|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nikotin in nosečnost
9.10.2006 13:48:06   
Taula
http://24ur.com/naslovnica/servisi/vizita/20061009_3081767.php

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nikotin in nosečnost
9.10.2006 13:52:20   
Anonimen
jauser posted image

Jst se uspešno odvajam oz. sem se odvadlauser posted image

Zdej pa sam še čakamo user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2006 14:42:44   
Klarita
Jaz sem tudi najprej zmanjšala, sedaj pa nehala. Res je, da sem se vmes malo pregrešila, ampak ni bilo hudo, sedaj pa spet nič. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2006 15:57:46   
Afnica
Sama ne kadim. Ampak sem zdej kar lep čas delala preko študenta v kavarni. OOoooogromno dima sem vdihala. user posted image  No, hvala bogu sem zdej v trgovini na blagajni. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2006 20:11:24   
bodoča
jaz sem kadila 7 let in zdaj že 1 leto in 5 mesecev ne user posted image . se mi zdi ful fajn da bo moje telo res spucano nikotina, ko bo v trebušku začela rast bebica.
drugač pa mi je ful grdo za pogledat žensko z velikim trebuščkom in cigareto v ustih user posted image .

mojeustvarjanje

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2006 23:02:58   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

drugač pa mi je ful grdo za pogledat žensko z velikim trebuščkom in cigareto v ustih user posted image .

Men tud. In taka je moja svakinja, pa tud ena moja kolegica je pri obeh noscenostih se zmeri ful kadila.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2006 8:05:03   
blue sky
Jaz sem tudi včasih kadila, zdaj pa že 5 let ne in se mi kar fajn zdi, da od takrat nisem nikoli več prižgala cigarete. user posted image

Sploh pa mi ni všeč, ko vidim, da kadijo nosečnice in mamice, ki dojijo.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2006 12:24:42   
tasi81
Dejte mi prosim pomagat z nasveti kako naj se odvadim kajenjauser posted image

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2006 12:34:51   
Klarita
Vse je v glavi!!! Jaz sem si rekla, da cigareta ne rabim. Enostavno. Mi pa ne rabiš pravit, kako težko je. Jaz sem leta kadila, sicer sem bila bolj taka redka kadilka, ampak vseeno. Ko je veliko ljudi okoli mene nehalo, sem si rekla, da sem ful grda s čikom v ustih in da tega ne rabim. Sama sebe moraš prepričat, da ti cigaret smrdi. Meni je to najbolj pomagalo. Ko se mi je zaluštalo sem si sicer prižgala, ampak sem v naslednjem dimu spet sama sebi rekla, da je ugabno in da tega ne rabim. Nekaj časa sem imela na mizi vedno grozdje, bobi palčke.... Ker ko se mi je zaluštalo, sem pač to dala v usta namesto čika.
Upam, da ti rata!!!

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2006 10:34:47   
MissLady
Jaz sem pred pol leta nehala kaditi s pomočjo nikoret obliži. Meni so 100% pomagali.

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2006 11:36:52   
tasi81
Oprostite za mojo nevednostuser posted image ! Na kakšen princip pa delujejo ti obliži??

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.10.2006 14:27:58   
Klarita
Kolko vem vsebujejo ti obliži nikotin, ki se vpija skozi kožo. Upam, da sem ti prav razložila. Nikotin je verjetno v drugi obliki in zato nekako pomiriš potrebo po cigaretu. Če sem kaj narobe povedala, naj me katera popravi.

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?