|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni menstruacije ni +
24.9.2007 18:20:25   
cirila.k
Pozdravljene,
sem nova, vendar e nekaj časa prebiram vaša sporočila.

NAjprej vsem srečnim user posted image iskrene čestitkeuser posted image .
Jaz bi user posted image  morala dobit že v 19. 9. pa do daneš še ni prišla.
Naredila sem že tudi test(v nedeljo) pa je pokazal -, počutim se napeta kot balon, neprestano me neki tišči navzgor, pa peče me zgaga, drugih znakov pa nimam. Kaj menite bi bilo možno da sem noseča, ali naj kar lepo počakam, da se vlije?

Prosim a vaša mnenja in lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni menstruacije ni +
24.9.2007 18:38:23   
kodrana
naredi test čez kak dan. pa bo vse jasno. sicer nekaterim pokaže šele nekja dni po izostanku. tako da ali čakaj ali pa pojdi na krvni test in bo takoj jasno.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu cirila.k)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2007 18:51:16   
Muklla
Jst bi jo mogla dobit 16., pa sem jo šele danes. Berem pa tudi stran od Pušenjaka in je ta mesec kar nekaj vprašanj glede daljših izostankov M. Ne vem, mogoče je pa kej v zraku?

Tako kot ti je svetovala Kodrana naredi, pa boš videla.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2007 21:32:05   
silvya
Pri zadnji nosečnosti pri meni tudi prvi test ni pokazal +, ker pa user posted image ni bilo od nikoder tudi čez 10 od testa, sem test ponovila in se je pokazal +. Kar nisem mogla verjeti, ker sem mislila, da je spet kaj narobe z mojimi hormončki.

Tako, da počakaj par dni in naredi nov test.

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2007 21:54:26   
cirila.k
hvala za odgovore,

bom res še malo počakala
pa da vidm ali bouser posted image  ali pa bom ponovila test.
Samo danes pa imam občutek, da se bo zdaj zdaj vlilo, ker me že cel dan neki špika po jajčnikih, pa vse mi smrdi...

bomo vidli... drugače bomo pač šli v 5. krog, upanje umre zadnje ...

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2007 7:35:14   
mojcej77
Evo, se ti kar pridružujem!
Mam čisto enako težavo (in če ne bo nič, greva tudi midva v 5.krog user posted image )!
Držim pesti!

lp,
m

(odgovor članu cirila.k)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2007 11:39:08   
matt
očitno so bile zamude res pogoste, navijam zate!!!

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2007 16:47:17   
trinity22
Hojla,

čestitam najprej vsem nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

vsem čakajočim in upajočim pa držim pestiuser posted image  in želim, da čimprej ugledamo vse user posted image .

Od mojeuser posted image  še vedno ni ne sluha ne duha, tako da upanje ostaja ... Občasno me že danes cel dan srbijo oziroma rahlo pečejo bradavice, mislite da bi to lahko bil kak znak????

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2007 19:41:04   
Tinky
Meni M zamuja že 4 dni, naredila sem dva testa in sta oba negativna.
Uff, sem tok upala, da bom zagledala en velik +, ker imam sicer M dokaj redno...pa ni nič....

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2007 20:53:51   
trinity22
pozdravljene,
moje user posted image  še vedno ni(19. 9.), zdaj pa že res ne vem več kaj naj si mislim. Me je že melo, da bi ponovila test, pa se preveč bojim da bo spet -. Napihnjena sem kot balon, špika občasno v jajčnikih pa spahuje se mi in ves čas imam občutek da se bo pojavilauser posted image , zato tudi ne grem po test, ker imam občutek da se bo zdaj zdaj vlilo. Nekajkrat sem že mislila da je ker sem imela tak vlažen občutek, ko pa sem šla preverit je bil samo izcedek od belega toka - rahlo rumenkast. Kaj to pomeni je imela katera podobne znake.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2007 11:14:52   
Inigo
ej tut jst!

isto! mogla bi že 20.9. dobit, pa ni nič... user posted image mam občutke, da se bo vsak cajt ulilo... pa se ne. pa sm že mela parkrat filing, da se je ulilo... pa grem na WC in vidim samo beli tok... jooooooooooj! user posted image res ne vem...

sm pa nardila že tri teste - nazadje v pondelek - pa ne negativen user posted image tko da ga sploh ne bom več delala, ker bo itak negativen... user posted image user posted image user posted image

trinitiy22, kaj zdaj, se je že ulilo pr tebi? upam, da ne... in da bova mogoče skupaj čakali 9 mesecev, da se nama "ulije". ampak dojenček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.9.2007 22:05:38   
trinity22
hojla,

nič še ni z mojo user posted image  samo veliko, veliko belega toka. Tudi jaz se že nameravala delat še en test, pa se kar bojim razočaranja, tako da še kar čakam in upam ... Upam, da bo res tako kot praviš Inigo, da se nama ulijeuser posted image user posted image , držim pesti tudi zate in za vse ostale čakajoče ....

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?