mamsi
|
Jaz te čisto razumem, pri meni je enako, in z leti se samo od sebe nič ne izboljša. Tudi ure pogovorov, razlag, clo dogovora kako naprej, nič ne spremeni ker je čez dva dni vse po starem. Morala boš ukrepat, ker pogovor ne reši nič. Nazadnje si tista, ki želi spremembo, moški kot najina dva pa sta si že uredila, kot jima najbolj ustreza. Torej je želja po spremembi enostranska. Teźenje ne pomaga, prošnje tudi ne, še manj čakanje na čudež. Te vrste moški so preveč dominantni, da bi razumeli žensko, verjamejo samo v svoj prav in ne upoštevajo ne želja ne potreb svoje ženske. Nimajo potrebe, da bi rabili čas za odnos in za vajin zakon. Niso pozorni, so pa zanesljivi, vedno veš, da ga ne bo doma . In delajo. Ter služijo, torej je družina preskrbljena. Čustveno pa niso ravno pismeni, je tako? Po moje iščeš bljižino in toplino parterstva bolj kot pomoč, ko je treba opravit to in ono. Ampak je verjetno ne bo. Še vedno pa imaš izbiro, niso ravno dobre, ampak še vedno lahko poskrbiš zase. Izbereš si en hobi, ki te res veseli, in se ga drži, če bo še tako pritiskal nate, ker se bomoral prilagodit in poskrbet za otroke tisti čas, ko te ni. Daj mu še nalogo naj pospravi posodo ali obesi perilo. kar malo mu splaniraj Vztrajaj, saj se bo navadil sčasoma. Ampak moraš bit poštena, preveč spetne bi bilo prav. Obvezno pa se druži s prijateljicami, s katerimi se o tem lahko pogovarjaš. Potem ti bo lažje. Tako bo počas sprejel, da parkrat na teden za nekaj časa prevzame otroke, ti se boš sprostila, napolnila baterije in boš mogoče lažje pritegnila njegovo pizornost tako, da ga povabiš u kino ali sprehod. Najprej moraš poskrbet zase.
|