Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ni več takšne panike - nekaj je pojedla!!! 26.1.2005 21:01:58
|
|
|
|
HuAnita
|
Evo, večer je tu, ves dan sem se še 4x bolj nalivala s čajem (trebuh imam kot v 6. mesecu nosečnosti), pa skuta, pa polenta, sezamovih semen v bližnji lekarni žal nimajo, bodo na sporedu jutri, je pa Pina prejle le malo vlekla iz dojk. Koliko, nimam pojma, ampak prva veliko ni mogla, ker sva bili strašno hitro konec. Mislim, da jo bolj zanima koledar na steni, pa ati, kot pa mleko. Sem ji pa dala dodatek, kar sem načrpala zjutraj, pa ni hotela piti. Ko sem mleko oza foro' poskusilo, je bilo resogabnega okusa, čeprav staro le nekja ur in ves čas v hladilniku. Od česa je to? Ji takšno mleko sploh smem dati, da ne bo kaj narobe? Upam, da bo.;) Hu:hudicek:Anita
|
|
|
|
Ni več takšne panike - nekaj je pojedla!!! 26.1.2005 21:14:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Poskusi jo dojit v malo zatemnjenem prostoru, vedno na istem mestu, pa bo bolje. Vasjo tako vse okoli zanima, da ga lahko dojim samo še na enem in istem stolu, pa bohnedaj, da imam pisano majico:)-. Ko zagleda Hermana Lisjaka na moji majici, je kosila takoj konec! Ati pa kuka skozi priprta vrata, ni šans, da gre mimo naju, mi mali skoraj joško spuli, tako se obrača za njim.:)-
|
|
|
|
Ni več takšne panike - nekaj je pojedla!!! 26.1.2005 21:15:15
|
|
|
|
princeska Zala
|
Živijo! Mleko iz hladilnika ji smeš dat še 48 ur po črpanju. Tako so mi rekli v bolnici ko sem si tudi jaz črpala.Je pa res da je že videza čudnega,ampak Zala je na začetku vedno pila mleko iz hladilnika in ni bilo nič narobe.Pomembno je samo da ga ne pogrevaš več kot enkrat! lp:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?