Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ni menstruacije 4.1.2007 12:52:15
|
|
|
|
tosja
|
Tudi meni se je to že zgodilo, da kar 4 mesece ni prišla , sem pa dobila DABROSTON, tako da ne vem, ker si ti na klomifenu. Želim ti, da čimprej pride , potem pa v nove boje za lp, tosja
|
|
RE: Ni menstruacije 7.1.2007 23:50:05
|
|
|
|
pot
|
Najbolje, da jemlješ K po napotkih zdravnika ali vsaj 1. mesec poiskusi z manjšo dozo. Veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Ni menstruacije 8.1.2007 4:22:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda, ko dobiš , potem začni jemat po navodilih zdravnika se pravi od 5-9 dne. Če ne dobiš , potem spet pokliči G. Ja, včasih je res najboljše začet z manjšo dozo, predvsem ker ti K stanjša sluznico in potem težje pride do vgnezditve. Celo če imaš svoje ovulacije. Če pa nimaš svojih O ali če G domneva da iz kakega drugega razloga moraš jemat 2 tableti, potem pa ga ubogaj.
|
|
|
|
RE: Ni menstruacije in Klomifen 21.1.2007 11:50:29
|
|
|
|
ana2007
|
Pozdravljene! Rabila bi pomoč. Prosim za nasvet. Na ultrazvoku so mi ugotovili PCO sindrom. S partnerjem se trudiva da bi zanosila že pol leta. Ginekolog mi je prvo predpisal zdravilo Primolut - Nor. Kar sem jema 5 dni po tri tablete (od 21.12 do 28.12). Po krvavitvi od 3.1 do 7.1 sem pričela jemati klomifen. Tega se jemala od 7 do 12.1. Prosim katera mi lahko izračuna kdaj imam plodne dneve. Kaj mislite kaj bo. S partnerjem sma imela odnos 14.1 in 20.1 ker dela na terenu. Prosim če mi lahko katera pomaga še danes. Hvala že v naprej! ana
|
|
|
|
RE: Ni menstruacije in Klomifen 21.1.2007 12:06:00
|
|
|
|
Hope2
|
Kljub nerednim menstruacijam, bi naj s pomočjo klomifena imela O nekaj dni po končanem jemanju klomifena. Koliko je to dni, se več ne spomnim, je pa v navodilih klomifena točno zapisano. Upam, da jih še imaš, če ne pa upam, da se ti še katera javi. 5-12 dni se mi zdi, nisem pa ziher. DRgač pa če je partner že bil na spermiogramu in ima kvalitetno seme, lahko semenčeca preživijo tudi do 5 dni. vso srečo
|
|
|
|
RE: Ni menstruacije in Klomifen 23.1.2007 15:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Bila sem pred nedavnim pri ginekologu, imela sem UZ, in mi predpisal Klomifen, ki jih moram jemati 2x na dan. Ali je to potrebno in če ima katera izkušnje s tem, koliko časa je rabila, da je zanosila...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?