Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nipellete avent 4.10.2007 20:11:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se jaz prav spomnim jih lahko uporabljaš bolj v začetku nosečnosti.
|
|
|
|
RE: nipellete avent 4.10.2007 20:54:13
|
|
|
|
žanai
|
Ojla! Jaz imam tudi eno vdrto (no, sem jo imela ), druga pa je bila ploščata oz. ni izgledala kot klasična bradavička. Pa sem kar nekako logično razmišljala. V porodnišnici moja preljuba dojenčica ni imela za kaj zagrabit, samo kljunček je odpirala in iskala karkoli za v usta. Pa sem bradavico malo posvaljkala med prsti in takoj pristavila ta malo (drugače se je bradavica v nekaj sekundah spet sploščila). Ko je dojenčica začutila, da ima nekaj konkretnega za v usta, se je takoj znašla in povlekla. Bradavico sem si svaljkala nekaj dni, potem pa so mi kar same stale tako (mi še zdaj, pa je stara 2 leti), ker jih je tako "pocuzala". Pazi samo, da dojenčka pravilno pristaviš in da ti ne sesa le bradavice (boli ko ) ampak mu cel kolobar zatlačiš v usta. Včasih sem jo morala prve dni tudi po 10 krat pristaviti, da je pravilno zagrabila. Eni dojenčki pa to obvladaja že od začetka. Pa srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?