Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nina 78 in Valentina. - glede modrčka 21.4.2005 13:29:14
|
|
|
|
pravljica
|
tricia a si mogoče prek interneta naročala? ne vem, če bi mogla na mail dobit kakšno potrdilo al ne :zmeden:
|
|
|
|
Nina 78 in Valentina. - glede modrčka 21.4.2005 13:35:36
|
|
|
|
NINA78
|
Tricia, najlepša hvala za tvoj odgovor glede modrčka. Bom upoštevala nasvet, ko bom nakupovala potrebno. Sem si že spravila tisto Internet stran pod priljubljene, tako da ne bom takrat po nepotrebnem iskala. Še enkrat hvala in lep pozdrav. :) PS: V katerem tednu pa si ti? Jaz v 15 in 3/7. BY. Nina.
|
|
|
|
Nina 78 in Valentina. - glede modrčka 21.4.2005 13:55:41
|
|
|
|
Tiamo
|
Pravljica, če naročiš preko neta, dobiš obvestilo na elektronsko pošto o oddanem naročilu. LP Tia74
|
|
|
|
Nina 78 in Valentina. - glede modrčka 21.4.2005 14:11:45
|
|
|
|
Tricia
|
Ja, naročila sem prek interneta in dobila po mejlu obvestilo. Naročilo sem oddala 11.4., včeri so me obvestili da je bil paket poslan na pošto in danes sem ga prejela. Nina 78, jst pa sem že blizu konca - dober 37 teden. Še malček pa bo. :sloncek: Komej čakam.... :sloncek:
|
|
|
|
Nina 78 in Valentina. - glede modrčka 21.4.2005 14:49:45
|
|
|
|
NINA78
|
Lepo Tricia. Res boš kmalu mamica :bravo: ... verjamem, da komaj čakaš. Tudi jaz sama ne morem pričakat dne, ko bom lahko držala svojega prvega otročička v rokah. :duda::duda::duda: Srečno in LP, NINA. :)
|
|
|
|
Nina 78 in Valentina. - glede modrčka 21.4.2005 16:23:14
|
|
|
|
valentina.
|
Tricia, hvala da si javila, me je prav zanimalo. Si bom tudi jaz naročila čez kakšen mesec, če se še kaj povečajo :). LP, valentina
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?