Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nikakor si ne opomoremo! 24.11.2004 14:01:48
|
|
|
|
*
|
Ji kuhar Jože speče kak štrudelj, da si opomore? Sigurno je lačna..:)-:)-:)- Cmok Metuljčici od princa:metulj:
|
|
|
|
Nikakor si ne opomoremo! 24.11.2004 14:02:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vam vsem pošiljam :miska::miska::miska: in upam, da vam pomagajo k hitrejšem okrevanju!
|
|
|
|
Nikakor si ne opomoremo! 24.11.2004 16:11:04
|
|
|
|
JASNA D
|
Ja tudi mi želimo čim prejšnje okrevanje! A mamica je že O.K.? Meni je pediatrinja ob Markovem prehladu (+ vneto grlo) zabičala, da moramo biti čim več na svežem zraku, seveda, če ni bilo vročine. Tudi ko je bil na antibiotiku, smo morali ven, je pa res bil brez vročine. Tako, da če vajina lepotička ne kuha, jo kar malo mahni na luft. LP, Jasna
|
|
|
|
Nikakor si ne opomoremo! 24.11.2004 18:38:25
|
|
|
|
mehurčica
|
Ko je imela 6.bolezen je dobila antibiotike? David jih je dobil in jih more jest 10 dni-še 2dni. Vročine pa ni imel že 3.dan popoldan. Ven pa le pojdite. Vsaj malo. Upam, da se bo hitro pozdravila!:angel: Sem komaj danes videla, da imaš drugi nick. Pa-pa:miska:
|
|
|
|
Nikakor si ne opomoremo! 24.11.2004 19:54:21
|
|
|
|
malika
|
Joj pojdite vseeno ven na sonček-če ni vročine. pa dosti dosti za pit. Mogoče kak pomarančni sokec?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?