|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni pravice na tem svetu!!!! :((((
12.5.2005 8:51:41   
Bety
Kopiram vam besede ene "srečnice"...

in se resnično sprašujem, zakaj mislim, da je svet pravičen???????Ko pa to ON ni!!!!
gurpkshnwčepgjsdhwšgksdljfl:grrr::grrr::grrr:

////////////
"Ravnokar sem naredila test, ki mi je pokazal nosečnost (kljub temu, da sem imela edini odnos v 5. dnevu po začetku menstruacije - ciklus običajno na 28 dni!!??).
Datum zadnje M 11.4.2005. Nosečnost ne pride v poštev (vse punce, ki se trudite, pa ne morete zanosit, ne obsojajte me, saj mi mojega življenja zagotovo ne bi zavidale..)
Zato vas prosim, da mi poveste, kakšna je najhitrejša možnost za splav.
////////////

In naj bom Job iz Svetega pisma, ki je kljub nesreči verjel v Boga???Saj verjamem!!!Resnično!!!Pa se sprašujem, kaj mi sporoča s tem!!!Da je boljše tako kot je!!!OK!!!!Torej, jaz pri tem nimam nič!!Mene nič ne vpraša, kaj si jaz želim!!!On, kar odloča tako, kot On hoče!!!Hmmmmmmm....:grrr::grrr:...jezna sem!!

:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.5.2005 8:57:45   
Natka1
Ne jezi se Beti.

Vsak ima svoje razloge. Tudi meni se to ravno ne zdi pravično ali kakorkoli že rečem.

Ko sem morala zaradi bolezni narediti splav, sem bila v bolnici z eno takšnih.
Meni je bilo hudo, tja sem prišla v solzah. Vsake toliko časa se nisem mogla zadržat in sem jokala.:((:(( Bilo mi je hudo. Ob tem pa pomisli, da je zraven mene ležalo zelo mlado dekle, prišlo na splav v 14. tednu nosečnosti (kot jaz) in se v bistvu veselilo, da se bo končno znebila otročka, ki je rastel v njej. Hudo. Ampak vsak pač odloča sam o svojem življenju. A po drugi strani sem prepričana, da ima palica še vedno dva konca in da te ob takšnim dejanjih enkrat udari nazaj.

Zato se potolaži. Prepričana sem, da se bo tudi tebi nasmehnila sreča.

Natka

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2005 10:06:27   
Anonimen
Vsak se zase odloči kaj je najbolje. Če ti veš, da je tako prav, potem naj tako bo. Le to ti lahko rečem, da dobro premisli kakorkoli se boš odločila, da ti ne bo kasneje v življenju žal zaradi nepremišljene odločitve (kakršnekoli).

Srečno! :rozica:

(odgovor članu Bety)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2005 12:30:51   
girly
beti, sej veš kako pravijo.bog ti naloži samo toliko, kolikor lahko preneseš.

in ne, seveda svet ni pravičen :grrr: , ampak tako pač je. nobeno negodovanje ne bo popravilo ali izničilo tega. svet ni bil nikoli pošten in nikoli ne bo. eni majo srečo na enih področjih, drugi na drugih. življenje je marsikoga za marsikaj prikrajšalo-tebe za tako željenega :duda: , nekatere punce, predvsem mlade z nezaželjenim :duda:.

vem, da se sliši kruto, ko se človek tako trudi za svojo :duda: , da nekatere je pa ne marajo.ampak vsaka ženska (punca) ima pravico do odločitve, njeno telo je samo njeno. ne razmišljajte kot v srednjem veku. če punca želi opraviti splav-so be it! to je njena pravica.pomislite kako je bilo včasih, ko splav ni bil legalen! in še tole, če ženska na otroka ni pripravljena, ga ne sprejema, ne zmore skrbeti zanj (enako velja za njenega partnerja), potem je bolje da otroka nima, kot pa da ta raste v družini brez ljubezni, podpore in primerne nege, skrbi.

tako pač je. človek si vedno želi tistega kar nima in ne zna ceniti to kar ma. zato punce, cenite življenje, vse preizkušnje pred katere ste postavljene, ker s tem rastete, se razvijate, postajate močnejše, boljše...uživajte v temu kar imate, ne objokujte tega kar nimate! tudi vaš (naš) čas bo prišel, ko bomo dovolj zrele, odgovorne, ko nam bo namenjeno.

in takrat bomo v 9nebesa, ko bomo v svojem naročju prvič držale svoje :duda:

srečno :rozica:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2005 12:55:17   
Anonimen
Zdaj sem še enkrat prebrala :ups:

Beti moje besede so namenjene tisti, ki je v opisani situaciji.

Sicer pa se strinjam s tabo , da življenje ni pravično toda jeziti se zaradi tega? Nima smisla, potem bo naše življenje ena sama jeza!

(odgovor članu Bety)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2005 13:09:23   
ElaM
Res je življenje ni pravično in ni važno s katere strani gledaš.
Ni pravično za nas, ki bi bile rade mamice, pa smo iz meseca v mesec razočarane, na drugi strani pa ni pravično do deklet, ki si ne želijo otroka oz. ga ne morejo živeti, pa zanosijo.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?