|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nika spet doma!
20.1.2005 11:10:53   
TVN
Živjo, punce!
Včeraj sem bila na Dunaju in nisem nič prebirala vaših pisemc. Danes sem nazaj v službi in komaj verjamem, koliko pošte se je nabralo samo v enem dnevu, kar me ni bilo.
Žal mi je zate, Baguska, da tista grda, grda :hudicek: spet prišla, ampak držim pesti, da je prihodnji mesec ne bo! Pa še Valentinček se bliža, tako da imejte še bolj radi!
Pri meni nič novega - še vedno čuvam svojo pikico (po mojih izračunih sem v 4. tednu) in nestrpno čakam prvi pregled v začetku februarja pri svoji G. Še vedno skoraj ne morem verjeti, da sem :nosecka:! Pa prav nič mi ni slabo, tudi prsi me ne bolijo in utrujena tudi nisem. Še vedno hodim na fitness in plesne, vendar sem zmanjšala tempo in obremenitve.
Vse vas prav lepo pozdravljam in čakam nadaljnjih novičk!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nika spet doma!
20.1.2005 11:15:15   
baguSka
Oj!
Smo ble pridne a ne? :sloncek::sloncek::sloncek:
Očitno smo si tud mi včer raj vzele čas za RR kot čas za pavzo in za kavico..:)-
Lepo da si naš prišla pozdravit takoj ko si se vrnila z Dunaja in čimlepši delovni dan!:)

Pobožaj trebušček in hvala za pestke!:) (le pazi da z njimi koga ponesreči ne raniš!):)-:)-:)-

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nika spet doma!
20.1.2005 11:16:23   
Skye
ojla srečka :nosecka:

:rozica::rozica::rozica: zate in za :duda: pod tvojim srčkom:)

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nika spet doma!
20.1.2005 11:41:30   
andreja69
super, da se tako fajn počutiš:metulj:lepo pazi na malo:duda:.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nika spet doma!
20.1.2005 12:33:14   
meeryana
Nika_35 pozdrvaljena....vidim, da si tam pod črto in da piše po 6 letih. Zanima me, ali je to bilo po naravni poti? Kaj vse si dala skozi, da si prišla do željene pikice?
Najlepša hvala in lep pozdrav.
Pa seveda čestitke iz srca!

meeryana

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nika spet doma!
20.1.2005 12:52:50   
TVN
Živ, Meeryana!
Ja, bilo je po naravni poti. Načrtno se res trudiva pravzaprav že več kot 6 let. Najprej sem šla po kakih 7, 8 mesecih poskušanja do svoje G po nasvet, kaj storiti, saj so vsi ves čas govorili, da ni treba zganjat panike, če ne uspe v prvega pol leta. No, pa mi je G rekla, da je to lari-fari in da je treba na pregled, če ne rata že po 3 mesecih, sploh še če si nad 25 let. In jaz sem bila takrat stara že 28 let. Potem sem dala nekaj pregledov skozi pri njej (UZ trebuha, klomifen, itd.), se niti ne spomnim vsega podrobno. Ker se ni nič zgodilo, me je poslala k dr. Rešu v Dravlje. Pa mi žal že od prvega trenutka ni bil ravno simpatičen, čeprav je bojda eden največjih strokovnjakov v SLO. No, pa sem se seveda potrudila in hodila k njemu. Poslal me je na HSG (2x), pa laparo in histeroskopijo. Pa še kar ni bilo nič. Aja, vmes je naredil tudi spermiogram in je bilo vse o.k. Zdolga in skratka, ni našel pravega vzroka (kar je precej pogosto). Potem je predlagal umetno oploditev in povedal, koliko denarčka želi imeti. Cifre so bile velike, pa tudi čudno se mi je zdelo, saj sem od drugih imela info, da so prve 3 oploditve zastonj. In se takrat nismo nič konkretnega zmenili. Malo je vmes čas mineval, ker sem tudi sama kar čakala, da se bo zgodil čudež. In dosti sem imela že vseh dohtarjev, pa bolnic in pregledov in računanja plodnih dni. Lansko leto sploh nisem prestopila vrat ginek. ordinacije. Ravno konec leta pa sva z možem premlevala, da bo vendarle treba nekaj konkretnejšega ukreniti, če hočeva imeti bebiko. No, in sem si rekla, da po novem letu obiščem svojo G in prosim za uvrstitev na listo za umetno oploditev. In potem pa tednu prijetnega oddiha ni prišla menstruacija. Pa sem čakala in še malo čakala in naposled naredila test s CB. Pozitivno. Ti rečem, da sem bila dokaj hladna. Pa sem si rekla, ajd, poskusi še enkrat čez par dni, da se prepričaš. Pa spet pozitivno. No, to pa ni naključje. Sedaj imam pregled pri G dogovorjen za 10.02. Sporočim.
Sorči, ker sem tako neznansko doooolga. Upam, da sem ti vlila nekaj upanja! Ena rožica zate :rozica: in nasmehni se sončku. :)

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nika spet doma!
20.1.2005 13:18:45   
meeryana
:rozica:Nika hvala ti,....res si mi vlila upanje, točno to sem hotela slišati :)

Držim pesti, da bo vse o.k.! 9nebesa9nebesa9nebesa

Hvala še 1x in LP:rozica:

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nika spet doma!
20.1.2005 13:42:03   
pi
Imaš pa res dobrega G. Midva se že trudiva od junija 2004 pa mi je včera moja G rekla da še naj 6 mesecev počakam. sestra je pa zraven pripomnila, češ kako smo mladi neučakani, da bi radi vse takoj, da pač naj čakam. Pa tako grozno mlada tudi več nisem ( 28 let ).

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nika spet doma!
20.1.2005 13:42:37   
pi
Nika35 še enkrat čestitam !
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nika spet doma!
20.1.2005 13:47:19   
TVN
Pi, ne pusti se kar tako odpraviti. Vsi ti pregledi trajajo in čas zelo hitro leti. Kar vztrajaj naj te pošlje na najdaljnje preglede, nima smisla izgubljati časa. Postani mlada mamica in to čimprej!!

pa hvala za čestitke.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nika spet doma!
20.1.2005 15:41:09   
Andy13
Nika35, prav lepo je prebrati tvoje besede, da se dobro počutiš. Naj bo tako še naprej! :duda::love::duda:

Uživaj nosečnosti in naj te :angel: varuje.

Lp, Andy

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.