Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nikoli ne zvemo rezultate 19.10.2006 11:33:31
|
|
|
|
baguSka
|
Sej ene povejo. Ene pac ne.. Veliko je tud anonimnih, tko je itak vseen. Vsaj men.. Pomagam z nasvetom ce znam oz. mam mnenje, vec kot to me pa niti ne zanima.. No se kdaj zgodi, da je kaksna taka tema, ampak pozabim. Tko da ni panike..
|
|
|
|
RE: Nikoli ne zvemo rezultate 19.10.2006 11:38:49
|
|
|
|
smrka
|
Mene pa zanima kako se odlocijo tiste/tisti ki sprasujejo.. pa ne iz radovednosti.. ampak v tem smislu, da nam potem ta oseba pove a se je odlocila prav ali ne.. ali so ji koristili nasveti in mnenja ki smo ji dali.
|
|
|
|
RE: Nikoli ne zvemo rezultate 19.10.2006 11:42:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa niti ne zanima. Vsak živi svoje življenje, vsak ima svoje probleme. In ne vem zakaj bi se obremenjevala še s tujimi problemi, če imam pa že svojih zadosti.
|
|
|
|
RE: Nikoli ne zvemo rezultate 19.10.2006 12:35:40
|
|
|
|
srki
|
Verjetno imajo svoje razloge, zakaj ne povejo. Jaz zase povem, da sem upoštevala nasvete iz RR, za enkrat mi ni žal .
|
|
|
|
RE: Nikoli ne zvemo rezultate 19.10.2006 15:07:14
|
|
|
|
igralka
|
Ja, lepo bi bilo vedet, če je naše klobasanje kaj zaleglo Mene tudi firbec matra.
|
|
RE: Nikoli ne zvemo rezultate 19.10.2006 20:58:57
|
|
|
|
maya_slo1
|
Morda pa oseba, ki je potrebovala nasvet ne želi obremenjevati drugih z razpletom problema ali pa preprosto pozabi na forum kjer je postavila vprašanje po tem, ko problema ni več. Če te kakšen konkreten razplet problema še posebej zanima, pošlji osebi zasebno sporočilo in morda ti odgovori. Jaz ne vidim druge.
|
|
RE: Nikoli ne zvemo rezultate 19.10.2006 21:44:44
|
|
|
|
Magi*
|
dej smrka, priznaj, da bi rada dobila feedback zato, da boš potem ustanovila svetovalno podjetje prek spleta
|
|
RE: Nikoli ne zvemo rezultate 19.10.2006 23:36:43
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa povem rezultate in nasvete tudi upoštevam. Npr. na temi vrtec sem upoštevala vse kar so mi punce svetovale in o rezultatu tudi poročala pa pri kaki drugi temi tudi
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?