|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni nekih back informacij tukaj?!
15.4.2007 22:36:36   
Meggi
No, po temah vidim, da je obiska kr nekaj, sam malo takih, ki si upajo kaj napisat na temo Vzgoje.

Morda res bolj iščemo rešitve za svoje zadrege pri vzgoji. S svojimi razmišljanjem o vzgoji smo pa zadržani. Praksa nam morda večkrat pokaže druga, kot imamo v glavah teorijo.

Tak da veselo in brez zadrege s košem poguma!!!

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni nekih back informacij tukaj?!
16.4.2007 6:38:11   
srki
A to misliš na temo, ki si jo odprla prejšnji teden?

No, jaz sem ti odgovorila, če se ne motimuser posted image .

Mogoče pa kdo nima kakšnega pametnega nasveta na določeno temo, pa rajši nič ne napiše.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2007 7:58:26   
Blejka26
meni ni težko govoriti o vzgoji,toda vsak človek ima drugačno.jaz mogoče malo preveč popuščam in ji skorej vse dovolim.Za enkrat je stara komaj 15mesecev toda se zavedam da je otrok že dovolj pameten in zna dobro to izkoristiti

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2007 10:53:30   
Meggi
Hvala punce, tebi  Srki,...

No morda prui teh tamalih res ni toliko izzivov " pogajalskih". Vidim pri naši 17 mes., sam ta veliki no morda tam okrog 3 let, ko že majo bogat besedni zaklad in svojo voljo, z njimi pa že postaja bolj pestro.

Pa ni prava majca, ni igrača prav ubrjena, pa list mora bit čist prazen, nč zmečkan, prava barve šalce za kakav, prav mrzlo-topel,....     se učimo, učimo,...

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2007 11:18:16   
srki
Moj nečak si je pri treh letih izmišljeval, v čem bo šel v vrtec, nič, kar je mami pripravila, ni bilo dobro. Pa odišavit se je tudi moraluser posted image . Ampak ga je hitro minilo.

Imaš preciznega otroka, kaj češ.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2007 13:34:34   
Pajaca
Povsod pa res ne morš komentirat, ker če o neki temi ne veš nič je bolje biti tiho. Pri nas še nismo imeli problemov, če je bil nekdo boljši od našihdveh, pač sta še manjša in ker mi je bv na vsako temo to napisat sem tiho.

Glede oblačenja, kaj oblečt in to... ma naš Pajacek mi prinese drugo majčko, če mu tista, ki sem jo izbrala ni všeč. Me to sploh ne moti, ker tudi jaz ne bi oblekla vsega kar bi mi kdo pripravil za oblečt. Pajacka se pa itak sam zmišljuje kaj bo oblekla in kaj ne.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?