Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nimava časa drug za drugega 18.7.2008 20:57:04
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Žalostna sem, pa se morm nekomu potožit ...a imate tud ve s svojimi partnerji kdaj obdobje, da nimate časa drug za drugega? Midva sva že dve leti zelo zaposlena (jaz delam dve službi, moj možek pa službo, pa ob delu še študira zraven), zdaj ko so pa dopusti, pa zidava, sva pa ves čas na parceli. Zvečer sva tako utrujena, da samo še malo poklepetava in zaspiva kot ubita. Komaj čakava začetek avgusta, ko greva za en teden na dopust (sicer z njegovimi starši) in potem še en teden v septembru (z mojimi starši). Ob zidavi si ne moreva privoščiti kaj drugega kot to, da gremo skupaj in bodo najini stroški minimalni :) Živiva za vikende ali bolje rečeno za nedelje, ko si privoščiva sprehode, kakšen izlet in si spočijeva. Ampak vseeno je to premalo, pogrešava se, pa nimava kaj storiti, no treba še malo potrpeti. Avgust bo bolj sproščen, ker bo klet gotova in bomo malo zadihali, komaj pa čakava, da začneva zbirati oblekce in urejati domek za najinega dojenčka, ki pride konec oktobra, ali pa prve dni novembra. :) Tudi mali v mojem trebuščku nima nič od naju, svetujejo, da naj bi se znjim pogovarjali, pa še midva zase nimava časa, kaj šele za najino pikico ...kako se soočate s pomajkanjem časa?
|
|
|
|
RE: Nimava časa drug za drugega 18.7.2008 21:07:06
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Pa vsaj dopust bi si privoščila čisto zase, no.
|
|
RE: Nimava časa drug za drugega 18.7.2008 21:15:55
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Saj en vikend si bova pa res - konec avgusta greva v Rim. :)
|
|
|
|
RE: Nimava časa drug za drugega 19.7.2008 8:10:47
|
|
|
|
bodoča
|
Priporočam vama, da si najdeta čas zase, bo pač kak dan kaj drugega počakalo. Pomanjkanje časa en za drugega je huda bolezen za partnerstvo. Glede dopusta pa bi ti rekla tako, pojdita raje 1x sama (pa če tudi samo za 4 dni), kot pa 2x s starši, bosta glede stroškov skor na istem.
|
|
RE: Nimava časa drug za drugega 19.7.2008 9:04:17
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Koliko razumem preživita ves čas zidave skupaj, pa večere skupaj, nedelje s sprehodi........A ti veš da preživita več časa skupaj kot pa polovica parov tukaj na RR Ti si samo malo bolj občutljiva ker si noseča in te je strah da bo tako tudi po tem ko pride oročiček ali celo slabše, ker vama bo skrb za vzela še ta prosti čas ki ga imata sedaj.
|
|
|
|
RE: Nimava časa drug za drugega 19.7.2008 9:58:10
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Uf zidava ne ne prvih 14 dni je mej moj srček dopust in sem jaz delala: torej je bil on na parceli, jaz v službi. Zdej sva zamenjala, sem jaz 14 dni na parceli pa on v službi, no meni pa kontrolo pomaga delat še moj tast, možev ati :) Sej kr gre ...včeraj sem bla žalostna, danes je nov dan, pa še sonček sije, čeprav morm zdej rešit eno zadevo, so mi včeraj pripeljali 10 palet napačnih kvadrov, pa pop....Sej vem, da bo boljše, damo smo res nosečnice bolj občutljive in se hitreje zjokamo, sploh če smo malo bolj pod stresom. Take smo ...a ne. Moj srček danes cel dan dela, ker selijo firmo, komaj čakam, da ga zvečer vidim. :) Hvala Kontrakarambolmatica za spodbudne besede, mi veliko pomenijo!
|
|
|
|
RE: Nimava časa drug za drugega 19.7.2008 10:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
A ti veš da preživita več časa skupaj kot pa polovica parov tukaj na RR Meni se tudi zdi, da nista tako malo skupaj. Prakticno vsak dan, nedeljo imata zase, tudi pocitnice. To je cisto v redu. Posvetita te minute drug drugemu. Tudi minuta lepe pozornosti je lahko veliko :).
|
|
|
|
RE: Nimava časa drug za drugega 19.7.2008 16:11:06
|
|
|
|
Teya*D.
|
Res sta veliko skupaj ampak verjetno ne na tak način kot bi si želela. Mogoče vama manjka nežnosti in cartanje še posebaj zdaj, ko si nosečka. Malo več bi si lahko vzela zase. Vsaj kak vikend, ker ko bo otrok boš nekaj časa rabla, da boš prišla v star urnik. Takrat tudi ne bgoš imela kaj dosti časa za partnerja vsaj od začetka ne. Raje se še pocartajta zdaj, ko sta še dva in v veselem pričakovanju. lp
|
|
|
|
RE: Nimava časa drug za drugega 19.7.2008 16:37:46
|
|
|
|
rija
|
jaz tudi ne vem, zakaj rineta s starši na dopust če finančno ne gre, pa bodita doma na dopustu. sama in skupaj. saj človek preživi kako leto brez morja.
|
|
RE: Nimava časa drug za drugega 19.7.2008 17:17:04
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz tudi ne vem, zakaj rineta s starši na dopust če finančno ne gre, pa bodita doma na dopustu. sama in skupaj. saj človek preživi kako leto brez morja. Se podpišem pod tole. Ker rabita čas tudi samo zase. Mi tudi ne gremo vsako leto na morje, pa nam ni hudega. Ko pa gremo pa tudi ne škrtarimo. Raje grem vsako drugo leto pa tisto pametno, kot da hodim nekam na silo, za male pare.
|
|
|
|
RE: Nimava časa drug za drugega 19.7.2008 20:38:00
|
|
|
|
Klaudy
|
Mislim, da sta dovolj časa skupaj, vendar se tebi to le zdi. Tudi meni se je tako zdelo, ko sva lansko leto gradila in poleg tega sem še bila noseča. Poleg tega sem se še sekirala ali bo bajta gotova, ker bi drugače dobila živčnega, če bi mogla z biti pri tašči. Tudi midva sva bila ob večerih tako fertik, da sva samo padla v posteljo. Odselila sva se ravno en mesec pred prihodom naše bebice. Sedaj pa uživamo 100 na uro in si res vzameva čas zase. Ta mala mi že spi celo noč, tako da nimava problemov. Gremo pa letos tudi na morje in to sami. Res ti priporočam, da raje ne bi šla s starši na morje. Pojdita se raje v toplice kopat za kakšen dan ali dva. Nama je lani to ful bilo fajn. Pa če sta oba v nedeljo doma pot pod noge.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?