|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nik,kateri je padel...
27.8.2006 19:25:07   
Anonimen
Saj se spomnite fanka Nika,kateri je na soboto padel skozi okno.
Oh nič dobre niso napovedi.V glavi so se mu naredili nekakšni izrastki al kaj že .In ko Nik odpre učke gleda v prazno,sploh ne slediuser posted image user posted image user posted image
Mamica je ovadena,oče je ..........-kaj bo s tremi otročki.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
27.8.2006 19:27:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nik,kateri je padel...
27.8.2006 19:31:55   
Anonimen
Vem samo to, da je vprašanje časa, ali bo sploh preživel, ker ima hude poškodbe glave.Mi je pa slučajno kolegica rekla, ki dela tam, kjer je Nik trenutno.
user posted image user posted image user posted image  upam da se vrne k mamici čimprej.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2006 22:06:15   
KBM
O to je pa res slaba novicauser posted image ,upam,da bo preživel mali Nik,za mamico pa držim pesti da bo čim bolje prišla skozi!!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2006 1:22:58   
Anonimen
Še en mali borec, za katerega bomo vsi na RR držali pesti. user posted image

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2006 11:30:31   
Maxica
Joj joj joj, ubogi fantek, pa tudi mamica se mi smili.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2006 14:54:59   
Anonimen
Držim pesti za malega fantka!

Imela bi samo eno pripombo!
Pred nekaj dnevi oz. tedni se je tu gor pisalo o tem fantku in njegovi mamici, in je bilo ogromno zgražanja ker sta časopisa ala Direkt in Slo.novice imeni fantka in mamice objavila s polnimi imeni. In sedaj se je odprl post v katerem je tudi ime tega fantka, in se mi ne zdi fer, saj bi lahko v naslovu napisala: Fantek, ki je padel,.....

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2006 19:40:14   
Anonimen
Saj je v novicah pisalo Nik....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.8.2006 9:53:32   
tanikaa
Zdaj pa smo že zopet pri anonimnih in dlakocepljenju user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2006 14:36:04   
niki5
Jaz tega res ne razumem.. A ne morejo pustiti mamice na miru, kot da jim ni že dovolj hudo... Ko bi se vsaj izvlekel fantek in da bi lahko bila mamica ob njem, zdaj jo res najbolj potrebuje..

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.8.2006 9:21:08   
tanikaa
Itak ne morejo. Ker slovenci smo pač taki. Naslajamo se ob nesreči drugega, namesto da bi pomagali. Govorim iz lastnih izkušenj. Boga mamica. Kot da ni že dovolj, da bo morala s tem živeti, zdaj pa jo še "popolni" ljudje napadajo. Njeno življenje je itak uničeno. In naš cilj naj zdaj bo, da ji vse naredimo še težjeuser posted image  Nihče pa ne vpraša: Kako ti lahko pomagam v teh težkih trenutkih?

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
31.8.2006 9:23:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
31.8.2006 9:26:44   
tanikaa
Ja seveda. Moj mož je naredil samomor. In veš zakajuser posted image  Zato ker sem bila z drugim noseča. In še zdaj, po 8 letih nisem rodilauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.8.2006 17:20:37   
Anonimen
Oče fantka je v zaporu na Dobu, ne vem pa zakaj.Mamica je pa tudi v takih težkih trenutkih sama, žal!Držimo pesti, da se vse srečno končauser posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?