|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nina 78 in Valentina. - glede modrčka
21.4.2005 12:41:14   
Tricia
Kakor sem vama obljubila evo me. Zadnjič ste spraševale o modrčku. No danes sem dobila paket od Neckermanna. Sem pomerila in vse štima. Blago se mi zdi vredu, ni tako cunjasto ki še za po tleh ne bi bilo dobro. Men se zdi vredu. Številka je tud ok, tako da če si bosta naročale, si brez strahu naročta tako številko kot jo bosta potrebovali. To pravim, ker ponavadi jst nisem imela sreče z merami, vedno sem dobila preveliko. Tokrat pa sem zadovoljna.

Nobenga ne silim v nakup, hotela sem vama samo povedat moje mnenje, da meni ni žal nakupa.

Lep pozdrav :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.4.2005 13:29:14   
pravljica
tricia a si mogoče prek interneta naročala? ne vem, če bi mogla na mail dobit kakšno potrdilo al ne :zmeden:

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2005 13:35:36   
NINA78
Tricia, najlepša hvala za tvoj odgovor glede modrčka.
Bom upoštevala nasvet, ko bom nakupovala potrebno. Sem si že spravila tisto Internet stran pod priljubljene, tako da ne bom takrat po nepotrebnem iskala.
Še enkrat hvala in lep pozdrav. :)
PS: V katerem tednu pa si ti? Jaz v 15 in 3/7. BY. Nina.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2005 13:55:41   
Tiamo
Pravljica, če naročiš preko neta, dobiš obvestilo na elektronsko pošto o oddanem naročilu.

LP Tia74

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2005 14:11:45   
Tricia
Ja, naročila sem prek interneta in dobila po mejlu obvestilo. Naročilo sem oddala 11.4., včeri so me obvestili da je bil paket poslan na pošto in danes sem ga prejela.

Nina 78, jst pa sem že blizu konca - dober 37 teden. Še malček pa bo. :sloncek: Komej čakam.... :sloncek:

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2005 14:49:45   
NINA78
Lepo Tricia. Res boš kmalu mamica :bravo: ... verjamem, da komaj čakaš. Tudi jaz sama ne morem pričakat dne, ko bom lahko držala svojega prvega otročička v rokah. :duda::duda::duda:
Srečno in LP, NINA. :)

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2005 16:23:14   
valentina.

Tricia, hvala da si javila, me je prav zanimalo. Si bom tudi jaz naročila čez kakšen mesec, če se še kaj povečajo :).

LP, valentina

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.4.2005 19:14:44   
povhek
Tudi jaz sem opazila tiste v katalogu pa sem jih videla potem še v mullerju mislim ,da so bili 2.900 pa so čist ok.Imam celo dva doma tko da punce se splača še tam pogledat.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?