat naredla test.
9nebesa

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.